PDA

View Full Version : Jetspeed 520i ρυθμίσεις - port forwarding και P2P progs

Alkis28
12-01-2005, 01:33
Παιδιά γεια χαρά.Είμαι ένας νέος κάτοχος του Jetspeed 520i καθώς και μιας 384 ADSL που από μέρα σε μέρα ενεργοποιείται ! Το θέμα μου είναι να ρυθμίσω το Jetspeed 520i έτσι ώστε να μπορώ να κατεβάζω με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα με τα : Bittorrent,Bitcomet,DC++,Sharezaa και emule.Θέλω λοιπόν κάποιον πραγματικά γνώστη του συγκεκριμένου modem-router για να μου δώσει αναλυτικές οδηγίες-βοήθεια για τις σωστές ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω σε αυτό (άνοιγμα ports κτλ).Ευχαριστώ πολύ !

Hemispasm
12-01-2005, 02:06
Το συγκεκριμενο μοντεμ το γνωριζει αρκετα καλα o pani9500 (στειλε του ενα λινκ με το συγκεκριμενο Thread με ΡΜ) :)

aristos87
12-01-2005, 02:12
Για να ανόιξεις πόρτ ακολουθείς την παρακάτω διαδικασία:

1.Ανοίγεις τον ΙΕ και πληκτρολογείς 10.0.0.138
2.Πας εκεί που λέει Advanced και μετά NAPT
3.Κάτω στο κίτρινο πλαίσιο πατάς New, θα ανοίξει το NAPT properties
4.Στο NAPT properties θα βάλεις στο Inside IP την ip του υπολογιστή που θα ανοίξεις την πόρτ (την Local ip θα την βρέις πατόντας στο run : cmd και μετά ipconfig).
Στο Inside Port και Outside Port θα βάλεις την port που θες να ανοίξεις και εκεί που λέει Protocol θα επιλέξεις ΤCP ή UDP ανάλογα τι θές να ανοίξεις.
5.Μετά πάτα apply και μετά πάνω αριστερά Save All.
6.Αν θές να ανοιξεις μια port και σε TCP και σε UDP κάνε τα παραπάνω βήματα επιλέγοντας στο Protocol την διαφορετική επιλογή απ'οτι έβαλες την πρώτη φορά!

Είσαι έτοιμος! Άνοιξες μια port...

Τώρα άλλες ιδιέτερες ρυθμίσεις δέν ξέρω... Αν θές μπορώ να σου πώ πως κάνεις disable το hardware firewall μέσω telnet...

Aυτά :D