PDA

View Full Version : SDSL by Telepassport

maddoctor
01-02-2005, 15:11
Σήμερα στην βόλτα μου έπεσα πάνω σε αυτό!!!!!
SDSL από την Telepassport.Συγκεκριμένα:
Με τα πακέτα TP Voice&Web σας παρέχουμε:

2 κανάλια φωνής
Μόνιμη (24 ώρες το 24ωρο) σύνδεση στο Internet με υψηλές ταχύτητες τεχνολογίας SDSL
1 λογαριασμό E-Mail με 30 ΜΒ χωρητικότητα
Για όποιο δεν ξέρει τι είναι το SDSL, σημαίνει ότι όσο download έχει, τόσο upload έχει.Η τιμή μίας 384/384 είναι 55 ευρώ (υποθέτω + ΦΠΑ).Η όλη σύνδεση είναι εκτός ΟΤΕ, πάνω στο δίκτυο της Telepassport, χωρίς να πληρώνετε πάγιο πια στον ΟΤΕ. Δεν ξέρω εάν αξίζει, αλλά πιστεύω ότι σίγουρα αξίζει μια ματιά στο όλο θέμα.Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.telepassport.gr/tph.asp

zillakarpen
01-02-2005, 15:18
Πάντως σίγουρα αυτό που περιορίζει όλους τους έλληνες χρηστες είναι το upload αφού για να αποκτήσεις το τιποτένιο 256 χρειάζεται σύνδεση 1Mbit(πανάκριβο ,δεν το συζητάω).Έτσι αυτό θα δώσει αέρα στα peer το peer δίκτυα.Go On "Telepasport" αρκεί μονο να "ακολουθήσουν" και άλλοι providers το παράδειγμα σου....

maddoctor
01-02-2005, 15:27
Πάντως σίγουρα αυτό που περιορίζει όλους τους έλληνες χρηστες είναι το upload αφού για να αποκτήσεις το τιποτένιο 256 χρειάζεται σύνδεση 1Mbit(πανάκριβο ,δεν το συζητάω).Έτσι αυτό θα δώσει αέρα στα peer το peer δίκτυα.Go On "Telepasport" αρκεί μονο να "ακολουθήσουν" και άλλοι providers το παράδειγμα σου.... Και μάλιστα σε dynamic, ενώ αυτό που λέω είναι για static!!!!!!Βέβαια κρύβει τους κινδύνους του, αλλά πιστεύω ότι είναι καλή ευκαιρία.

Λάθος...dynamic είναι.Μπερδεύτηκα με τον τίτλο, όπου δίνει με 20 ευρώ παραπάνω τον μήνα static.

KTM
01-02-2005, 15:45
Ελεγξτε πρωτα την αξιοπιστια της εταιριας.
Αν υπαρχει καποιος που εχει βαλει ας μας πει.
Ειναι κανα χρονο αυτη η ιστορια, θα επρεπε να εχει πολλους χρηστες.

maddoctor
01-02-2005, 15:53
Ελεγξτε πρωτα την αξιοπιστια της εταιριας.
Αν υπαρχει καποιος που εχει βαλει ας μας πει.
Ειναι κανα χρονο αυτη η ιστορια, θα επρεπε να εχει πολλους χρηστες. Συμφωνώ απόλυτα.Για αυτό και λέω ότι αξίζει μια ματιά πρώτα, γιατί ειλικρινά δεν έχω ακούσει κάτι από κάποιο.Η μόνη αναφορά που βρήκα για το πακέτο αυτό, ήταν σε γνωστό ελληνικό site ανταλλαγής, στο forum που έχει, από έναν που το έχει και ζει αλεξανδρούπολη.Μάλιστα αναφέρει ότι έχει μείνει ύπερευχαριστημένος από την σύνδεσή του.

apostolt
01-02-2005, 15:57
Κοστος εγκαταστασης?

maddoctor
01-02-2005, 16:02
Κοστος εγκαταστασης? Από ότι γράφει στην σελίδα, εάν κάνεις την αίτηση εώς τα τέλη μαρτίου, δωρεάν.Αλλιώς 120 ευρώ, που περιλαμβάνει τα εξής:
Το κόστος εγκατάστασης αναφέρεται στην εγκατάσταση του modem SDSL, του διαχωριστή (CPG) και του UPS (για την περίπτωση διακοπής ρεύματος), τα οποία σας παρέχει η εταιρεία. Θα πρέπει να έχετε τονικές τηλεφωνικές συσκευές, είτε είναι απλές είτε ασύρματες, και Η/Υ με κάρτα δικτύου (Ethernet) για το Internet. http://www.telepassport.gr/tphfaq.asp

tsompanos
01-02-2005, 19:28
θετικά
δεν είναι ακόμα διαδεδομένη αρα δεν είναι τιγκαρισμένη.
από όσο ξέρω εχει κόμβους σε παρα πολλούς νομούς
αρνητικά
Αμφιβόλου ποιότητας μοντεμ (το οποίο όταν πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω ένα άλλο δικό μου που θα αγοράσω από το εμπόριο δεν ήξεραν αν είναι συμβατό??????)
και μονο σε usb.
υποχρεοτικα 1 χρόνο σύνδεση SDSL τουλαχιστον (οχι 100% σίγουρο)
μέτριο service
Μεχρι στιγμής πάντως καλα λόγια ακούω εδώ στα τρίκαλα αλλά φοβάμε όταν τιγκαρουν τι θα γίνει???

moutoulos
01-02-2005, 20:01
Για ακουστε (διαβαστε) και αυτο.
Το μονο προβλημα με SDSL Telepassport (για μενα) ειναι οτι σε βγαζει τελειος απο ΟΤΕ και πλεον το νουμερο σου (για αθηνα) γινεται 212......., μ'αλλα λογια το μονο που αλλαζει ειναι το 0 (210) γινεται 2 (212).... δηλαδη....αλλαζεις νουμερο.....και ας λενε οτι κρατανε το ιδιο νουμερο, εννοουν το υπολοιπο εκτος απο απιθμο κλησης. Παιδια ψαξτετο ειναι εξακριβωμενο μ'ενδιεφερε :057: και εμενα βλεπεται αλλα τη περιμενεις απο :068: Telepassport.

TASOS
01-02-2005, 20:50
Αν κάνετε ένα απλό search στα Ελληνικά φόρουμ....θα βρείτε αρκετές και πολύ δυσάρεστες εντυπώσεις.

ARJ
01-02-2005, 21:57
Για ακουστε (διαβαστε) και αυτο.
Το μονο προβλημα με SDSL Telepassport (για μενα) ειναι οτι σε βγαζει τελειος απο ΟΤΕ και πλεον το νουμερο σου (για αθηνα) γινεται 212......., μ'αλλα λογια το μονο που αλλαζει ειναι το 0 (210) γινεται 2 (212).... δηλαδη....αλλαζεις νουμερο.....και ας λενε οτι κρατανε το ιδιο νουμερο, εννοουν το υπολοιπο εκτος απο απιθμο κλησης. Παιδια ψαξτετο ειναι εξακριβωμενο μ'ενδιεφερε :057: και εμενα βλεπεται αλλα τη περιμενεις απο :068: Telepassport.

Αφου σου βαζουν δικο τους κυκλωμα λογικο να αλλαξεις και αριθμο. Τα 210 ειναι μου φαινεται ολα πιασμενα απο τον ΟΤΕ και καποια στιγμη τελειωναν γιαυτο εγιναν και τα νουμερα 10 απο 7 που ηταν.
Παιζει βεβαιως και η λεγομενη φορητοτητα αριθμου η οποια σου επιτρεπει να κρατησεις τον ιδιο αριθμο τηλ σε οποιαδηποτε εταιρεια...
Το βασικο για μενα ειναι η ποιοτητα των υπηρεσιων που παρεχονται και οπως λεει και ο Τασος δεν εχουν ακουστει τα καλυτερα.

doubleh
01-02-2005, 22:49
Τι θα γίνει με δαύτους? Μία η βίβο, μία τούτη, δεν μας αφήνουν να ξεκόψουμε από το κακό (πΟΤΕ)

adagio
02-02-2005, 00:08
Παντως απο οτι ξερω οσον αφορα την εναλλακτικη τηλεφωνια η telepassport εχει την ποιο χαλια ποιοτητα

BloodyHeaven
02-02-2005, 00:26
Παιδιά για την sdsl που προσφέρει η telepassport δεν ξέρω να σας πώ αλλά ώς παλαιότερος συνδρομητής της εν λόγω εταιρείας όσον αφορά την σταθερή τηλεφωνία δεν΄ήμουν διόλου ευχαριστημένος γιάυτο και μετα απο έναν χρόνο διέκοψα... :012: (και όταν λέμε παλαιότερος ήμουν συνδρομητής απο την στιγμή που ακόμα δεν είχε δικές της γραμμές και νοίκιαζε απο τον οτέ με αποτέλεσμα να πληρώνω και πάγιο ΟΤΕ)

maddoctor
02-02-2005, 10:35
Δηλαδή.....μάπα το καρπούζι.Πάντως λίγο-πολύ όλες οι εταιρίες έχουν προβλήματα.Ελπίζω κάποια στιγμή να φτιάξει Η εταιρεία που ευθύνεται κυρίως για τα προβλήματα των άλλων (λέω για εκείνο τον πΟΤΕ), αλλά θα μου πείτε στην Ελλάδα ζεις, οπότε μην κάνεις όνειρα θερινής νυχτός......

BloodyHeaven
02-02-2005, 13:13
Δηλαδή.....μάπα το καρπούζι.Πάντως λίγο-πολύ όλες οι εταιρίες έχουν προβλήματα.Ελπίζω κάποια στιγμή να φτιάξει Η εταιρεία που ευθύνεται κυρίως για τα προβλήματα των άλλων (λέω για εκείνο τον πΟΤΕ), αλλά θα μου πείτε στην Ελλάδα ζεις, οπότε μην κάνεις όνειρα θερινής νυχτός......
Mονοπώλιο στην Ελλαδα = χοντρα λεφτά όσο ακόμα θα μπορεί ένας (ΟΤΕ) να κάνει κουμάντο για όλους προκοπή δεν βλέπουμε... :075: :068: