PDA

View Full Version : Ζητουνται Artists για Game Development

unreal
19-08-2004, 17:24
Hello σας!
Λοιπον... Εχουμε και λεμε...
Εδω και αρκετο καιρο (1 χρονο και 4 μηνες) φτιάχνω μονος μου μια 3DEngine.
Σε λιγο καιρο (κανα μηνα) 8α την εχω τελειώσει.Καποια απο τα features της ειναι:

BSP Rendering with Bounding Boxes and Occlusion Queries
Per pixel Lighting bump mapping
Dynamic Cube/sphere Mapping
Z-fail Shadow volumes
Volumetric Fog
Real Time Reflections
Video Textures
Texture Projections
BMP,PCX,TGA,DDS,PNG file support
Md3,md5,3ds 3dfile support
και αλλα...

Ζητάω άτομα που να μπορουν να μου φτιαξουν οτιδηποτε απο τα παρακατω:

md3 models with animations
md3 skins
md5 models with animations
md5 skins
indoor levels σε 3DS format.
textures, textures with Heightmaps or normal maps

Δεν με νιάζει με ποιο πρόγραμμα 8α φτιαχτουν αυτα..
πχ 1.
Μπορει καποιος να φτιάξει τα indoor levels με Maya.Κανενα πρόβλημα. Αυτο που 8ελω εγω
ειναι τα μου τα δώσει σε φορμα 3DS.
πχ 2.
Επισης τα μοντελα μπορουν να φτιαχτούν οπουδίποτε. Εστω στο Lightwave. Αρκει
μετα να γινουν convert με καποιον exporter ( για md5 υπαρχει σίγουρα exporter για 3DSMAX
και Lightwave, για md3 σχεδον για όλα τα γνωστα και μη 3D προγραμματα) σε md5 ή md5.

Ακομα και να μήν ξέρετε τίποτα απο αυτα και τυχαινει να εχετε καπου συλλογες απο
3D αντικειμενα, textures ακομα και ήχους αν δεν είναι κόπος 8α ή8ελα να μου τα δίνατε.

Αν καποιος ενδιαφέρεται ας στειλει ενα PM. Ευχαριστώ πολύ.

Υποψην πως ολα αυτα χωρις χρηματική αμοιβη. Για hobby το φτιάχνω το game.

Crazy Coder
22-08-2004, 01:14
Μπράβο βρε θηρίο τα κατάφερες μια χαρά με την engine σου. :038: :041: :023: :035: :ylsuper: :luxhello:
Άντε με το καλό να την τελειώσεις και μετά να φτιάξεις το παιχνίδι.

Τώρα για αυτά που θες καλό θα ήτανε να ποστάρεις στο Pc-master forum αλλά και στο Help Wanted του gamedev.

Έψαξα στο internet και βρήκα μερικά πραγματάκια:

1 - http://www.evildoom.gr/

Στο παραπάνω link μπορείς να δεις μια αντίστοιχη δουλειά ενός άλλου Έλληνα προγραμματιστή που μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις κάποιον σχεδιαστή ή κάποια textures κ.τ.λ.

2 - http://www.planetquake.com/polycount/

Μεγάλη ποικιλία σε game models.

3 - http://www.3dcafe.com/asp/platinumdefault.asp

Game models και textures.

4 - http://www.securityarms.com/20010315/all.htm

Εδώ μπορείς να βρεις μια μεγάλη λίστα από όπλα. Εάν φτιάχνεις fps θα σε βοηθήσουν στην σωστή επιλογή των όπλων του παιχνιδιού.

Ελπίζω να βοήθησα!

Να σε καλά και θα τα πούμε! :beerchug:

AC9800PBA
22-08-2004, 13:57
Μπράβο και από εμένα...μην στο δώσεις μόνο στο forum του PcMaster αλλά και στο ίδιο το περιοδικό :D

unreal
22-08-2004, 15:13
well... sto pc master δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στo 1.000.0000 να το δωσω. Πως να το πω.. δεν θελω να μπλεκομαι με... ΞΕΦΤΙΛΕΣ.
Ειχε γινει παλια μια παρομοια φαση με ενα αλλο game και o Kυριος Κρατσας προσπαθουσε να με βγαλει τρελο και τυφλο... Γελιότητες...
Ισος με κανενα αλλο περιοδικο γινει τπτ.. ιδομεν...

Παντως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τα καλα σας λογια παιδια. να στε καλα!!

AC9800PBA
22-08-2004, 19:24
Ο Κράτσας είναι αρχισθντάχτης εκεί...δεν ξέρω όπως νομίζεις πάντως δώστο σε ένα περιοδικό όπως δήποτε.

G-Lead
23-08-2004, 22:31
well... sto pc master δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στo 1.000.0000 να το δωσω. Πως να το πω.. δεν θελω να μπλεκομαι με... ΞΕΦΤΙΛΕΣ.
Ειχε γινει παλια μια παρομοια φαση με ενα αλλο game και o Kυριος Κρατσας προσπαθουσε να με βγαλει τρελο και τυφλο... Γελιότητες...
Ισος με κανενα αλλο περιοδικο γινει τπτ.. ιδομεν...

:018:

Το πήρα.

Φίλε να είσαι καλά και να έχεις πάντα όρεξη να δημιουργείς.Ελπίζω να βρεις αυτο που θες.
:cool:

unreal
24-08-2004, 11:39
Καλα ρε Vantor δεν ντρεπεσαι λιγο ρε γμτ... μετα απο ολα αυτα επρεπε να ειχες ζητησει συγνωμη για αυτα τα ψεμματα που λες.. αλλα εσυ εσχεσαι εδω... και απαντας κιολας κανοντας τον "καλο".
Και μην νομιζεις πως εχω πιστεψει οτι καποιο αρχειο ηταν corrupted οπως ειχες πει στο forum! (το CD το ειχα δοκιμασει σε δυο CD ROM μαλιστα. Και το εστειλα με φακελο με φουσκαλιτσες!)
Ουτε πιστεψα οτι ενω το αλλο e-mail που ειχες στιλει το ειχα παρει το e-mail που εστειλες μετα απο οταν ειδες το curruption στο CD για καποιο περιεργο λογο δεν εφτασε ΠΟΤΕ σε εμενα!
Αχ ρε φιλε... πολυ ατυχια.. δεν νομιζεις?
Ρε συ για χαζους ψαχνεις? Μαλλον πρεπει να σταματισεις να ψαχνεις σε αυτο το forum γιατι δεν υπαρχουν.
Πραγματικα ΝΤΟΠΗ σου και παλι.
Μην κανεις τον κοπο να απαντησεις ξανα γιατι οπως ειπα δεν ειναι κανεις χαζος απο εδω μεσα

παντως αμα αυτο:

Φίλε να είσαι καλά και να έχεις πάντα όρεξη να δημιουργείς.Ελπίζω να βρεις αυτο που θες.

το ενοουσες εστω και λίγο σ'ευχαριστω

G-Lead
27-08-2004, 01:48
Ρε τρελε δεν είμαι ο Vantor :082: :eek: :033: :005:
Απλα θυμήθηκα το σκηνικό και έβαλα σε quote αυτο που σου είχε στείλει σαν απάντηση τότε.<<Το λάβαμε >>(Λακωνική απαντηση)
Πάντως είχε πλάκα ομολογουμένος το χώσιμο... :ylsuper:
Το παραπάνω μου post το έγραψα για πλάκα.
Να σε καλά φίλε unreal :) Καλή συνέχεια...

unreal
27-08-2004, 08:48
:S :S :S :S :S :S

ναι αλλα κοψε το τωρα γιατι μου χαλας το thread... αμα 8ες να κανεις την πλακα σου ανοιξε αλλο thread και μην γραφεις χαζομαρες στο δικο μου.
Απλα κοψε... ισουν αστειος, διασκεδαστικος... γελασαμε.. αλλα φτανει...

G-Lead
27-08-2004, 15:22
Οταν έγράψα οτι κατι είχε πλάκα δεν αναφερόμουν στο δικό μου (deleted by me) post αλλα στο δικό σου ,που δεν καταλαβες οτι είχα βάλει σε quote την απαντηση του Vantor και άρχισες να μου τα χώνεις νομίζοντας οτι είμαι κάποιος άλλος.Και δεν έχω την αναγκη σαν ατομο να γινω ουτε αστειος ουτε διασκεδαστικος σε άτομα που δεν ξερω και που δεν γνωρίζω την ιδεολογία τους ή τις πνευματικές τους ικανότητες.Δεν εχω την αναγκη να προσβάλω κανεναν και αν αυτο εισεπραξες τότε συγνωμη φιλε αλλα και εσύ πρεπει να προσέχεις περισσοτερο αυτα που γράφεις και αυτα που καταλογίζεις σε κάποιον μην ξέροντας το ποιος είναι.Στο κάτω κάτω εδω δεν είναι irc είναι forum,οποτε σου δείνετε η δυνατότητα να σκεφτεις κάποιο πράγμα 2 φορες.Και οταν κάνεις μια χοντράδα να είσαι ετοιμος να δεχτεις μια άλλη.
Συγνώμη αν σε ενόχλησα και αν θες μπορω να σβησω όλα μου τα posts
στο thread σου(σβησε και εσυ τα περι εμού ομως).Και η συγνώμη η δικιά μου δεν ειναι οπως αυτο ισουν αστειος, διασκεδαστικος... γελασαμε.. αλλα φτανει... το δικό σου...

apotsi
27-08-2004, 16:59
Παίδες, νομίζω ότι θα πρέπει να αρκεστούμε στο αρχικό θέμα του thread.
Τέρμα με τις εσωτερικές διαμάχες. Μπορείτε να συνεχίσετε οι δυό σας σε PM, αν θέλετε τόσο πολύ.

Τόλης

unreal
27-08-2004, 21:05
LOL man! δεν καταλαβα οτι δεν εισαι ο Κρατσας.. χαχα! sorry!

Πραγματικα συγνωμη ρε φιλε!

ΕΙδατε λοιπον τι κανει το πολυ PC? χαζεβει τον ανθρωπο! :p

Στο θεμα μας τωρα... :p