View Full Version : Silent Hill 3
Το ξερω ισως να ειμαι λιγακι εκτος τοπου και χρονου αλλα προχτες ενα φιλαρακι μου εδωσε το silent hill 3 και ειπα να το παιξω λιγακι....κανω εγκατασταση...διπλο κλικ στο shortcut...και εκει που με προειδοποιει για τις σκηνες βιας κολαει....τι μπορει να φταει? :097:
τι συστηματακι εχεις ?
καλωσηρθες !!!
Ξέρω ότι είναι λιγάκι κουφό, αλλά... έχει μήπως περάσει στο pc σου κανένα codec pack ???
Αν ναι, κάνε το uninstall, restart και ξαναδοκίμασε. Αααα.... από DirectX πώς πάμε;
Πιστευω πως ενας Ρ4 3@3,45GHz ειναι υπεραρκετος μαζι με την 5900sp και 512MB RAM για το συγκεκριμενο παιχνιδι...εδω παιζω farcry και doom 3 ανετα...απο directx εχω to 9.0c.....θα δοκιμασω να βγαλω ενα codec pack που ειχα εγκαταστησει προσφατα!!!!
To SL3 δεν είναι και τόσο καινούργιο παιχνίδι (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος). Μήπως υπάρχει καμιά ασυμβατότητα με το 9.0c ???
αν θυμαμαι καλα το παιχνιδι κυκλοφορησε το 2003!!ζηταει directx 8.1 παντως!!οταν αναφερεσε στο directx 9.0c μηπως θες να πεις ασυμβατοτητα??
αν θυμαμαι καλα το παιχνιδι κυκλοφορησε το 2003!!ζηταει directx 8.1 παντως!!οταν αναφερεσε στο directx 9.0c μηπως θες να πεις ασυμβατοτητα??
Ουπς.... Ναι... Το διόρθωσα. Ευχαριστώ.
:o
:) μακαρι να ηξερα...παντως εντος τον ημερως θα του ριξω και ενα φορματ...διοτι εχει αρχισει να σερνεται...
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.