View Full Version : Fallout 3
thunderbringer
31-07-2004, 15:05
Παίδες βλέπω πολύ fps έχει πέσει τελευταία....
Δεν υπάρχει κανένας λάτρης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ (το τονίζω αυτό,όχι Diablo,Dungeon Siege κλπ που κάνεις ένα κλικ και όλα γίνονται αυτόματα... αλλά που να θέλει και λίγη σκέψη στις μάχες και όχι μόνο...) RPG;
Εν πάσει περιπτώση και για να μην ξεφεύγουμε κάτι κινείται στον ορίζοντα αναφορικά με το Fallout 3.
Ας ελπίσουμε ότι η Bethesda δεν θα κάνει τις μπούρδες της Interplay (βλέπε Fallout Tactics :Το καλύτερο RPG τώρα και σε strategy!!!,αν είναι δυνατόν) και να δούμε επιτέλους κάτι σε αυτό το κλασσικό στύλ του Fallout (Μάχες γύρο με γύρο,αλληλεπίδραση,καταπληκτικό σύστημα δημιουργίας χαρακτήρα,ελεύθερη δράση,να κάνεις ότι θές όπου θές όπως το θες κτλ).Ούτως ή άλλως η αγορά είναι γεμάτη με Diablo-ειδή και ο χώρος των RPG χρειάζεται αυτό το κάτι διαφορετικό...
Ας μην ξεχνάμε ότι το Fallout άναβίωσε τα παιχνίδια αυτά μια εποχή που ήταν είδος προς εξαφάνιση.
Αν κυμανθει στα επιπεδα του Fallout 2 (και ακομα καλυτερο βεβαια) θα ειναι καταπληκτικο. Απο τα πιο <<ψαγμενα>> games που εχουν περασει απο τα χερια μου!!!
Αναμενουμε λοιπον...
Με τα fallout εχω χασει δυο εξεταστικες,χαλαλι του αν τριτωσει...Ελπιζω να δωθει η ιδια εμφαση στο βαθυ σεναριο και να μην χαλασουν την ατμοσφαιρα του κανοντας υπερβολες με τα γραφικα...
ρε παιδες γιατι ολοι οι rpgαδες (τουλαχιστον οσους ξερω εγω δεν υπονοοω τιποτα για σενα thunderbringer ) ειναι κομπλεξικοι με οσους παιζουν fps τα εχω βαρεθει πια ολα αυτα ααα σκεψου και λιγο χρησιμοποιησε λιγο το μυαλο σου μετα κολλανε με τα Online rpg και επειδη εκει γινεται της ******ας βλεπε mu online οπου το hacking παει συννεφο τους βλεπεις ολους και το γυρνανε στα online fps !!! (λολ ηθελα να τα πω να ξελαφρωσω ααα και οταν χρειαζομαι να σκεφτω παιζω καποιο strategy οταν απλα θελω να περασω καλα παιζω fps !!!!)
thunderbringer
01-08-2004, 02:53
Φίλε tefra όπως είναι εύκολα κατανοητό δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην χρειάζεται να σπαταλήσεις.... φαιά ουσία.Κάθε αξιοπρεπής gamer ανεξαρτήτως... κατηγορίας (βλέπε rpg-ας,λάτρης των strategy κλπ) πάντα δοκιμάζει και κάτι διαφορετικό.Προσωπικά έχω περάσει αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή με τα Unreal και όχι μόνο.Επίσης δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλοί gamers που να μην έχουν παίξει AoE.Όμως την εμπειρία που έζησα με τα συγκεκριμένα παιχνίδια (Fallout 1,2)δεν την έζησα με κανένα άλλο.Το όλο πρόβλημα πάντως (αυτό είναι καθαρά προσωπική μου άποψη) το εντοπίζω στο ότι μετα από αυτά τα δύο αριστουργήματα στο χώρο των RPG και των παιχνιδιών γενικότερα δεν κυκλοφόρησε κάτι ανάλογο.Τα Baldur's Gate,Diablo,Neverwinter,Icewind Dale και Morrowind δεν έμοιαζαν καθόλου με τα Fallout.Βλέπεις δεν ήταν καθαρά,αγνά RPG παρά Action-RPG,hack&slash RPG.Με λίγα λόγια στην ουσία το μόνο που τους είχε απομείνει από το κομμάτι RPG ήταν το ανέβασμα επιπέδου.Άντε για να μη με πείτε υπερβολικό σε ορισμένα από τα προαναφερθέντα και το adventuring.RPG όμως δεν είναι μόνο αυτό.
Πάντως επειδή βλέπω ότι παρεξηγήθηκα,όταν έγραψα ότι πολύ fps βλέπω ότι έχει πέσει τελευταία εννοούσα ότι σε πολύ μικρό διάστημα εχουν κυκλοφορήσει αρκετοί τέτοιοι τίτλοι.Προς θεού δεν ήθελα να θίξω ούτε και να υποτιμησω/υποβαθμίσω κανέναν.
Ήθελα μόνο να ενημερώσω όσους πιστούς ενδιαφέρονται ότι κάτι παίζει με το εν λόγω παιχνίδι....
δεν τρεχει μια ρε ολα οκ ! απλα το ακουω πολυ απο φανατικους τους ειδους οτι κοιτα τι παιχνιδια παιζεις τι να το κανεις εαν δεν σκεφτεις και τετοια και μου την δινει αυτο το πραγμα ,
AC9800PBA
01-08-2004, 18:01
tefra μαζί σου!!! Έχω και εδώ 2-3 φίλους που με <<ζαλίζουν>> με τα rpg.
ωραια τουλαχιστον δεν ειμαι μονος ! Ρε το θεμα δεν ειναι να σου λενε ποσο καλα ειναι τα rpg το θεμα ειναι οταν απλα υποτιμουν εσενα και εμενα που κατακρινουν αυτα που μας αρεσουν χωρις λογο και θεωρουν οτι αυτο που λενε ειναι απολυτως σωστο ! Φυσικα δεν ειναι ολα τα παιδια ετσι υπαρχουν και ατομα που με καλο τροπο τους προσελκυσα να δουν τι χανουν και ανταποκριθηκαν καλα φυσικα αυτα ειναι τα ατομα που αξιζουν να τους λενε Gamers και δεν δισταζουν να παιζουν ολα τα παιχνιδια και να κολλανε με οποια απο αυτα περνανε απλως καλα !
Mondeloxmm
11-08-2007, 21:02
Φίλε tefra όπως είναι εύκολα κατανοητό δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην χρειάζεται να σπαταλήσεις.... φαιά ουσία.Κάθε αξιοπρεπής gamer ανεξαρτήτως... κατηγορίας (βλέπε rpg-ας,λάτρης των strategy κλπ) πάντα δοκιμάζει και κάτι διαφορετικό.Προσωπικά έχω περάσει αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή με τα Unreal και όχι μόνο.Επίσης δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλοί gamers που να μην έχουν παίξει AoE.Όμως την εμπειρία που έζησα με τα συγκεκριμένα παιχνίδια (Fallout 1,2)δεν την έζησα με κανένα άλλο.Το όλο πρόβλημα πάντως (αυτό είναι καθαρά προσωπική μου άποψη) το εντοπίζω στο ότι μετα από αυτά τα δύο αριστουργήματα στο χώρο των RPG και των παιχνιδιών γενικότερα δεν κυκλοφόρησε κάτι ανάλογο.Τα Baldur's Gate,Diablo,Neverwinter,Icewind Dale και Morrowind δεν έμοιαζαν καθόλου με τα Fallout.Βλέπεις δεν ήταν καθαρά,αγνά RPG παρά Action-RPG,hack&slash RPG.Με λίγα λόγια στην ουσία το μόνο που τους είχε απομείνει από το κομμάτι RPG ήταν το ανέβασμα επιπέδου.Άντε για να μη με πείτε υπερβολικό σε ορισμένα από τα προαναφερθέντα και το adventuring.RPG όμως δεν είναι μόνο αυτό.
Πάντως επειδή βλέπω ότι παρεξηγήθηκα,όταν έγραψα ότι πολύ fps βλέπω ότι έχει πέσει τελευταία εννοούσα ότι σε πολύ μικρό διάστημα εχουν κυκλοφορήσει αρκετοί τέτοιοι τίτλοι.Προς θεού δεν ήθελα να θίξω ούτε και να υποτιμησω/υποβαθμίσω κανέναν.
Ήθελα μόνο να ενημερώσω όσους πιστούς ενδιαφέρονται ότι κάτι παίζει με το εν λόγω παιχνίδι....
Aν και παλιο το ποst
Ειναι Iεροσυλία φίλε να βάζεις το fallout σε ανωτερο επίπεδο απο ένα baldurs Gate και Μοrrowind.
Τα παιχνίδια αυτα ιδιατερα το (baldur gate 2 ) μετέδιδαν μια ατμόσφαιρα απαράμμιλη και φανταστική που σπανια το βλέπεις σήμερα(ιδιαίτερα η αρχική μουσικη του bg2 -δημιουργία χαρακτήρα ήτανε για εμένα απο τις καλύτερες που έχουν ακουστεί σε παιχνίδι όλων των ειδών)
Το ίδιο και με το Μοrrowind.
Eιναι σαν να συγκρίνεις τον ΞΥΛΟΥΡΗ με τον Σφακιανάκη.
Ψάξου .
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.