PDA

View Full Version : Η MS στέλνει cd με το SP2 σπίτι σας ΔΩΡΕΑΝ!

Shaman
26-08-2004, 00:08
Το link:
http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/sp2/cdorder/en_us/default.mspx

(...για όσους δε φοβούνται να δώσουν τη διεύθυνσή τους στο Bill Gates!!)

Hemispasm
26-08-2004, 00:45
Κατεβαινουν σιγα σιγα .. ;)

maddoctor
26-08-2004, 01:04
Καλό αυτό...σου στέλνουνε τσάμπα το SP2 σπίτι.Αλλά εάν ζητήσουνε να δούνε την αυθεντική συσκευασία ή απόδειξη αγοράς.....!?

Εγώ πάντως το κατέβασα και ήδη έφτιαξα ένα slipstream cd των Windows XP (http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=796) :003: :003:

Shaman
26-08-2004, 01:20
Κρίνοντας απο το χρόνο που απαιτείται για να να φτάσει το cd (28 μέρες) μάλλον θα έρθει με απλό ταχυδρομείο. Με άλλα λόγια θα στο φέρει ο ταχυδρόμος στην πόρτα σου.Και σιγά μη χάσει τον ύπνο του ο ταχυδρόμος αν δεν του δώσεις την απόδειξη αγοράς των XP!!! :015:

Βασικά, οι τύπου εν γνώσει τους το δίνουν και σε άτομα με σπασμένα XP γιατί θέλουν, για λόγους ασφαλείας, να βεβαιωθούν πως θα βάλουν το SP2 όσο το δυνατόν περισσότερα PC. (για τον ίδιο λόγο το SP2 μπορεί να γίνει install σε σπασμένα και μη XP)

spresv
26-08-2004, 09:14
Οποτε το κανεις την παραγγελια, ερχεται τσαμπα, και το χεις και καθεται....

Καθολου κακο....:D

Orthodox
26-08-2004, 09:21
...Βασικά, οι τύπου εν γνώσει τους το δίνουν και σε άτομα με σπασμένα XP γιατί θέλουν, για λόγους ασφαλείας, να βεβαιωθούν πως θα βάλουν το SP2 όσο το δυνατόν περισσότερα PC. (για τον ίδιο λόγο το SP2 μπορεί να γίνει install σε σπασμένα και μη XP)...
Εγώ πάντως αυτό δεν τω καταλαβαίνω…

Δεν ξέρω αν σκέφτομαι καχύποπτα αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι κάπου αλλού αποσκοπεί…. :confused:

Shaman
26-08-2004, 10:50
Όχι ρε Mike!
Απλά ξέρουν οτι το 90% των χρηστών δε μπαίνει στον κόπο να κάνει τα updates του, οπότε θέλουν να αποφύγουν - όσο γίνεται - πατάτες τύπου Blaster και χειρότερες οι οποίες στοιχίζουν και στην ίδια και στους πελάτες της.

Vayper
26-08-2004, 16:22
Όχι ρε Mike!
Απλά ξέρουν οτι το 90% των χρηστών δε μπαίνει στον κόπο να κάνει τα updates του, οπότε θέλουν να αποφύγουν - όσο γίνεται - πατάτες τύπου Blaster και χειρότερες οι οποίες στοιχίζουν και στην ίδια και στους πελάτες της.

Μακαρι φιλε μου να ειναι οπως τα λες.
Αλλα δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.Κατι μας κρυβουν αυτοι στν MS.:031:

maddoctor
26-08-2004, 17:17
Μακαρι φιλε μου να ειναι οπως τα λες.
Αλλα δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.Κατι μας κρυβουν αυτοι στν MS.:031:Αυτό πιστεύω και εγώ.Αν και είχαν πει στην αρχή ότι το SP2 θα το έπαιρναν όλοι, μετά την απόσυραν αυτή την δήλωση.Μην ξεχνάτε και το αρχαίο ρητό:
Φοβού τους Ελληνες δώρα κρατούσι => Φοβού την MS τσάμπα το SP2 ταχυδρομήσει..... :082:

Prokopas
26-08-2004, 18:07
Μάλλον θέλει να εξασφαλίσει το κύρος της η MS. Έτσι και αλλιώς δεν ότι περιμένει να ζήσει από τις άδειες των απλών χρηστών.

AC9800PBA
26-08-2004, 18:22
"τοκ-τοκ" (Α! θα ήρθε το SP2) "ποιός είναι?" "FBI" :085:

Σίγουρα κάτι κακό έχουν στο μυαλό τους δεν μπορεί να ξαφνικά να είπαν: Μιας και δεν το 90% δεν κάνει update ας τους σώσουμε εμείς... :085: Τι κέρδος έχουν?

Shaman
26-08-2004, 18:41
"τοκ-τοκ" (Α! θα ήρθε το SP2) "ποιός είναι?" "FBI" :085:

Σίγουρα κάτι κακό έχουν στο μυαλό τους δεν μπορεί να ξαφνικά να είπαν: Μιας και δεν το 90% δεν κάνει update ας τους σώσουμε εμείς... :085: Τι κέρδος έχουν?

Γλυτώνουν την ξεφτίλα που έφαγαν με τη τεράστια διάδοση του Blaster και των διαφόρων variants του...Οι home users που συνήθως δε φροντίζουν να "κλείνουν" τέτοιες τρύπες στο σύστημά τους, κάνουν την εξάπλωση τέτοιων exploits θέμα ημερών.
Απο αυτή και παρόμοιες ιστορίες που οφείλονται σε "τρύπες" των Windows χιλιάδες εταιρείες-πελάτες της MS έχασαν ποσά της τάξεως των εκατομμυρίων δολλαρίων. Αυτές τις εταιρείες η MS δε θέλει να τις δυσαρεστεί για κανένα λόγο - ειδικά τώρα που υπάρχει και το Linux.

Hemispasm
26-08-2004, 19:23
Γλυτώνουν την ξεφτίλα που έφαγαν με τη τεράστια διάδοση του Blaster και των διαφόρων variants του...Οι home users που συνήθως δε φροντίζουν να "κλείνουν" τέτοιες τρύπες στο σύστημά τους, κάνουν την εξάπλωση τέτοιων exploits θέμα ημερών.
Απο αυτή και παρόμοιες ιστορίες που οφείλονται σε "τρύπες" των Windows χιλιάδες εταιρείες-πελάτες της MS έχασαν ποσά της τάξεως των εκατομμυρίων δολλαρίων. Αυτές τις εταιρείες η MS δε θέλει να τις δυσαρεστεί για κανένα λόγο - ειδικά τώρα που υπάρχει και το Linux.Αυτο ειναι αληθες ;)

kagelar34
26-08-2004, 20:25
Το παρήγγειλα στο γουναράδικο του πατέρα μου με στοιχεία ότι να ναι θα ρίξουμε γέλιο όταν έρθει lol

Η πατάτα είναι ότι σου δίνει το Product Name: Windows XP Professional SP2 English Intl Patch CD Web
Only Pro/Home

δεν ξέρω για το κανονικό πως είναι ας πει κάποιος...είναι όπως το σπ1 που με ένα πατσακι γίνεται η ενεργοποίηση μια χαρά?

Orthodox
27-08-2004, 01:10
Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι ότι η M$ μας έκανε όλους beta testers με π0υστι@...

Μόλις που έβαλα το SP2 κατεβασμένο από την ιστοσελίδα της micro$oft σε rtm 266 Mb (Click me (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=049C9DBE-3B8E-4F30-8245-9E368D3CDB5A&displaylang=en)) και είναι πολύ νωρίς για συγκρίσεις αλλά μάλλον είναι η RC2 2149 με κάποια παραπάνω updates..:confused:

Το δίνει τσαμπέ και άρχισε να το βγάζει και σε άλλες γλώσσες για δυο λόγους (κατά τη γνώμη μου) α) αποσκοπεί να μαζέψει περισσότερα error reports είτε από γνήσια είτε από σπασμένα λειτουργικά για να χτυπήσει εν τέλει την τελική έκδοση που μάλλον θα είναι το SP2a και β) για να φαίνεται ότι δεν καθυστέρησε από το schedule της….

MrSeanKon
27-08-2004, 01:15
Kαποιο λακο εχει η φαβα............... :042: :108:

Orthodox
27-08-2004, 09:00
Λοιπόν τώρα και με χειροπιαστά πράγματα, 1η ουσιαστικά μέρα σήμερα με το SP2 rtm αλλά και τελευταία. Έλεγα να μείνω με την 2149 και κακώς δεν το έκανα. Ανοίγοντας σήμερα λοιπόν το pc κολλάει στο logon και μένει εκεί. Την ψυλλιάζομαι αμέσως και unplug το cd-r που ξέρω ότι έχει πρόβλημα και κολλάει το atapi.sys, μετά έμπαινε κανονικά. Στη συνέχεια όπου έκανα δεξί κλικ (σε αρχείο) κολλούσε και το πρόβλημα εντοπίστηκε στο “drwatson” & στο W32Time…

3 σφάλματα στις πρώτες ώρες λειτουργίας που καθιστούσαν αδύνατη τη σωστή λειτουργία του λειτουργικού (φαντάζομαι τι θα μου έβγαζε παρακάτω). Επαναφέροντας το SP1 όλα ok…

Ερωτώ λοιπόν: Γιατί με την 2149 ήμουνα χωρίς προβλήματα και δεν είχε κολλήσει ούτε μια φορά απ’ όταν την έβαλα και με το που έβαλα την τελική το σύστημα κρασάρει συνέχεια??? Γιατί στην 2149 έχουν περιορίσει τα κλειδιά και η τελική είναι free for all???

Όπως λέει και ο Γιάννης κάποιο λάκκο έχει η φάβα…:o

kagelar34
27-08-2004, 15:12
μιλάμε για γκρεμό τι λάκκο λέτε?