PDA

View Full Version : Dsl Βάσανα

_daemon_
24-02-2005, 18:34
Πέρασαν 3 μήνες με το dsl in a box by forthnet και σήμερα έτσι στο άκυρο δε μπορώ να μπω. Ο λόγος; Την κόψανε χωρίς να πάρουν τηλέφωνο και να ρωτήσουν αν θέλω να κάνω ανανέωση... Μπράβο forthnet :065:

sa1901
24-02-2005, 18:36
Δεν νομίζω ότι ήταν υποχρεωμένοι να σε ρωτήσουν. Το πολύ πολυ να κρατήσουν το username σου για κάποιο διάστημα, αν θες να ανανεώσεις.

zillakarpen
24-02-2005, 21:41
Δεν έχεις δίκιο ###sa1901#### εμένα η ACN εκτός απο τα e-mail που μου στέλνει όταν μένει καμιά εβδομάδα για να τελειώσει η σύνδεση πέρνει και τηλέφωνο πολλές φορές και έτσι νομίζω είναι και το σωστό!!Όταν έχεις έναν καινούριο πελάτη ή και παλιό κάνεις τα πάντα για να τον κρατήσεις....έτσι τουλάχιστον κάνουν οι επαγγελματίες :)

sa1901
24-02-2005, 22:21
Δεν έχεις δίκιο ###sa1901#### εμένα η ACN εκτός απο τα e-mail που μου στέλνει όταν μένει καμιά εβδομάδα για να τελειώσει η σύνδεση πέρνει και τηλέφωνο πολλές φορές και έτσι νομίζω είναι και το σωστό!!Όταν έχεις έναν καινούριο πελάτη ή και παλιό κάνεις τα πάντα για να τον κρατήσεις....έτσι τουλάχιστον κάνουν οι επαγγελματίες :)
Mα δεν μιλάμε για κανονική συνδρομή. :108:

Και μένα η HOL όχι μία, αλλά 5-6 φορές με πήρε τηλέφωνο και έστειλε και 3-4 e-mail και με παρακαλούσε να ανανεώσω.

Στην συγκεκριμένη περιπτωση μιλάμε για ένα πακέτο μια και έξω. Σαν την Cosmokarta ας πούμε. Αν δεν ανανεώσεις, έληξε.

andrip
26-02-2005, 04:27
Πέρασαν 3 μήνες με το dsl in a box by forthnet και σήμερα έτσι στο άκυρο δε μπορώ να μπω. Ο λόγος; Την κόψανε χωρίς να πάρουν τηλέφωνο και να ρωτήσουν αν θέλω να κάνω ανανέωση... Μπράβο forthnet

Κι εγώ το adsl in a box έχω και σε 14 μέρες λήγει. Μου στείλαν email στον ένα μηνα και σήμερα στις 14 μέρες. Δεν το κάνουν χειροκίνητα αυτό αλλα βάση της βάσης που έχουν. Δεν ξέρω τι μπορεί να χει γίνει. Το mail της forthnet το χρησιμοποιούσες;

grbl
26-02-2005, 13:03
εγώ πάλι παιδιά έχω εδώ k 3-4 μήνες έχω dsl k isp τον οτε...είχα διάλεξει για ένα μηνα,αλλα ποτε δεν με πήραν τηλέφωνο η κάποιο mail ξέρω γω...:Dbebaia είχα διαβάσει ότι αν διαλέξεις για ένα μηνα,αυτόματα θα ανανεώνεται μέχρι να τους ζητήσεις εσύ να στο κόψουν,νομίζω ότι είναι το καλύτερο!

ERMOULIS
26-02-2005, 14:06
Η χαζομάρα είναι οτι απο αυτή την τακτική η ίδια χάνει πελάτες έτσι απλά και αβασάνιστα.Αλλες εταιρίες πάνω που τελείωνει μια σύνδεση σου τα πρίζουνε για να την ανανεώσεις (βλεπε ΗΟL).Αφου επέλεξε λοιπον τέτοια τακτίκή ..αυτή χάνει