View Full Version : DSL 11 EURO TON MHNA!!!
Παιδιά έμαθα ότι το πάγιο μιας DSL σύνδεσης στην Γερμανία κοστίζει μόλις 11euro τον μηνα!!! :093:
Κάτι πρέπει να κάνουμε!!! :076:
Οι τιμές στην Ελλάδα είναι για πολλούς απλησίαστες...
Τι λέτε??? :confused:
apostolt
24-03-2005, 15:02
Οι τιμες απο οτι φαινεται στην Ελλαδα θα μεινουν για καμποσο καιρο ακομα ιδιες.Κατι ελεγαν για μαρτη αλλα δεν βλεπω φως.Παντως μην κουραζεστε παιδια να ποσταρετε τιμες του εξωτερικου το αυτακι του πΟτε δεν ιδρωνει. :(
_daemon_
24-03-2005, 15:03
Εδώ η isdn είναι σχετικά πρόσφατη, τη dsl μας λες τώρα. Τα προβλήματα είναι γνωστά στο Ελλαδιστάν δυστηχώς ο καταναλωτής δε μπορεί να κάνει και τπτ σημαντικό όταν αντιμετωπίζει τον πΟΤΕ
Εδω ρε παιδια δεν εχουμε ακομα παροχη dsl κι εσεις μου λετε για τιμες??? :088:
ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ!!!!
Παρακαλώ μην μας θυμίζεται τα περί Internet του εξωτερικού.
Εδώ ο πΟΤΕ ζήταγε 20% αυξήσεις στο πάγιο και αύξηση των χρεώσεων του Internet από την κυβέρνηση.
Εδώ ακόμα και το ISDN είναι ακόμα πανάκριβο.
Μα τι ακριβώς ελπίζεται? Φτηνό Internet? Διαβατήριο και δρόμο... Ο μόνος τρόπος!!!!
...... :(
Συγνωμη αλλα τι συγκρινετε?
Εχει καμια σχεση η Γερμανια με την Ελλαδα???
Οχι βεβαια!!!
maddoctor
24-03-2005, 17:44
Αφού τα έχουμε πει τόσες φορές...με τον πΟΤΕ εδώ γρήγορο internet θα δούμε ΠΟΤΕ (το λέει και το όνομα)!!!!
Γιατρε, εμεις φταιμε γιαυτο.
Παλια στην Γαλλια, μια μερα, ακριβιναν το κρουασαν 1 φρανκο, και την αλλη μερα ολη η Γαλλια ηταν στους δρομους, και οταν λεμε ολη, ΟΛΗ.
Την επομενη επανηλθε στην κανονικη του τιμη.
Εμεις στους δρομους βγαινουμε μονο αν μια ποδοσφαιρικη εταιρια κερδισει.
mefistofelis
24-03-2005, 19:25
Ρε ειδα το τιτλο και νομισα οτι ισχυει στα αληθεια...
Βαλε και κανα λυπημενη φατσα ρε φιλε,μας εδωσες φρουδες ελπιδες
mefistofeli με τετοιο avatar δεν προκειται να ερθει ποτε φθηνο dsl sto ellada !!!!!! λολ
schumifer
24-03-2005, 23:09
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ .ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤ.
αμάν δηλαδή. Κράταγα την αναπνοή μου μέχρι να δω ... τη Γερμανία? Και η Αλβανία μπορεί να βάλει φθηνό ίντερνετ τι μας νοιαζει αυτό? Λέτε να ιδρώσει το αυτί των υπευθύνων?
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ .ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤ.
αμάν δηλαδή. Κράταγα την αναπνοή μου μέχρι να δω ... τη Γερμανία? Και η Αλβανία μπορεί να βάλει φθηνό ίντερνετ τι μας νοιαζει αυτό? Λέτε να ιδρώσει το αυτί των υπευθύνων? Ρε παιδιά.... είπα και γω.... τι-πως-που πότε;
Βάλτε και καμιά φατσούλα. :064:
Οπως βλεπεις φιλε jefass πολυ εδω μεσα ,και εγω, κανουμε σαν τρελλοι για φθηνο adsl οποτε μην παιζεται με τον πονο μας παιδια!!!!
Ας προσευχηθουμε ολοι μαζι να γινει ενα θαυμα και να πεσει το dsl!
Αμην!
Παιδιά ηρεμήστε λίγο!! :090: Είμαι αρκετά αρχάριος στον χώρο του Internet!!
Μάθετε ότι υπάρχουν και άτομα που δεν ξέρουν!!!!!! :010:
Κοίτα να περάσεις σε κανένα καλό Πανεπιστήμιο μιας και είσαι ακόμα μικρός και τότε να δεις πως παίρνεις master στο Internet ( και φορητό υπολογιστή, εξωτερικό δίκο, ΠΟΛΛΟΥΣ εσωτερικούς δίσκους.... ).
Θα τα πούμε στο PM... :112:
Ελπίζω να καλύφθηκες από το πμ. :) Με τις συνδέσεις που έχουν τα πανεπιστήμια κάνεις τρελλό πάρτυ. Ένας λόγος παραπάνω για σπουδές!!! :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.