PDA

View Full Version : Τι τρέχει με την Tellas?

gb7
09-01-2005, 18:37
Ρε παίδες, έχει δει κανείς το πακετάκι dsl της tellas, το "izi by tellas"???
Μήπως παίζεται καμία απατεωνιά? Ξέρει κανείς?

info: http://www.tellas.gr/page.asp?gid=8&arid=188&lang=2#

Linos80
09-01-2005, 20:10
Με μια γρηγορη ματια που εριξα, νομιζω οτι ειναι κατι αντιστοιχο με το "ADSL in A BOX" της FORTHNET.

Chris Kaf
09-01-2005, 20:24
Εμένα μου φαίνεται για κανονική σύνδεση adsl. Το παραπάνω λινκ δε δουλευε καλα με μοζιλλα οποτε μεσω google κατεληξα εδω: http://www.tellas.gr/press.asp?arid=190&gid=21&lang=2

Περιγραφή Υπηρεσίας ''izi by Tellas''
Η υπηρεσία “izi by Tellas” είναι μόνιμη σύνδεση ADSL (και όχι πρόσβαση μέσω τηλεφώνου -Dial Up-) blablabla... Στο μόνιμη κόλλησα

maddoctor
09-01-2005, 21:30
Αυτό το προσέξατε...!?
Αν ο πελάτης επιλέξει συνδρομή διάρκειας 24 μηνών, του προσφέρεται αναβάθμιση ταχύτητας πρόσβασης χωρίς επιπλέον χρέωση, μετά το πρώτο έτος.
Δηλαδή, εάν τα σκάσω για 2 χρόνια, θα μου αναβαθμίσουνε την ταχύτητα απ΄΄ο 384 σε? Και Εάν πέφτει η τιμή στην σύνδεση που θα έχω διαλέξει, θα πέφτει αντιστοίχως και σε εμένα?Εάν ναι, τότε αξίζει, εάν όχι....μάλλον θα πάω πάσο :045:

gb7
09-01-2005, 22:08
έτσι λένε... πως εάν έχεις κάνει αίτηση για dsl 384 ας πούμε, μετά από τον πρώτο χρόνο σου την κάνουν 512 χωρίς καμία επιβάρυνση... γι' αυτό ρωτάω... μήπως υπάρχει κανένας που να έχει ή να ξέρει τίποτα παραπάνω για αυτές τις συνδέσεις?

apostolt
09-01-2005, 22:33
έτσι λένε... πως εάν έχεις κάνει αίτηση για dsl 384 ας πούμε, μετά από τον πρώτο χρόνο σου την κάνουν 512 χωρίς καμία επιβάρυνση... γι' αυτό ρωτάω... μήπως υπάρχει κανένας που να έχει ή να ξέρει τίποτα παραπάνω για αυτές τις συνδέσεις?

Υπαρχει επιβαρυνση για το παγιο της γραμμης αλλα οχι για την συνδρομη του Internet.Λογικο αυτο αφου η γραμμη ειναι του Οτε οποτε η Tellas μπαινει μεσα απο την συνδρομη(αφου ειναι δικια της)αλλα οχι για την γραμμη.

Chris Kaf
10-01-2005, 01:09
Τελικά συμφέρει η Τελλάς? Έχει κανείς να μας πει αν δίνει καλό bandwitch?