PDA

View Full Version : μπαχαλο με τις αντιστοιχιες στους δισκους!

princess
21-08-2004, 01:16
Για να δουμε αν υπαρχει κι αλλη λυση εκτος απο το format (το οποιο χρειαζεται αλλα το βαριεμαι τωρα). Ειχα ενα προβλημα με το dvd -r (μου εκαιγε τα δισκακια) και τελικα το προβλημα ειναι στις καλωδιοταινιες. Τα δυο dvd κουμπωνουν πανω σε μια καρτα της promise και μαλλον χαλαρωνει κατι στην πορεια. Anyway, εβαλα κι εβγαλα και τις δυο καλωδιοταινιες (dvds και cds) και τις ξαναβαλα (τελικα στις ιδιες θεσεις, διοτι της νυχτας και του στριμωγμενου κουτιου τα καμωματα....). Ελα ομως που μετα απο αυτο αλλαξαν ολα τα γραμματα στους σκληρους κι εγινε το μεγα μπαχαλο!!!! Απο Ε το ενα part εγινε Ι και δεν μπορω να το επαναφερω (δε μου δινει επιλογη για F διοτι F βαφτισε το dvd-r). Το πολυ κακο ειναι οτι τα περισσοτερα προγραμματα τα εχω κανει εγκατασταση στο δευτερο σκληρο (τον πρωην F που λεγαμε) και κανα δυο απο αυτα εχουν προβλημα τωρα (αλλαξα το target, αλλα το προβλημα παραμενει). Το ακομα χειροτερο ειναι οτι προγραμματα οτι οπως το Unlead video studio επιμενουν να θελουν να γραψουν στο (πρωην) dvd-r του οποιου το γραμμα βεβαιως δεν υπαρχει και δεν το βρισκουν (ευτυχως το nero δουλευει ακομα). Γενικως εχει γινει ενα μπαχαλο! Εχετε καμμια ιδεα η να του πατησω το format να τελειωνω; (βαριεμαι ομως, ενα σκασμο περιφερειακα και drivers, και προγραμματα και δεν ξερω και γω τι αλλο)

sooup
21-08-2004, 01:33
start/all programs/administrative tools/computer management/disk management....
δεξί clix στο δίσκο και άλλαξε το drive letter

Prokopas
21-08-2004, 01:51
Η αυτό που σου λέει ο soup ή από το Partition Magic επιλέγεις change drive letter

doubleh
21-08-2004, 02:17
Άλλαξε το dvd-r από F (ή Ε ότι είναι, τα έχεις γράψει λίγο μπερδεμένα) σε κάτι άσχετο πχ Ζ. Μετά το Ι σε F (ή Ε) και μετά το Ζ όπου θέλεις.

sa1901
21-08-2004, 07:49
Άλλαξε το dvd-r από F (ή Ε ότι είναι, τα έχεις γράψει λίγο μπερδεμένα) σε κάτι άσχετο πχ Ζ. Μετά το Ι σε F (ή Ε) και μετά το Ζ όπου θέλεις. Αυτό είναι το κόλπο ;)

Hgetis
21-08-2004, 19:51
Αλλιώς Partition Magic>Drive Mapper! :)

princess
21-08-2004, 20:13
Ουφ ευχαριστω doubleh!!! Καμμια φορα δεν σκεφτεσαι το πιο απλο!!!! Ολα καλα επιτελους... και το fah τη γλιτωσε και ολα!!

doubleh
21-08-2004, 21:39
np :)