View Full Version : Θελω Προγραμμα Disk file log
ρε παιδες θελω ενα προγραμμα το οποιο πολυ απλα να βγαζει ενα Log των αρχειων που εχω σε φακελο(φακελους δηλαδη να πιανει ολα τα επιπεδα αρθρωσης των φακελων)
οπως αυτο
Slave
Mp3 (D:\Music\)
Counter-Strike - Vs Starcraft.mp3
Positive Force - We Got The Funk.mp3
Cartoons (D:\Music\Mp3\)
00 Saber Rider - Intro.avi
Cartoon Themes - Transformers.mp3
Cartoon Themes-Heman.MP3
Mask.AVI
Movie Husall 214 02.avi
Saber Rider - Theme (Long).mp3
Teenage Mutant Ninja Turtles- Theme (Cartoon).mp3
Theme - Batman Movie.mp3
Theme - Ghostbusters (Ray Parker Jr).mp3
Theme - Inspector Gadget.MP3
Theme - Knight Rider.MP3
Theme - Pokemon - Main Tv Theme.mp3
Theme - Raiders Of The Lost Ark.mp3
Theme - Silverhawks.mp3
Theme From Terminator 2.mp3
Theme Tunes - Thundercats.mp3
Thundercats - The Astral Prison.avi
Tv Theme - G.I. Joe (Full Song).mp3
Tv Themes - Mask (Cartoon).mp3
Diafora (D:\Music\Mp3\)
(Va)Iio - Rapture.mp3
02-Britney Spears-Overprotected.mp3
06 - Inspiral Carpets - Bitches Brew.mp3
07 - I Love Rock 'n' Roll.mp3
αυτο ειχε γινει με το advanced disk catalog αλλα εγω θελω το προγραμμα να κανει μονο αυτο τιποτα αλλο :003:
schumifer
23-08-2004, 02:27
Θα σου έλεγα το Advanced Disk Catalog
ευχαριστω spammer κοιτα το θεμα ειναι να απαντας και να δινεις και καποιες λυσεις οχι απλα να Postαρεις για να ανεβεις σε post ημαρτον δεν μπορουσες να διαβασεις ολο το Post ! ειπα οτι δεν θελω το advanced disk catalog!
Τα πρωτόγονα
dir /s > tree.txt
ή
tree /f > tree.txt
από γραμμή εντολών σου κάνουν ;
Να συμπληρώσω το προηγούμενο post οτι θέλει την μορφή
dir /s/b >tree.txt
για να μην βγάζει και 100 άλλες πληροφορίες.
Επίσης μπορείς και με το excel με λίγη χρήση της VisualBasic να κάνεις κάτι παρόμοιο σε μία λίστα μίας φόρμας
thanks και με αυτο κανω την δουλεια μου ακομα λιγο βοηθεια πως μπορω να κανω αυτην την εντολη batch και γιατι σε αρχεια ή φακελους που εχουν ελληνικους τιτλους μου τα βγαζει ετσι ‰¦«©*¨\‰’‘€‘-„„ „„ „„.mp3 ? υπαρχει καποια λυση ?
maddoctor
23-08-2004, 15:57
thanks και με αυτο κανω την δουλεια μου ακομα λιγο βοηθεια πως μπορω να κανω αυτην την εντολη batch και γιατι σε αρχεια ή φακελους που εχουν ελληνικους τιτλους μου τα βγαζει ετσι ‰¦«©*¨\‰’‘€‘-„„ „„ „„.mp3 ? υπαρχει καποια λυση ?
Εάν έχεις τον Total Commander, με τον ενσωματωμένο viewer, θα τα δεις σε ελληνικά και να το κάνεις πια copy-paste.Ακόμα μπορείς να περάσεις το κείμενο μέσα στο excel και να του πεις με τι κωδικοποίηση θα τα διαβάσει.Έτσι θα τα δει σε σωστά ελληνικά.Δοκίμασε και πες μας. :017:
schumifer sorry για την υπερβολικη συμπεριφορα μου αλλα το εχω βαρεθει αυτο το πργμα που γινεται . Καλο ειναι να διαβαζουμε ολο το Ποστ και μετα να δινουμε την απαντηση μας !
maddoctor θα το δοκιμασω και αυτο εαν και ο πρωτογονος τροπος μαλλον ειναι οτι πρεπει τωρα δεν προλαβαινω να το δοκιμασω γιατι φευγω για το Λαν event στην κυψελη οποτε μετα ....
Orthodox
23-08-2004, 22:12
Βάλε “Dir Print” στο Google, έχω μια παλιά έκδοση που αν και λυτό είναι αρκετά εύχρηστο…
circular
23-08-2004, 23:19
Υπήρχε κάποτε και το Disk Base, απο το οποίο μπορούσες να κάνεις export τη λίστα με τα αρχεία σε txt file αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακομα... Πιο παλιά το χρησιμοποιούσα για να ξέρω τι έχω σε κάθε CD.
αν τη γραμμή εντολών την ξεκινήσεις (run) με
cmd /U
αλλάζει κάτι ;
schumifer
25-08-2004, 02:36
Επίσης και το Where is it μπορείς να δοκιμάσεις αλλά είναι αντίστοιχο του ADC αν και μάλλον καλύτερο(στην αρχή νόμιζα ότι είχες γράψει λάθος το schumifer ,μετά πίστεψα ότι απλά με είχες περάσει για άλλον(τι να τα κάνω τα xtra post ,στραγάλια είναι?) ,μετά κατάλαβα ότι δεν το είχα διαβάσει σωστά το θέμα σου .Τι να κάνεις ,δύσκολη ώρα αυτή που συνήθως γράφω!!!Τέλος πάντων,καλή τύχη στην αναζήτησή σου (ειδικά άμα σε βολέψει το Where is it καλή τύχη στην ανεύρεση ...'ρωγμής' ...)
maddoctor
26-08-2004, 16:46
Για δοκίμασε και αυτό Here It Is 1.4.112 .Δες τι στοιχεία βρήκα για αυτό :
This program allows you to easily browse and search your CD, DVD, ZIP, JAZ, and other types of removable discs. You also can create customizable HTML and TXT reports for entire collections, one group, or just one disc. It supports file filters for graphic files (BMP, JPEG, GIF, and PNG), sound files (WAV, MP3, OGG, and Monkey audio), ZIP archives, and HTML files, which gather more information about files on your discs. While preparing compilations, you don't need original discs at all. Another interesting feature is the ability to track borrowed discs to ensure you don't lose any. Σου κάνει ? :017:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.