princess
21-08-2004, 01:16
Για να δουμε αν υπαρχει κι αλλη λυση εκτος απο το format (το οποιο χρειαζεται αλλα το βαριεμαι τωρα). Ειχα ενα προβλημα με το dvd -r (μου εκαιγε τα δισκακια) και τελικα το προβλημα ειναι στις καλωδιοταινιες. Τα δυο dvd κουμπωνουν πανω σε μια καρτα της promise και μαλλον χαλαρωνει κατι στην πορεια. Anyway, εβαλα κι εβγαλα και τις δυο καλωδιοταινιες (dvds και cds) και τις ξαναβαλα (τελικα στις ιδιες θεσεις, διοτι της νυχτας και του στριμωγμενου κουτιου τα καμωματα....). Ελα ομως που μετα απο αυτο αλλαξαν ολα τα γραμματα στους σκληρους κι εγινε το μεγα μπαχαλο!!!! Απο Ε το ενα part εγινε Ι και δεν μπορω να το επαναφερω (δε μου δινει επιλογη για F διοτι F βαφτισε το dvd-r). Το πολυ κακο ειναι οτι τα περισσοτερα προγραμματα τα εχω κανει εγκατασταση στο δευτερο σκληρο (τον πρωην F που λεγαμε) και κανα δυο απο αυτα εχουν προβλημα τωρα (αλλαξα το target, αλλα το προβλημα παραμενει). Το ακομα χειροτερο ειναι οτι προγραμματα οτι οπως το Unlead video studio επιμενουν να θελουν να γραψουν στο (πρωην) dvd-r του οποιου το γραμμα βεβαιως δεν υπαρχει και δεν το βρισκουν (ευτυχως το nero δουλευει ακομα). Γενικως εχει γινει ενα μπαχαλο! Εχετε καμμια ιδεα η να του πατησω το format να τελειωνω; (βαριεμαι ομως, ενα σκασμο περιφερειακα και drivers, και προγραμματα και δεν ξερω και γω τι αλλο)