View Full Version : Περίεργο σπαστικό πρόβλημα με τον Internet Explorer
maddoctor
07-08-2004, 01:10
Άνοιξα το θέμα αυτό εδώ, μιας και ο ΙΕ είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Windows.Εδώ και κάποιες μέρες αντιμετωπίζω ένα περίεργο και ταυτόχρονα πολύ σπαστικό πρόβλημα.Ξαφνικά ο ΙΕ, όταν πατάω σε ένα link, ενώ μου ανοίγει ένα νέο παράθυρο, δεν μου φορτώνει την σελίδα :022: :022:
Έτσι για πχ εάν πατήσω στο link για να δω περισσότερα smileys, για να τα βάλω στο κείμενο, μου ανοίγει ένα νέο παράθυρο, αλλά δεν μου φορτώνει την σελίδα.Έτσι πρέπει να κάνω πάντα copy-paste το link, για να μου φορτώσει η σελίδα.Το ίδιο ισχύει και όταν κάνω δεξιό κλικ και άνοιγμα σε νέα σελίδα. Έχει κανείς καμία ιδέα τι έχει συμβεί και πως μπορώ να το διορθώσω!? :087: :087:
Ευχαριστώ
Δοκίμασε να ξαναπεράσεις το SP του ΙΕ6 μήπως και κάποιο dll τα χει παίξει...
maddoctor
09-08-2004, 20:55
Δοκίμασε να ξαναπεράσεις το SP του ΙΕ6 μήπως και κάποιο dll τα χει παίξει...
Πέρασα ολόκληρο το SP2, το τελευταίο το RTm, αλλά το πρόβλημα παραμένει.Καμία άλλη ιδέα..... :100: :100:
forwardS
09-08-2004, 21:27
Εγώ πάντως εδώ και 1 μήνα χρησιμοποιώ τον MyIE2 χωρίς κανένα πρόβλημα. Πολύ καλύτερος browser από τον απλό IE. Δε χάνεις και τίποτα να τον δοκιμάσεις... :ylsurpris
Orthodox
09-08-2004, 22:26
Μήπως έχει να κάνει με security options???
princess
09-08-2004, 22:33
οταν εβαλα το sp2(αυτο που εβαλα τοτε τελως παντων), σταματησα να μπορω να παταω σε ενα Link απο το Outlook και να μου ανοιγει ο Browser.... πρεπει να κανω copy paste την διευθυνση στο mozilla για να ανοιξει... κατι μου λεει οτι το sp2 στην κανει τη δουλεια (ΙΕ δεν χρησιμοποιω και δεν εχω προσεξει κατι... σημερα ειδα οτι μου αφαιρει καποιες δυνατοτητες οπως το κατεβασμα απο σελιδες βεβαια....)
Orthodox
09-08-2004, 23:16
Και το SP αλλά και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα μπορεί να φταίει σε κάτι τέτοιο. Ο λόγος είναι ότι πολλά progs αλλάζουν τις ρυθμίσεις του συστήματος για διάφορους λόγους με αποτέλεσμα να την πληρώνουμε εμείς για την βλακεία του κάθε προγραμματιστή…
Για κανένα ιό κοίταξες? Εμένα μου το έκανε αυτό σε 2000 όταν κόλησα τον blaster...
maddoctor
10-08-2004, 11:01
Παιδιά, ακριβώς το ίδιο σύστημα έχω και στην δουλειά και εκεί δεν ΄χω κανένα πρόβλημα.Σπίτι μου το έκανε ξαφνικά, χωρίς να έχω κάνει κάποια εγκατάσταση ή κάτι πριν.Ιο δεν έχω, γιατί τρέχει το McAfee πλήρες ενημερωμένο (σε συνδιασμό με Spysweeper και Zone Alarm).ΘΑ πρέπει να δω εάν πειράκτηκε κάτι στην registry, γιατί λογικά βάζοντας το SP2 από πάνω, έπρεπε να μου διορθώσει ότι αρχείο είχε πρόβλημα.Security settings δεν είναι, γιατί έχω απενεργοποιημένο το firewall των ΧΡ και το zone έχει τις ίδιες ρυθμίσεις από την αρχή (πριν κανά εξάμηνο δηλαδή).Ευχαριστώ πάντως για την όποια βοήθεια.
panblock
10-08-2004, 21:07
Μου μυρίζει spyware/adware... Σνιφ, σνιφ....
maddoctor
10-08-2004, 22:42
Λοιπόν παίδες τίποτα από όλα αυτά ήταν.Ουσιαστικά δεν ξέρω τι έφταιγε, αλλά κάνοντας μία επαναγκατάσταση μόνο του ΙΕ, το πρόβλημα έφτιαξε!!!! ;) ;)
Η λύση απλή και την παραθέτω εδώ για όποιον έχει ή θα έχει το ίδιο πρόβλημα:
Πάμε Start -> Run και γράφουμε rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\Inf\ie.inf
Μετά μας ζητάει τα αρχεία εγκατάστασης.Εμένα μου ζήτησε αρχεία που ήταν μέσα στο SP2 και στο cd των ΧP.Πάντως το πρόβλημα τώρα λύθηκε!!!
Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως :052:
ThorLite
12-08-2004, 20:23
Προσωπικα τον εχω κανει ban τον IE σπανια τον ανοιγω πλεον γιατι ο Mozilla FireFox RULEZZZZZZZZ...............
MrSeanKon
13-08-2004, 00:03
Προσωπικα τον εχω κανει ban τον IE σπανια τον ανοιγω πλεον γιατι ο Mozilla FireFox RULEZZZZZZZZ...............
ΒΑΝ RULEZZZZZZZZZZZZZZZZ.......
Kι εγω οτι μπορω να αποφευγω απο MIcrosoft το ΒΑΝ! :037: :037: :037:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.