View Full Version : Προβλημα με σελιδες.
Το μηχανημα εχω καπου 2 μηνες να του κανω format(εχω βαλει dsl και κανω δοκιμες τα προγραμματα που θα χρησιμοποιησω).
Το προβλημα μου ειναι οτι ορισμενες σελιδες και ειδικα ελληνικα site αρνειται πεισματικα να τα ''ανοιξει''.:102: :102:
Τι μπορω να κανω για αυτο.Καμια ιδεα κανεις?
Ευχαριστω.
maddoctor
18-08-2004, 01:43
Όταν λες αρνείται να στα ανοίξει, τι εννοείς?Σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους? Με ποιους browsers δοκίμασες?Ρυθμίσεις σχετικά με firewall,activeX, antivirus, κοίταξες?Μήπως σου λείπει κανένα plug-in που χρειάζονται οι σελίδες αυτές και για αυτό δεν σου τις ανοίγει!? :102:
Exω βαλει τις τελευταιες εκδοσεις και του Mozilla kai IE6 αλλα δεν γινεται τιποτα.Μου βγαζει οτι ειναι αδυνατη η ευρεση της σελιδας συνεχεια.
Antivirus δεν εχω.Μονο το SpySweeper χρησιμοποιω.
maddoctor
18-08-2004, 16:04
Exω βαλει τις τελευταιες εκδοσεις και του Mozilla kai IE6 αλλα δεν γινεται τιποτα.Μου βγαζει οτι ειναι αδυνατη η ευρεση της σελιδας συνεχεια.
Antivirus δεν εχω.Μονο το SpySweeper χρησιμοποιω.
Μπορεί ξέρεις και να μην υπάρχουνε.......
Είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν!?Μπορεί να κάνουν συντήρηση στο site ή να έχει πέσει ο server τους.Καλοκαίρι είναι, όλα είναι πιθανά! :040:
Orthodox
18-08-2004, 16:59
Για πες κάποιο site που δεν μπαίνει να κάνουμε και μεις μια δοκιμή…
Εγώ το είδα σε millennium πρώτη φορά αυτό το πράμα και το έκανε σε όλα τα sites…
Υ.Γ.: Στον IE στο view-encoding, είναι στο “Greek”??
Μερικές φορές θέλουν καθάρισμα και τα temporary internet files γιατι μλκιζεται ο ΙΕ6....
τι provider εχεις (υποψιαζομε οτε) γιατι το ιδιο προβλημα εχω και εγω και τους εχω στηλει mail στο noc@otenet.gr και το προβλημα βρησκετε στα ip που αρχιζουν απο 8χ.χχχ.χχχ.χχχ ενω αν παρεις ip 6χ.χχχ.χχχ.χχχ μπορεις να μπεις οπου θελεις τωρα με την ολυμπιαδα μαλον μαζεψαν τα ip που αρχιζουν απο 6χ.χχχ.χχχχ.χχχχ και ετσι εχω μονιμα προβλημα τωρα εδω και 10 μερες δεν μπορω να μπω στο thelab ας πουμε για παραδειγμα τι να πω ρε παιδια οι ανθρωποι ειναι για τα πανηγυρια και ας τους πληρωνουμε χρυσους
τι provider εχεις (υποψιαζομε οτε) γιατι το ιδιο προβλημα εχω και εγω και τους εχω στηλει mail στο noc@otenet.gr και το προβλημα βρησκετε στα ip που αρχιζουν απο 8χ.χχχ.χχχ.χχχ ενω αν παρεις ip 6χ.χχχ.χχχ.χχχ μπορεις να μπεις οπου θελεις τωρα με την ολυμπιαδα μαλον μαζεψαν τα ip που αρχιζουν απο 6χ.χχχ.χχχχ.χχχχ και ετσι εχω μονιμα προβλημα τωρα εδω και 10 μερες δεν μπορω να μπω στο thelab ας πουμε για παραδειγμα τι να πω ρε παιδια οι ανθρωποι ειναι για τα πανηγυρια και ας τους πληρωνουμε χρυσους
Kαι εγω προσπαθω να μπω στο thelab αλλα δεν μπορω.Limneos,DrMagic και διαφορα αλλα δεν μπορω να τα ''φορτωσω'' και με νευριαζει.Ειναι ορισμενα site τα οποια θελω καθημερινα να επισκεπτωμαι αλλα δεν γινεται τιποτα.
Δοκιμασε το παρακατω Link http://proxify.com/url_encoded/
ειναι ημημετρο αλλα τιποτε αλλο δεν μπορω να σου κανω
θα σου σπασει λιγο τα νευρα αλλα κανει δουλεια
για log in ουτε λογος δεν γινετε φυσικα
Δοκιμασε το παρακατω Link http://proxify.com/url_encoded/
ειναι ημημετρο αλλα τιποτε αλλο δεν μπορω να σου κανω
θα σου σπασει λιγο τα νευρα αλλα κανει δουλεια
για log in ουτε λογος δεν γινετε φυσικα
Με αυτο το link που μου δινεις μπορω και μπαινω στα site που δεν εμπαινα.Αλλα μεχρι εκει.
Αρα εχουν παρει ολες τις ip απο 6χχχχχχχ.
Δηλαδη θα πρεπει να περιμενω να τελειωσει η Ολυμπιαδα για να μπω σε αυτα???
Ειμαστε σοβαροι ρε παιδια??
Ελλαδα σε ολο σου το μεγαλειο εεε
Αληθεια οτενετ εχεις και εσυ?
Γιατι δεν αναφερεις κατι
Εγω λεω να παμε σε Ιντερνετ καφε να πληρωσουμε για να δουμε τα site που θελουμε και μετα να παμε να τους πουμε να τα αφερεσουν απο τον λογαριασμου (στην τιμη να βαλουμε και τους καφεδες βεβεα)
η να παρουμε κανα δικανο και να ξεκεινησουμε για αθηνα μερια (ναι εκει ειναι η τεχνικη υποστηριξη μην ψαχνετε επαρχια)
ακουω αποψεις και γνωμες
Οτενετ εχω και εγω.
Οσο για αυτο που ζητας αστο καλυτερα.
Αυτοι που φταινε ειμαστε εμεις που βαζουμε αυτες τις γραμμες.
Δεν ιδρωνει το αυτακι τους Γιωργο.
Παντως εξακολουθω να μην μπορω να μπω σε ορισμενα site και με εκνευριζει αυτο.
princess
21-08-2004, 00:04
επειδη αγριευτηκα παλι με τον ΟΤΕ και την isdn του... σα να μου λετε να περιμενω να τελειωσει το πανηγυρι για να το γυρισω σε dsl, η το προβλημα ειναι της οτενετ?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.