PDA

View Full Version : ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

pcboy
21-03-2005, 09:53
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ

(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ) :119:

apotsi
21-03-2005, 10:03
Καλωσήρθες στο site μας... Η ορθογραφία σου είναι μιά χαρά, απλά μην γράφεις με κεφαλαία, γιατί μέσα στα forums είναι σαν να φωνάζεις.....

Στο θέμα μας τώρα.... Αν δεν έχεις οπτική επαφή, δύσκολα θα κάνεις δουλειά.
Ακόμα και ψηλό ιστό να σηκώσεις (κεραία) και πάλι δεν βλέπεστε...; Αλλά ο ψηλός ιστός θα σου πάει ο κούκος, αηδόνι.

ARJ
21-03-2005, 16:20
Πολυ δυσκολα θα γινει δουλεια χωρις οπτικη επαφη!
Τι ακριβως θες να κανεις μεσω του ασυρματου δικτυου;

Ρωταω γιατι ισως να υπαρχουν και αλλες λυσεις πχ μεσω dsl γραμμων κλπ.

CmoS
21-03-2005, 19:47
Kαι εγω το ιδιο με εσενα ητανε να κανω με φιλους κ γενικα να μπουμε ολοι στο TWMN της Σαλλονικας αλλα δεν ειχαμε οπτικη επαφη...γυρω γυρω οικοδομες κ στην δικια μου απαγορευετε να βαλω καποιο ειδος αλλης κεραιας πανω στην σκεπη(και οχι ταρατσα:( )ουτε να σηκωσω....αρα @@ εις την ³.
Απο ασυρματο σε dsl κατεληξα μεχρι να ριξω κανα 2-3 σπιτια για να πιανω κατι:D

pcboy
22-03-2005, 13:06
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ

(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ) :119:
το θέλουμε για να παιζουμε παιχνείδια και εκι που μένω δεν μπορούμε να βαλουμε adsl επειδί ο οτε δεν έχει κέντρο που ειποστηρίζη adsl :119: :087:

Skinny13
22-03-2005, 15:52
αποκλειεται να βγει το λινκ αμα δεν υπαρχει οπτικη επαφη...

Υπαρχει μεν περιπτωση να μπορεις να λαμβανεις σημα απο σποντα αλλα δε θα μπορεις να στειλεις εσυ

Μπορειτε βεβαια να βρειτε ενα αλλο κοινο σημειο που να ο βλεπουν τα σπιτια σας και να στεισετε εκει το ΑP και εσεις να ειστε clients

ARJ
22-03-2005, 17:51
αποκλειεται να βγει το λινκ αμα δεν υπαρχει οπτικη επαφη...

Υπαρχει μεν περιπτωση να μπορεις να λαμβανεις σημα απο σποντα αλλα δε θα μπορεις να στειλεις εσυ

Μπορειτε βεβαια να βρειτε ενα αλλο κοινο σημειο που να ο βλεπουν τα σπιτια σας και να στεισετε εκει το ΑP και εσεις να ειστε clients

Κατι τετοιο παιζει με εμενα και ενα φιλο μου! Αλλα αντε να πεισεις τον ιδιοκτητη να στησεις AP και τα σχετικα στη ταρατσα του...

DVD_GR
23-03-2005, 03:45
εαν εισαι σε ζωνη φρεσνελ θα παιξει κανονικα,αλλα χωρις φωτο που πας!!??

Skinny13
23-03-2005, 12:05
Κατι τετοιο παιζει με εμενα και ενα φιλο μου! Αλλα αντε να πεισεις τον ιδιοκτητη να στησεις AP και τα σχετικα στη ταρατσα του...

κατ αρχας δεν ειναι αναγκη να ειναι απου στο ενδιαμεσο το AP,

βαλτο σε καμμια ταρατσα φιλου σου που να υπαρχει οπτικη επαφη και απο τους 2 σας

ARJ
23-03-2005, 16:41
κατ αρχας δεν ειναι αναγκη να ειναι απου στο ενδιαμεσο το AP,

βαλτο σε καμμια ταρατσα φιλου σου που να υπαρχει οπτικη επαφη και απο τους 2 σας

Σωστος μεν αλλα δεν εχω τοσους φιλους στη συγκεκριμενη περιοχη!

@dvd_gr Τι ειναι η ζωνη φρεσνελ????

DVD_GR
24-03-2005, 01:39
μπακαλιστικα ειναι μια ζωνη ελλειψοειδους σχηματος μεσα στην οποια υπαρχει επαρκης ραδιοεπικοινωνια ακομα και χωρις οπτικη επαφη πομπου->δεκτη.

gaig
25-03-2005, 01:42
Εχει δικιο ο DVD GR , υπαρχει πιθανοτητα να παιξει!
Αρκει να βρισκονται οι κεραιες-σχετικα-στο ιδιο υψος.
Ας πουμε να μη βρισκεται ο ενας απο τους 2 σας πανω σε λοφο και
ο αλλος στο υψος τησ θαλασσας..