View Full Version : DVD Authoring?
AC9800PBA
11-08-2004, 18:37
Ποιό πρόγραμμα είναι το πιο γρήγορο στο να βάζει μενού να χορίζει κεφάλαια να κάνει τα mpeg-vob κτλ αλλά και εύκολο στην χρήση? Χρησιμοποιό το PowerProducer 2 by CyberLink αλλά μου φαίνεται αργό... Τι προτείνεται? :009:
Hemispasm
11-08-2004, 18:52
Χρησιμοποιω το DVD Lab και το TMPG Author. To DVD Lab σου δινει πολυ περισσοτερες δυνατοτητες συν σε αφηνει να παιξεις λιγο αφου δεν ειναι τοσο αυρτηρο σχετικα με το format του τελικου αποτελεσματος. Θα γραψω οδηγο για το συγκεκριμενο προγραμμα ο οποιος σε συνδυασμο με το TMPG Enc αποτελει ενα ολοκληρωμενο τροπο να δημιουργεις τα δικα σου DVD compliant αρχεια απο divx/mpeg αρχεια.
To TMPG Author δεν σου δινει πολλες δυνατοτητες, δεν εχει relaxed settings αλλα ειναι σχετικα πιο γρηγορο.
AC9800PBA
12-08-2004, 23:57
Thx a lot και άντε γρήγορα ο οδηγός :D
Εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα σχετικα προγραμματα , κατεληξα σε αυτο :
Ulead DVD MovieFactory 2.5se
Ευκολο , γρηγορο , ομορφο .
Κανεις τα μενου με κινουμενα βιντεο , βαζεις τιτλους με οτι γραμματοσειρα θελεις , βαζεις Background μουσικη και φωτο της επιλογης σου κ.λ.π.
Το αποτελεσμα εχεις την δυνατοτητα να το κανεις 100% preview πριν τα μετατρεψεις ολα σε DVDformat . (μεγαλη ευκολια κατα την γνωμη μου)
Αφου το δεις και σου αρεσει ...... μετατρεπεις σε DVD structure και αν θελεις σωζεις σε File σε Image η το γραφεις αμεσα σε δισκακι ....
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.