View Full Version : Επανεγκατάσταση του SOUL REAVER 2?
gerogero
13-08-2004, 03:01
Γεια χαρά φίλοι μου. Ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε. Εχω διαγράψει ολόκληρο το φάκελο του soul reaver 2 και τώρα δεν με αφήνει να το κάνω επανεγκατάσταση. Είναι σαν να καταφέρνει να βρει τα αρχεία του παιχνιδιού και δεν αφήνει επιλογές όπως install αλλά μόνο play και uninstall. Φυσικά όμως και οι δυο τελευταίες είναι άχρηστες/νεκρές. Τί να κάνω? Έχει κανεις καμιά ιδέα?
Καταρχάς Καλώς Ηρθες! :039: :001:
Για δοκίμασε να σβήσεις οτι έχει να κάνει με το soul reaver ,απο τη registry
μηπως καταφέρεις κάτι.Κατι άλλο δεν μου έρχεται αυτη την ώρα...
gerogero
13-08-2004, 10:17
Καλώς σας βρήκα παιδιά. Καλή προσπάθεια αλλά 1ον δεν ξέρω πως να πάω στην registry και τι να σβήσω και 2ον άφησα το ashampoo winoptimiser suite να το κάνει μόνο του. Δηλαδή να βρει τα αχρηστα αρχεία και κλειδιά στην registry. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα! Άλλα προγράμματα και παιχνίδια με το που τους σβήνεις κάτι το παραμικρό σε παραπέμπουν σε re-instal ή uninstall κι έπειτα setup. Αυτό πρώτη φορά το βλέπω. Και ντρέπομαι που μετά από 8 χρόνια χρήσης κολλάω σε κάτι τόσο ....! :102:
gerogero
13-08-2004, 11:23
Το πρόβλημα λύθηκε με το registry mechanic 3. Απ' ότι φαίνεται είναι πολύ καλύτερο από το registry fixer του ashampoo!!!!! Ευχαριστώ πολύ πάντως...! :039:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.