PDA

View Full Version : counter strike source :D

overclocked
18-08-2004, 20:26
αντε ρε σημερα στις 10 η valve βγαζει το counter strike source
εγω τωρα το κατεβαζω!!!σε μια ωριτσα θα το εχω :D:D:D
θα το παω στους κατω τους πωρομενους στο λαν και θα γινει πανικος!! :070:

apostolt
18-08-2004, 20:33
αντε ρε σημερα στις 10 η valve βγαζει το counter strike source
εγω τωρα το κατεβαζω!!!σε μια ωριτσα θα το εχω :D:D:D
θα το παω στους κατω τους πωρομενους στο λαν και θα γινει πανικος!! :070:
Πως ρε Στελιο το περνεις???Απο steam???
Διαβασα οτι σημερα θα μπει για τα ατομα που εχουν κουπονια απο ΑΤΙ και μονο.

overclocked
18-08-2004, 20:35
δε λεω δε λεω :D

apostolt
18-08-2004, 20:45
Βρε το ειδα και εγω αλλα δεν το κατεβασα.
Ασε εκανα ηδη preorder το HALF LIFE 2 και περιμενω.

24/09/04 η μεγαλη μερα

apostolt
19-08-2004, 08:47
Παιδες η καταιγιδα της Valve αρχισε.Μετα την ανακοινωση για το CS:Source σαν preload στο Steam ερχεται χθεσινη ανακοινωση του CEO στo HL2Fallout και μας αποτελειωνει: Αρχιζει το preload στο Steam και του HL2 απο τις 19 Αυγουστου.
Σημερα μαλλον θα πρεπει αυτοι που εχουν κουπονια του HL2 με τις ATI να το παιρνουν.
Οποτε το μονο που μενει να ολοκληρωσει την πορωση ειναι το TeamFortress2 οποτε εκει πλεον θα τα ξεχασουμε ολα.
Μετα το <<λιγο>> Doom3 ηρθε η ωρα να παιξουμε και ενα καλο παιχνιδι.

ΥΓ.Το ξερω οτι οι fans του Doom θα πεσουν να με φανε, αλλα οπως και να το κανουμε το HL ειναι πιο ολοκληρωμενο

Linos80
19-08-2004, 10:48
ΥΓ.Το ξερω οτι οι fans του Doom θα πεσουν να με φανε, αλλα οπως και να το κανουμε το HL ειναι πιο ολοκληρωμενο

:imureveng

Alarm
19-10-2004, 13:54
το παιχνιδι χριαζεται το HL για να τρεξει ? ειναι κατι σαν το opposing force για παραδειγμα ?

apostolt
19-10-2004, 13:56
το παιχνιδι χριαζεται το HL για να τρεξει ? ειναι κατι σαν το opposing force για παραδειγμα ?

Οχι το source ειναι ξεχωριστο παιχνιδι

Alarm
20-10-2004, 04:00
εκτος απο τα νεα γραφικα δεν μπορω να πω οτι εχει κατι το τοσο ξεχωριστο...

overclocked
20-10-2004, 12:59
χααχαχ οσοι παιζουν καιρο cs 1.6 Πχ θα δουνε τις διαφορες στην κινηση και στα οπλα...
οσο για τα γραφικα σου ειπα οτι απλα δεν βλεπεις πως ειναι το game εσυ με την mx440
το game με dx9 καρτα ειναι τελειως διαφορετικο...
ειχα δει και εγω καποτε το farcry με μια mx και δεν ειχε καμια σχεση με το πως ηταν στην 9600 pro που ειχα...ηταν σα να εβλεπες το μισο game..(δε ξερω αν καταλαβαινετε τι εννοω..)

Alarm
20-10-2004, 13:27
χααχαχ οσοι παιζουν καιρο cs 1.6 Πχ θα δουνε τις διαφορες στην κινηση και στα οπλα...
οσο για τα γραφικα σου ειπα οτι απλα δεν βλεπεις πως ειναι το game εσυ με την mx440
το game με dx9 καρτα ειναι τελειως διαφορετικο...
ειχα δει και εγω καποτε το farcry με μια mx και δεν ειχε καμια σχεση με το πως ηταν στην 9600 pro που ειχα...ηταν σα να εβλεπες το μισο game..(δε ξερω αν καταλαβαινετε τι εννοω..)

1) Σου ειπα και εχθες πως δεν με ενδιαφερει και τοσο αν θα εχω 150fps η 70. Αλοστε εως τωρα τα εχω ολα στο φουλ και παει παρα πολυ καλα. Δεν παραπονεθηκα με τα γραφικα, τα γραφικα ειναι πολυ καλα. Απλα ειπα οτι δεν ειναι κατι και το τοσο διαφορετικο απο το παλιο CS .Ιδιες πιστες, ιδια οπλα κλπ...

2) Με την MX δεν μπορεις να πεξεις farcry για τον απλουστατο λογο οτι δεν εχει pixel shader . Εκτος και αν εβαλες simulator κατι το οποιο παραπανω προβληματα φερνει παρα λυσεις.