View Full Version : Eξω απο εδω
Painkiller
20-02-2005, 13:02
Ρε παιδια ξερει κανεις πως Θα πεταξω ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ internet explore - Media Player Windows--- Messenger
ΤΑ εχω πεταξει με την βοηθεια καποιων προγραμματων αλλα αυτα οποτε τα ενεργοποιοησει καπιο αρχειο ανοιγουν εκτος απο τον Μεσσεντζερ.
Βοηθηστε οποιος ξερει
Κοίτα για τον Internet explorer άμα κάνεις τον mozilla π.χ. default δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξαναενοχλήσει εκτός αν το θες εσύ.
mefistofelis
20-02-2005, 13:33
Αλλα θα σου συνιστουσα να μην τον εξαφανισεις τελειως αλλα να κατεβασεις ενα extension του firefox που σου προσθετει στο δεξι κλικ την επιλογη open link target in IE,
για τον απλο λογο οτι δεν ανοιγουν ολες μα ολες οι σελιδες με το firefox.
Braveheart1980
20-02-2005, 13:44
Αλλα θα σου συνιστουσα να μην τον εξαφανισεις τελειως αλλα να κατεβασεις ενα extension του firefox που σου προσθετει στο δεξι κλικ την επιλογη open link target in IE,
για τον απλο λογο οτι δεν ανοιγουν ολες μα ολες οι σελιδες με το firefox.
Ολες οι σελιδες ανοιγουν με firefox !!
Οι ελαχιστες που εχουν καποια προβληματακια ειναι γιατι φταινε οι ΙΔΙΕΣ οι σελιδες και οχι ο firefox! Απλα ως γνωστον αρτιος αριθμων λαθων ( λαθος σελιδας και λαθος web browser (IE) ) = σωστο αποτελεσμα!
_daemon_
20-02-2005, 14:16
τον ΙΕ δε γίνεται να τον εξαφανίσεις αφού είναι ο windows manager για τα windows. Πολύ απλά αντικατέστησε τον με firefox :) για το windows media player βάλε winamp και ρύθμισε έτσι ώστε όλα τα μουσικά-βίντεο κλπ να ανοίγουν με αυτό :)
Painkiller
20-02-2005, 14:22
Καταρχην ευχαριστω για την ανταποκριση.
Λοιπον
1) Εχω βαλει ηδη τον Φιρεφοξ σε προεπιλογη αλλα τωρα που εκανα update to mcafee virus ειδα οτι χρησιμοποιουσε τον ΙΕ στο download
Ολεσ τις σελιδες τις ανοιγω με φιρεφοξ
2)Εχω βγαλει τον μεσσεντζερ απο τα windows kai apo την registry
3) Εχω βαλει winamp και χρησιμοποιοω μονο αυτο.
Αyto που ρωταω εγω ειναι πωσ θα καταφερω αν γινεται να διαγραψω ολα τα αρχεια απο αυτα τα 3 προγραμματα (αν γινεται) γιατι αυτα ειναι και τα περιβοητα προγραμματα τα οποιοα κλειδωνει η microsoft sta windows .
Ευχαριστω
Υπάρχει ένα προγραμματάκι που λέγεται XPlite ( και αντίστοιχο 98lite ) που σου δίνει την δυνατότητα να γδύσεις στην κυριολεξία τα Windows.
Δεν είναι όμως freeware.
Περισσότερα εδώ:
http://www.litepc.com/
Εμφανισε τα κρυφα αρχεια απο το μενου του explorer (tools-folder options) και μετα πας στο c:\windows\inf.Εκει θα βρεις το αρχειο sysoc.inf.Καντο backup και μετα πηγαινε πιο κατω και σβησε τη λεξη hide στις σειρες χωρις ομως να σβησεις τα κοματα που τη χωριζουν απο την υπολοιπη προταση.
π.χ.
Η προταση για τον messenger ειναι η εξης:
msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,ΗΙDE,7
θα γινει :
msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7
Στο τελος κανε save και μετα πηγαινε στην απεγκατασταση προγραμματων,προσθαφαιρεση στοιχειων των windows και θα δεις επιλογες για απεγκατασταση οποιων προγραμματων θες αφου πλεον δεν θα ειναι κρυφα.Εγω τον ΙΕ τον εβγαλα παντως κι αν κατι δεν ανοιξει με firefox ανοιγει με opera.
Mε αυτο τον τροπο μπορεις να αφαιρεσεις ακομη και τα παιχνιδια του λειτουργικου κι οτι αλλο θες.
Ελπιζω να βοηθησα :033:
Γίνεται windows update χωρίς ΙΕ;
mefistofelis
20-02-2005, 17:44
Λογικα γινεται αν εχεις ενεργοποιημενες τις αυτοματες ενημερωσεις απο το security center.
Δεν γινεται χωρις ΙΕ.Καλυτερα πηγαινεις εδω (http://www.microsoft.com/downloads/search.aspx?displaylang=en&categoryid=7) και κατεβαζεις το update που θες το οποιο σωζεται στο δισκο σαν εκτελεσιμο αρχειο και μπορει να ξαναχρησιμοποιηθει σε περιπτωση επανεγκαταστασης :002:
Έχεις πάει στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων - προσθαφαίρεση στοιχείων των windows και να απεγκαταστήσεις ότι δεν χρειάζεται?
Αν δεν γινει edit στο αρχειο sysoc.inf αυτα που θελει να βγαλει δεν θα τα βρει εκει γιατι ειναι κρυφα.
Μα εγώ δεν πείραξα κάτι και μια χαρά μου τον έβγαλε τον messenger...
Άμα καταφέρεις και βγάλεις τον ΙΕ εντελώς, περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσεις παρά θα λύσεις...
Άμα καταφέρεις και βγάλεις τον ΙΕ εντελώς, περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσεις παρά θα λύσεις...
Ναι μάλλον το πιο πιθανό είναι αυτό.... :102:
Braveheart1980
21-02-2005, 16:12
Βαλτε linux!!!!!!!!!!!!!
No IE running here no problems at all.
Βασικά αν φύγει 100% ο ΙΕ τα προβλήματα είναι αναμενώμενα.
Πιθανόν πολλές βιβλιοθήκες - αρχεία μένουν πίσω με απεγκατάσταση μέσα από τα windows όπως προτείνει ο gfa3 και για αυτό στον ίδιο δεν υπάρχουν προβλήματα.
varelasj
22-02-2005, 03:18
Eνταξει δεν ειναι και οτι καλυτερο ο IE αλλα εγω απλα το εχω αφισει και καθεται... Δεν ασχολουμαι καν μαζι του! Προσεξε μην την πατισεις και δε γλιτωνεις το format μετα γιατι ειναι παραξενα τα προϊοντα της MS :p! Επισης βαλε καποιος download manager οποτε να διαχειριζεσαι απο εκει τα downloads σου και αν εχεις firewall απλα ριξε ενα block στον ΙΕ να μην κανει τπτ αν δε το θες εσυ ;)!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.