View Full Version : To Μοντεμ μου τα σερνει ολα..
Varvaros
19-08-2004, 18:03
Εχω το U.S Robotics 56k , και το θεμα ειναι οτι απο τοτε που το εβαλα, οταν συνδεομαι σε οποιοδηποτε site, σερνεται μεχρι και που νεκρωνει η συνδεση για 1 λεπτο .. σαν να μπουκωνει, κλεινουν μσν, icq, ετσι και παω να συνδεθω καπου αλλου.. και το περιεργο ειναι ακομα κι οταν ανοιγω καποια εφαρμογη..
Το συστημα μου ειναι με intel 2.6 , 512 Ram, οποτε και εψαξα τα resources του modem, και ειδα οτι η IRQ που χρησιμοποιει, την χρησιμοποιουν κι αλλες "συσκευες", διχως conflict παντως!
Το κακο ειναι οτι τα properties του modem δεν με αφηνουν να αλλαξω της ρυθμισεις για την irq που χρησιμοποιει.. καμμια ιδεα ρε παιδια;
Φταίει το μοντεμ ή η σύνδεσή (προβαιντερ??)?
Varvaros
19-08-2004, 18:54
... το μοντεμ
Το κουνιαδακι μου ειναι που ειναι προγραμματιστης ειχε μεχρι πριν λιγες μερες το ιδιο μοντεμ και επι μηνες ειχε το ιδιο προβλημα.Τελικα δεν βρηκε λυση και αγορασε αλλο.
Εσωτερικό ή εξωτερικό??
ΤΑ εσωτερικά έχουν την τάση να προκαλούν προβλήματα.....
MrSeanKon
20-08-2004, 16:45
Απο οτι ειδα εσωτερικο μοντεμ εχει γενικα τα εσωτερικα μοντεμ κανουν διαφορες ****** αλλα μηπως θα μπορουσες να δοκιμαζες αλλη μια 56Κ (ας πουμε απο ενα φιλο σου αν εχει ή παρε μια net καρτα).......
Bλεπω οτι ειναι και βαρυφορτωμενο το συστημα σε περιφερειακα δοκιμασε να το ξελαφρωσεις και να αφησεις τα εντελως απαραιτητα (εσυ θα κρινεις)...
Εγω παντως για μια εξαετια που ειχα εξωτερικο Us-Robotics ουδεποτε αντιμετωπισα τετοια προβληματα με ενα σωρο providers (Otenet, Forthnet, HOL, Panafonet).........
Απο οτι ειδα εσωτερικο μοντεμ εχει γενικα τα εσωτερικα μοντεμ κανουν διαφορες ****** αλλα μηπως θα μπορουσες να δοκιμαζες αλλη μια 56Κ (ας πουμε απο ενα φιλο σου αν εχει ή παρε μια net καρτα).......
Bλεπω οτι ειναι και βαρυφορτωμενο το συστημα σε περιφερειακα δοκιμασε να το ξελαφρωσεις και να αφησεις τα εντελως απαραιτητα (εσυ θα κρινεις)...
Εγω παντως για μια εξαετια που ειχα εξωτερικο Us-Robotics ουδεποτε αντιμετωπισα τετοια προβληματα με ενα σωρο providers (Otenet, Forthnet, HOL, Panafonet).........
Μπορεί να είναι αργό σε σχέση με άλλα πάντως δεν παρουσιάζει προβλήματα.
Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλη pci να δούμε...
Επίσης δοκίμασε να βάλεις άλλους drivers πχ 3COM μιας και είναι ίδια εταιρεία...
:024:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.