View Full Version : Απιστευτο και ομως αληθινο!
ΝΑΙ!!!! είναι αλήθεια
:119: :119: :119: :119: :119: :119:
Μετά την σύλληψη του πάσσαρη και την επίθεση των φονικών τσουνάμι
το γεγονός της φετινής χρονιάς έγινε πραγματικότητα.
Αυτη την στιγμή είναι πάνω (κολλημένο) στον υπολογιστή μου και περιμένει υπομονετικά να του δοθεί το σήμα για να ξεκινήσει το Θεάρεστο έργο του.
Για όσους δεν έχουν ψιλιαστεί τι παίζει με τις αρλούμπες που γραφω :D ο λόγος γίνεται για το DSL IN A BOX που το άδειο κουτί του κρατώ στα χέρια μου αυτή την στιγμή...
Τα υπόλοιπα, μόδεμ, σπλιτερ κλπ είναι στην θέση τους όπως και
πορτα dsl στην περιοχή μου και περιμένουν τον καλό :076: :076:
μας ΠΟΤΕ να τα ενεργοποιήσει.
Μόλις με το καλό ενεργοποιηθεί θα παρακαλούσα τα φώτα σας για την σωστή ρύθμισή του ώστε να δούμε τι τσιπούρες πιάνει.
Παρατηρήσεις : Το κουτάκι είναι πιο μικρό απ'όσο το δείχνει η
ΤV αφού έχει μόνο το μοδεμακι που έιναι μια σταλιά(λίγο μεγαλύτερο απο
ένα πακέτο τσιγάρα) ένα cd drivers ένα manual, αίτηση και διαφημιστικά.
Η εγκατάσταση των drivers ηταν ταχύτατη και ολοκληρώθηκε με απόλυτη
επιτυχία σε WINXP.
ΕΠΙΣΗΣ με την ευκαιρία θα ήθελα να μου πείτε γνώμες για το αν θέλετε να αλλαχτεί το όνομα μου δίνοντας αντίστοιχη άποψη.
Αντε καλή χρονιά σε όλους :040:
lefterhs
11-01-2005, 14:45
Τωρα πρεπει να πεις και στους moderators να σου αλλαξουν το nickname σε ΥesDSL. :040:
Αντε καλοριζικη.
Νά'σαι καλά φίλε μου... :003:
και στα δικά σου άν δεν έχεις :083:
apostolt
11-01-2005, 15:02
Συγνωμη που θα φανω κακος αλλα απο οσο ξερω πρωτα σου ενεργοποιουν την γραμμη και μετα σου στελνουν το hardware.Τωρα αλλαξανε διαδικασιες?Και η Vivodi αυτο κανει πρωτα ενεργοποιει ο Οτε και μετα σου στελνει οτι ειναι να σου στειλει.
Έχεις δίκιο για αυτά που λές αλλά ισχύουν σε περίπτωση που πάς να κάνεις κανονική σύνδεση adsl μέσω οτε κλπ που πληρώνεις ενεργοποιήση κλπ.
Στο DIB είναι αλλιώς τα πράγματα.
Δες εδώ (http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007367) και εδώ (http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetailsFaq.aspx?c=10007420)
apostolt
11-01-2005, 15:21
Οταν εκανα συνδεση μεσω Vivodi πρωτα ενεργοποιησε την γραμμη ο Οτε και μετα μου εστειλε η Vivo οτι ειχε να μου στειλει(στην περιπτωση μου μονο το splitter).δεν θελω ουτε καν να το σκεφτομαι να πεσεις στην περιπτωση να περιμενεις την ενεργοποιηση και να εχεις ολα τα μηχανηματα συνδεμενα και να καθεσαι να τα κοιτας........
Όχι όχι μην αγχώνεσαι έτσι πάει το πράγμα.Αγοράζεις απο όπου θές το πακετάκι τα
σετάρεις στο μηχάνημα και στέλνεις αίτηση ενεργοποίησης και περιμένεις.
Απλά περιμένω. ;)
Ελπίζω απλά μιας και υπάρχουν πόρτες στην περιοχή μου να με συνδέσουν λίγο σύντομα.
Ούτως η άλλως οι 3 μηνες που δίνει ξεκινάνε απο την στιγμή που έιναι ενεργοποιημένη η γραμμή.
varelasj
11-01-2005, 15:30
Ωραια αντε να λιωσουμε στο ut2κ4 εεε Διονυση??? ΛΟΛ
Καλοριζικη παιχταρα μου :D:D:D !!!
Chris Kaf
11-01-2005, 15:52
Καλωσήρθες στο κλάμπ των ντιεσελάδων :Ρ και εσύ και ο Soler...
pani9500
11-01-2005, 16:15
Kαλορίζικο και εύχομαι υψηλες ταχυτητες!!
Οσο για το ονομα τι λες για NoDsl NoMore
Prokopas
11-01-2005, 16:23
Καλορίζικη η DSL.
Όσο για το nick δεν νομίζω ότι πρέπει να το αλλάξεις, για να θυμάσαι πάντα ότι κάποτε ήσουνα χωρίς DSL!!!!!!!
Σας ευχαριστώ όλους σας παίδες.
Νά'στε καλά.
Prokopas ενδιαφέρουσα άποψη.Έτσι έλεγα και εγώ στην αρχή αλλά μου έρξε την ιδέα ο Linos80 γι'αυτό άρχισα να ψάχνομαι...Και στο κάτω κάτω κουβέντα να κάνουμε :p
Varelasj ετοιμασου σε κανα 2 βδομαδες που θα έχω τελειώσει και εξεταστική για 24ωρα!!!!!!
UT honeyyyyyyyyyy...I'm coming to get ya.....
ΕΠΙΣΗΣ με την ευκαιρία θα ήθελα να μου πείτε γνώμες για το αν θέλετε να αλλαχτεί το όνομα μου δίνοντας αντίστοιχη άποψη.
Αντε καλή χρονιά σε όλους :040:
Θα χρειαστει να δωσεις πολλα ευρουδακια για τετοιο ρουσφετι...:p
Υ.Γ. ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΥΤΗ!!!
Chris2004
11-01-2005, 18:49
Εγώ λέω να το ονομάσουνε, ΑΠΑΤΗ IN A BOX!!!....τί να λέει αγοράζεις το Hardware και περιμένεις, και λοιπόν;
louis_gas
11-01-2005, 19:08
αντε βρε καλοριζικο... κ στα δικα μας... :D
Καλοριζικη μας ρε παιχτη....μιας και βαλαμε σχεδον μαζι...:D...
Kαλα κατεβασματα....:D:D
Θα χρειαστει να δωσεις πολλα ευρουδακια για τετοιο ρουσφετι...:p
Υ.Γ. ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΥΤΗ!!!
Καλά θέλε εσύ λεφτά για ρουσφέτι...Θα περάσω απο τον φίλο μου τον Βάιο ,με κανα ψητό παραμάσκαλα, που δεν υπολογίζει το χρήμα να δώ τι μπορεί να κάνει.... :084: :040: :084: :040: :084: :040:
Υ.Γ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ WEBΜΑΣΤΟΡΑ :033: :033: :033: :033:
Εγώ λέω να το ονομάσουνε, ΑΠΑΤΗ IN A BOX!!!....τί να λέει αγοράζεις το Hardware και περιμένεις, και λοιπόν;
Κοίτα να δείς.Είτε έχεις το μοδεμ είτε στο φέρουν οταν κάνουν την σύνδεση τις ίδιες μέρες θα περιμένεις.
Απλά γλυτώνεις τα λεφτά ενεργοποίησης και μοδεμ που πάνε περί τα 70€+.
Το βασικό που γλυτώνεις έιναι τα τρεξήματα σε οτε και βγάλε άκρη με δαύτους που για μένα παραπέμπει στην διαφήμιση πιστωτικής κάρτας.
PRICELESS.....
μια χαρούλα είναι το adsl in a box το χρησιμοποιώ και κάναν 6-7 μέρες να μου ενεργοποιήσουν τη σύνδεση αν θυμάμαι καλά. Καλορίζικος :)
Kαλοδουλευτη λοιπον :D
K παρε κ ενα modem της προκοπης με την 1η ευκαιρια ;)
Λοιπον,
μετά απο καιρό (11-1) που έκανα την αίτηση ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με ενεργοποίησαν.
Προς το παρόν είμαι με demo account αλλα είναι πλήρως λειτουργικός.
Ταχύτητες κλπ υθα ποστάρο φωτό το βραδάκι μιας και την έχω βάλει να "στρώνει " την σύνδεση αυτή την στιγμή με το γνωστό bench DC++ :p
απλά θα πώ πώς επειδή είμαι σε dslam siemens2 συνδέομαι 384/128 και όχι 448/160 όπως άλλοι.
Πιστέψτε με δεν παίζει τελικά κανέναν ρόλο :p
Με το καλό φίλε Διονύση...
Καλά κατεβάσματα και καλό σκίσιμο στο U.T....;)
Anti_Bug
02-02-2005, 11:03
Εσενα καλα σε συνδεσανε...Εγω την εχω κανει απο τις 12-01-05 και ακομη τιποτε..χεχε...
Πάντως ασχετο όντως σου δίνουν το hardware πρωτα στο DIB..Αυτα..
Αντε με υγεια και ευτυχια και σε μας τους προς το παρον ανυπαντρους.
Λοιπόν λυπάμαι για την καθυστέριση αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ που λένε...Ας ολοκληρώσω λοιπόν το thread. :110:
Ας αρχίσω με εικόνες απο το control panel του μοντεμ με τα χαρακτηριστικά σύνδεσης.
Επίσης να πώ πως το dslam μου έιναι το γνωστό SIEMENS2 :confused:
Ενδεικτικές εικόνες για να δείτε πώς πάει η σύνδεση μαζί και ένα τεστ απο τον σερβερ της 4Net... :D
Τελειώνοντας να πώ για τα Ping τα οποία είναι ΤΕΛΕΙΑ :055: :055: :055: :055: .
Έχω παίξει εντός ελλάδας σε bnb σερβερ με 24 Ping.
Καθημερινά σε όποιο server και να'μαι εντός Ελλάδας παίζω με κάτω απο 64ping(συνήθως 44-48).
Εκτός Ελλάδος με 100 περίπου ping (jolt) :027: :027: :027: :027:
ΝΑ προσθέσω πως εχτές είχα έντονα disconnects τα οποία ακόμα δεν έχω καταλάβει αν ήταν λόγο siemens αν και οταν πήρα τηλ forthnet μου έιπα πως ξεχρονιζόταν το Modem άρα siemens2.... σημερα όλα οκ....
Μπορεί, και εκεί πιστεύω πως ηταν το πρόβλημα, να ηταν λόγο καιρού που λύσαξε αυτες τις μέρες :075:
Άντε και στα δικά σας. Είθε να παραμείνει έτσι η συνδεσή μου μέχρι να φύγω απο 'δώ :102:
PlanetmanR5
08-02-2005, 19:55
Καλορίζικη ρε Διόνυσε άντε να δούμε ποτε ο ποτε θα ενεργοποιήσει και την δικια μου γραμμή γιατί και εγώ ακόμα στο περίμενε είμαι!
αμάν!lol
:033: Να και ένα Quality download που λαμβάνει χώρα την παρούσα στιγμή :033:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/NoDsl/16379/397866/0/simple2.JPG
ΕDIT: Eπειδή εδώ οι mods είναι άγριοι και βαράνε έκανα υποχρεωτικά edit γιατί υπάρχοyν χρήστες με 14' μονιτορς καθώς και με πράσσινες hercules οθόνες...Συγνώμη για την παλέτα χρωμάτων του jpeg :102:
Necro{Demon}
14-03-2005, 13:42
Κατά τη γνώμη μου το adsl in a box μαμάει!!!και γω έχω άλλωστε και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!!!Απλά να ξέρεις my friend πως θα σου κάνει καιρό να ενεργοποιηθεί η σύνδεση απτον ΠΟΤΕ!!!!!!!!Εμενα μου πήρε 1 μηνα και κάτι!!!!Αλλα το άξιζε το "μαμημενο" αφού πιάνω γρηγορότερες ταχύτητες από φίλο μου που έχει alcatel speedtouch και isdn!!!!"γιαυτο" μη σε πτοεί πού το f200 είναι βασικά της πλακας ,σηκώνει και 8mbit άλλωστε:):):):):):):):):):):):):)
aliendna51
14-03-2005, 15:54
Άσε ρε Διονύση.. Κι εγώ πριν λίγες μέρες έβαλα DSL. Αυτός ο πΟΤΕ.. Μου έχαν ενεργοποιήσει τη γραμμή μέσα σε 3 μέρες, αλλά αν δεν τους έπαιρνα εγώ τηλέφωνο δεν είχαν σκοπό να στείλουν το modem.. ADSL-in-a-box stands for το πακέτο της Forthnet? Εγώ ήθελα να βάλω το izi αλλά δεν υποστηριζόταν στην περιοχή που μετακόμισα οπότε αναγκαστικά έβαλα το access από τον πΟΤΕ.. Δεν ξέρω κατά πόσο θα διαφωτίσω κανέναν τώρα ή θα πώ κάτι καινούριο αλλά είδα μεγάλη διαφορά όταν όρισα σταθερά τα IP & DNS της tellas αντί να περιμένω να τα βρεί μόνο του.. Πετάει πάντως! Αν πέσω σε καλό server τα downloads κυμαίνονται μεταξύ 37-39 kbps!
Εσύ φωνάζεις που άργησαν να σου στείλουν το modem?
Όλους τους υπόλοιπους που πήραν εκτός ote που περίμεναν 1 μήνα στην καλύτερη να τους ενεργοποιήσουν τι να τους πείς?
Δές πότε έκανα το thread και πότε πόσταρα οτι ενεργοποιήθηκα....
Αντέ καλά d/l's
απατη in a box μουάχαχαχαχαχαχα!!!! ελεεινο!!!!
Όσο για την dsl θα δουμε πως παει στο ut!
καλοριζικη
και το ονομα ασ'το ετσι, καλό ειναι και σε εχω μαθει κι ετσι :P
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.