PDA

View Full Version : Πρόβλημα με το Chessmaster 10th edition...please help!!!

KaMDeN
17-02-2005, 05:44
Πριν λίγο καιρό εγκατέστησα το Chessmaster 10th editionκαι ενώ όλα λειτουργούσαν άψογα σε ανύποπτες φάσεις,όταν παίζω με τον υπολογιστή παρτίδες, το παιχνίδι παγώνει για 1 με 2 λεπτά ανεξήγητα (η διαχείριση εργασιών το δείχνει σαν να μην ανταποκρίνεται και το παιχνίδι σε όλη τη δειάρκεια που το τρέχω δείχνει να χρησιμοποιεί το 100% του επεξεργαστή μου!!!ασχετα αν είναι κολλημένο ή όχι) και μετά επανέρχεται...:013: :076:
Ο υπολογιστής μου είναι πολύ πάνω από τις απαιτήσεις του παιχνιδιού και οι επιλογές του παιχνιδιού είναι default.

Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό?...προσπαθώ εδώ και μέρες να βρώ κάτι στο internet αλλά παρόλο που έχω βρει για άλλα προβλήματα με το παιχνίδι για αυτό τίποτα και έχω απογοητευτεί...

_daemon_
17-02-2005, 10:03
και εγώ το χα βάλει το παιχνίδι αλλά δε μου κολούσε... τι hardware specs έχεις;

KaMDeN
17-02-2005, 14:36
amd athlon xp2600
512 ram
128mb ati radeon9600
sb live
Drivers και directx όλα τελευταία έκδοση
δεν ξέρω τι μπορει να φταίει...δεν κολλάει γενικά το παιχνίδι...στα tutorial και γενικα παει μια χαρά...μόλις παίζω με τον υπολογιστή αντίπαλο στην αρχή της παρτίδας όλα καλά και σε κάποιο σημείο αρχίζει και κάνει αυτά τα παγώματα...μετά ξεκολάει και συνεχίζει,μετά το ξανακάνει....και δεν συμβαίνει συνέχεια απλά όταν γινεται είναι τρομερά σπαστικό

KTM
17-02-2005, 15:02
Εχεις βαλει τα patches? http://www.ubi.com/US/Downloads/Info.aspx?dlId=698

KaMDeN
17-02-2005, 20:31
έχω εγκαταστήσει και το 2 patch KTM...σήμερα έστειλα στη ubisoft μύνημα να δω τι παίζει γιατι θα τρελαθούμε εντελώς :067: