PDA

View Full Version : Πρόβλημα EDONKEY!!!

gerogero
14-01-2005, 19:13
Φίλοι μου έχω ένα πρόβλημα με το edonkey όπου συνεχώς μπαίνω ως low-id διότι δεν μπορεί να συνδεθεί με την πόρτα 4662. Έχω το SP2 και WINXP PRO Αγγλικά. Έχω απενεργοποιήσει το firewall των windows και έχω ενεργοποιήσει την εντολή permit all στο firewall του norton για το edonkey. Παρ΄'ολα αυτά όμως αν κι έχω κάνει μεγάλη φασαρία στον OTE έχω καταφέρει μόνο να μου αλλάξουν το πρωτόκολλο από 'adsl over atm' σε 'adsl over ethernet'. Έτσι μου είπαν ότι θα λυθεί όμως δεν έγινε τίποτα. Τώρα έχει δυο μέρες που περιμένω e-mail από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της otenet αλλά δεν μου στέλνουν...! Πείτε μου σας παρακαλώ εαν υπάρχει περίπτωση να έχουν κάποιου είδους τείχος που να κάνουν denial σε καποια ports ή αν υπάρχειο τρόπος για να δω ή να αποδείξω ότι δεν φταίω εγώ και ο υπολογιστής μου ή εαν φταίω βοηθείστε με να το διορθώσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων κι ελπίζω στην βοήθειά σας διότι δεν βρήκα ανίστοιχο θέμα στο pctechnology...! :107:

FatMan
14-01-2005, 22:59
αν μας ελεγες και τι μοντεμ εχεις θα βοηθαγες:)

παντως πρεπει να "ανοιξεις" και τις δυο πορτες [4662,4663] στο modem/router για να σε βαλει με high-id. αυτα που εχεις κανει στο firewall οντως χρειαζονται.

gerogero
15-01-2005, 03:17
Μετά από τόσους μήνες που δεν το κατάφερα,μετά από την απόφασή μου να το ψάξω επιτέλους, μετά την τόση αναστάτωση για τον ΟΤΕ, μετά από την απόφαση μου να ρωτήσω εσάς που πρέπει να ξέρετε,ύστερα από το σκάλισμα στις ρυθμίσεις του modem μου λόγω της απάντησης του fatman και την καταστροφή της σύνδεσής μου,πήρα 1:00 το βράδυ τηλέφωνο στην otenet...
Ευτυχώς βρέθηκε μια ευλογημένη κοπέλα που με βοήθησε να ανακτήσω την σύνδεσή μου και μου είπε ύστερα από δική μου απορία για τις κλειστές πόρτες ότι ευθύνεται το modem. Φίλοι μου μια ώρα μετά, ψάχνωντας στο internet βρήκα τρόπο να ρυθμίσω κι έπειτα επειδή δεν έπιανε αυτό να απενεργοποιήσω εντελώς το τείχος του modem... Δυστυχώς όμως θέλω ακόμα την βοήθειά σας διότι αν και κατάφερα να συνδεθώ στον πολυπόθητο razorback2 του edonkey , έχω ακόμη κλειστές θύρες. Πάρακαλώ βοηθείστε με με κάποιον οφηγό ή εντολή που πρέπει να πατήσω... Έχω το THOMPSON ALCATEL 500 SERIES 510. Ethernet όχι usb. Λοιπόν? Τί άλλο να κάνω? Αν και συνδέομαι στον razorback 2 που δεν έχω ξανασυνδεθεί στην ΖΩΗ μου, έχω ακόμη low-id... :010:

FatMan
15-01-2005, 11:55
ελα ρε συ μην σε παιρνει απο κατω.

ριξε μια ματια εδω: http://www.adslgr.com/forum/forum-21.html
εχει πολυ καλες οδηγιες

αν δεν βρεις ακρη δοκιμασε και εδω: http://www.portforward.com/routers.htm
στην τριτη στηλη δεξια, εχει αρκετα μοντελα alcatel.
εχουν αρκετα καλες οδηγιες αλλα ειναι στα αγγλικα.

δεν ξερω αν το 510 ειναι ιδιο με το 530 που εχω για να σου πω τις οδηγιες βημα-βημα
[φανταζομαι πρεπει να ειναι αλλα βαριεμαι να γραφω πρωι-πρωι]
:)

gerogero
16-01-2005, 13:43
Ευχαριστώ Πολύ fatman ! To Πρόβλημα λύθηκε...!!! :109: :026: