View Full Version : Autoplay
.
Mπορω εναν μονιμα συνδεμενο εξωτερικο δισκο USB να τον κανω να μην μου βγαζει το autoplay παραθυρο καθε φορα που ξεκινανε τα windows αλλα το autoplay να συνεχιζει να λειτουργει κανονικα για οπιδηποτε αλλο συνδεσω (+ δισκου) κατα τη διαρκει λειτουργιας των windows ?
.
Για τον Verbatim που έχω, το έχω καταφέρει αλλά η αλήθεια είναι δεν ξέρω πώς ακριβώς.
Ξέρω μόνο ότι έγινε μετά από κάποια USB tests που έτρεξα και τα οποία λύσανε και κάποια άλλα προβλήματα, πχ κάποιες φορές το pc δεν έβλεπε τον δίσκο και έπρεπε να κλείνω χειροκίνητα και να ανοίγω πάλι τον δίσκο.
Μετά από αυτά τα τεστ, όλα λύθηκαν.
Για τον Verbatim που έχω, το έχω καταφέρει αλλά η αλήθεια είναι δεν ξέρω πώς ακριβώς.
Ξέρω μόνο ότι έγινε μετά από κάποια USB tests που έτρεξα και τα οποία λύσανε και κάποια άλλα προβλήματα, πχ κάποιες φορές το pc δεν έβλεπε τον δίσκο και έπρεπε να κλείνω χειροκίνητα και να ανοίγω πάλι τον δίσκο.
Μετά από αυτά τα τεστ, όλα λύθηκαν.
Tι test ειναι αυτα? ειναι των windows 7 ? Ο verbatim ειναι 2.5" ?
Tι test ειναι αυτα? ειναι των windows 7 ? Ο verbatim ειναι 2.5" ?
Ο σκληρός είναι αυτός (http://www.skroutz.gr/s/81260/Verbatim-External-Hard-Drive-1-5TB.html) και τα tests είναι κάποια που βρήκα από GOOGLE.
Τα έχω στο 2ο pc μου στο σπίτι και δεν μπορώ να το δω τώρα.
schumifer
23-03-2011, 15:49
Αν τον κάνεις map για να τον βλέπεις κανονικά σαν κομμάτι του κουτιού, θα σε ξαναρωτήσει?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.