View Full Version : προβλημα εγκαταστασης σε domain
καλημερα σε ολους! εχω ανεβασει τον dns μου και παιζει κανονικα (firewall κτλ). ομως τωρα θελω να παιξω με στανταρ users που τα εγγραφα τους και οι ρυθμισεις τους θα παιζουν απο τον σερβερ και εχω κολησει :102: :102: . δηλ απο οπου θα κανει Log on ενας user "x" θα φορτωνεται το προφιλ του με τα εγγραφα του και τις ρυθμισεις του.ο λογος ειναι οτι θελω να ελαχιστοποιησω τις παρεμβασεις στο δυκτιο απο τους απλους users και βεβαια κανωντας ποιο αυστηρα τα πραγματα να ελαχιστοποιησω τα προβληματα.
υ.γ. sorry αν εχει ξαναγινει thread για αυτο το θεμα αλλα δεν μπορω να το βρω.
thanx προκαταβολικα!!!!
Έχεις δημιουργήσει domain και active directory? O server τι λειτουργικό έχει?
Πάντως , για να σου παίξει θα πρέπει σε πρώτη φάση να κάνει add στο δομαίν τα μηχανάκια ώστε να ζητάνε από αυτό το verification. Σε άλλη περίπτωση , απλά κάνεις share τα κοινόχρηστα αρχεία και παίζει με τα NTSF rihts για permition access.
Sorry αλλά δεν έχεις δώσει αρκετές πληροφοριες...
ναι. το ελυσα το προβλημα ομως. πρεπει να κανεις ενα τοπικο logoon με το ονομα του προφιλ που θελεις να μπαινεις οταν βαλεις το pc στον domain. μετα κανεις κοινοχρηστο στον σερβερ εναν φακελο με το ονομα του user με full δικαιωματα και αντιγραφεις ολλα τα files του Profile απο to pc στον σερβερ. στο active directory και στις ιδιοτιτες του user
δηλωνεις το target directory των αρχειων του προφιλ-τον φακελο δηλ που καναμε κοινοχρηστο πριν-. κανεις logon στον domain κανονικα και εχεις το προφλακι ετοιμο. αν τωρα θελουμε να ανεναιονεται συνεχεια μετονομαζουμε το NTUSER.DAT σε NTUSER.MAN. ξεχασα να πω οτι περνουμε τα αρχεια του Default User που ειναι κρυφος.
ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον πραγματικα. με αυτα που εγγραψα να βοηθησω και εγω στο μελλον καποιον. C U!!!!!!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.