PDA

View Full Version : Panda+sp2

OnFire
05-01-2005, 15:32
Γεια σας...Εχω κάνει εγκατάσταση το Panda Titanium Antivirus 2005 πάνω σε WindowsXP Pro English + SP2 αφού λοιπόν πραγματοποίησω το restart που μου ζητάει μετα την εγκατάσταση του, ανοιγει και μόλις μπαίνει στα windows πετάει blue screen στην οποία αναγράφεται mini-dump error (δεν είμαι σίγουρος αν αναγράφεται ακριβώς έτσι και δεν μπορώ να το δώ γιατί το έκανα uninstall από safe mode).
Επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει Panda Platinum Antivirus 2005 μιας και ακόμη το δοκιμάζω στην trial έκδοση του και σκεφτόμουνα να το αγοράσω.

istrios
05-01-2005, 16:04
Προσωπική μου γνώμη……Μακριά από την συγκεκριμένη έκδοση. Με ταλαιπωρούσε μέχρι και εχθές. Μετά την εγκατάσταση αργούσε πολύ να μπει στα windows και μετά από restart μου έβγαζε ένα μήνυμα “winsock dll error” με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στο internet , απενεργοποιούσε το autorun και πολλά άλλα. Κρίμα γιατί οι προηγούμενες εκδόσεις ήταν πολύ καλές. Έβαλα το Norton Antivirus 2005 και ησύχασα.

OnFire
05-01-2005, 16:28
με το Panda Internet Security(Platinum)???Ειναι καλο?Εχει και antivirus μεσα?

istrios
05-01-2005, 17:04
με το Panda Internet Security(Platinum)???Ειναι καλο?Εχει και antivirus μεσα?
Ναί έχει και antivirus αλλά αντιμετώπισα τα ίδια προβλήματα. Δοκίμασα όλες τις παραλλαγές με το panda όλα χάλια. Μάλιστα επέμενα στο panda διότι παλιότερα αντιμετώπιζα προβλήματα με το norton αλλά τώρα αντιστράφηκαν οι ρόλοι.

Piratis
05-01-2005, 17:24
το πρόβλημα όντως πρέπει να είναι του panda, πολύ χάλια έκδοση. το δοκίμασα πριν λίγο καιρό και το σύστημα σερνόταν ειδικά κατά την εκκίνηση και το shut down. μπλε οθόνη δεν έβγαλε αλλά δεν το άφησα και πολλές μέρες.

CaptainMorgan
05-01-2005, 17:38
Ρίξε μια ματιά σε όσα γράφω εδώ :

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=4570

Πολύ απογοήτευση από το τελυταίο Panda....
Ήδη έχω πάει προς Avast μεριά και μάλιστα την τσαμπέ έκδοση.....
Και να φανταστείς ότι ήμουνα φανατικός αρκουδόφιλος.....

OnFire
06-01-2005, 03:34
Οντως ειναι χαλια... Εγκατασταση και μετα απο 2 εκκινησεις μπλε οθόνη αμεσως... Αποτελεσμα, μετα απο δοκιμες απεγκαταστασης και γ@μ..., αποφασισα να κανω format... Κριμα παντως γιατι φαινοταν καλο...

pagourix
06-01-2005, 13:44
εγώ έχω το Panda Antivirus Platinum 7 και είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος χωρίς κανένα απολύτος πρόβλημα....

υ.γ έχω Windows XP Pro greek + sp2