View Full Version : WINDOWS MEDIA PLAYER
Spirit_IN_Black
27-08-2004, 16:43
μηπως τυχαινει να εχει κανεις κανα encoder για το windows media player την τελευταια εκδοση του 9 που ειναι beta του 10 για να κανω rip τα cd σε mp3????ειχα κατεβασει ενα αλλα δεν δουλευει με την καινουργια εκδοση του 9 αλλα με παλαιοτερες εκδοσεις.:(
Prokopas
27-08-2004, 16:56
Γιατί θέλεις να μπλέξεις με media player? Χρησιμοποίησε π.χ. το audiograbber
Spirit_IN_Black
27-08-2004, 18:09
γιατι δεν θελω να γεμιζω το pc μου μ'ενα σωρο προγραμματα αλλα θελω ενα προγραμμα που κανει οσο πιο πολλα γινεται...
ThorLite
27-08-2004, 18:39
CDEx+Lame για cd-rip σε mp3
Κοπρίτης
27-08-2004, 19:08
Intervideo Mp3/dvd X-Pack...
απροβληματιστο εδω και καιρο...
(ειναι Plug-In του WMP 9 Series )
Δεν νομίζω να πάρεις συγκεκριμμένη απάντηση. Οι περισσότεροι για να μην πω όλοι χρησιμοποιούν κάποιον άλλη εφαρμογή που δίνει πιο πολλές δυνατότητες και πετυχαίνει και καλύτερα αποτελέσματα.
Και γω Cdex+Lame χρησιμοποιώ. Τον WMP των έχω μόνο για την βιβλιοθήκη του.
ERMOULIS
27-08-2004, 23:37
Οντως κανενα προγραμμα δεν είναι το τελειο...Eγω για rip εχω το musicmatch,για να τα ακουω το winamp και για τα ραδιο- video το media player... ακομα δεν βρηκα λυση all-in-one
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λύση all in one
Spirit_IN_Black
29-08-2004, 02:39
LOL!εχετε δικιο!το εχω παρατηρησει κ γω!οποτε ας το θεσω καλυτερα λοιπον!ποιος ripper ειναι κατα την γνωμη σας ο καλυτερος???
LOL!εχετε δικιο!το εχω παρατηρησει κ γω!οποτε ας το θεσω καλυτερα λοιπον!ποιος ripper ειναι κατα την γνωμη σας ο καλυτερος???
Αν και υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα και μετα από χρήση αρκετών από αυτά κατέληξα στην χρηση του MusicMatch JukeBox (τώρα στην έκδοση 9). Με βόλεψε γιατί πέρα από το γρήγορο cd-ripping που κανει μαλιστα on-the-fly (δεν μεσολαβει δλδ ενδιαμεσο temporary αρχείο) παρέχει πάρα πολλές δυνατότητες!
Έχει φοβερή library για μια πολύ καλή οργάνωση των αρχειων μουσικής, έχει δυνατότητες CD burning ως audio cd ή mp3 cd, online ραδιο δυνατοτητες, υποστηριξη on-line CD Database, πολλές επιλογές κατα το cd-ripping (mp3 or wma or wav, cbr or vbr, audio quality 8-320kbps, ποικιλια στην ονοματοδοσία των παραγομενων αρχειων κ.λπ.), δυνατοτητα μετατροπής αρχείων από το ένα format στο άλλο και σαν audio player είναι εκπληκτικός!!
Για μένα όμως πάνω απόλα η πιο σημαντική του ικανότητά του, γιατί όλα τα παραπανω καλα ειναι αλλα καθε ποτε τα χρησιμοποεις, είναι το Super Tagging!
Με τo Super tagging ο χρήστης μπορει να επεξεργαζεται μαζικά τα tags και τα filnames των μουσικών αρχειων. Δηλαδή έχεις 100 αρχεία mp3 που έχουν το ονομα καλλιτεχνη και το ονομα του τραγουδιου μονο στο ονομα αρχείου ενω το tag ειναι αδειο! Ή και το αντίθετο, έχεις τα artist και song title στα tags αλλα το filename είναι π.χ. Track01.mp3! Πως θα μεταφέρεις ολες αυτες τις πληροφοριες; Θα κατσεις να τα γραψεις ενα ενα; Θα χρειαστεις κατι μερες! Έτσι με τρια κλικ μεταφερεις τις πληροφοριες πολυ ευκολα! Επίσης μπορεις να περνας ίδιες πληροφορίες ταυτοχρονα σε πολλά tags αρχειων mp3 χωρίς χρειαζεται να γραφεις τα ιδια και τα ιδια σε ολα τα tags...
Εμενα με βόλεψε πολύ (και δεν ειναι οτι κανω διαφήμιση;)) και μεχρι πριν καιρο δεν είχα βρει κατι αναλογο. Αν τωρα βγηκε κατι καλυτερο απο αυτο που περιγραφω ενσωματωνοντας τοσες λειτουργίες τότε ας με ενημερωσει κάποιος να το κοιτάξω!
Φιλικα! :)
εχω εγω φιλε θα σου δωσω. πες μου μονο ποτε θες και δωσε μου ενα mail να στο στειλω συνημμενο.
αν θες εχω και direct media (gia video).
στειλε μου μηνυμα, μη γενισεις τσαμπα ποστ!!
τα λεμε φιλαρακι
Αν εχεις το Nero 6.3.1.20 κανει ανετα τη δουλεια που θελεις χωρις να βαλεις αλλα προγραμματα.
Λαθος...δεν καταλαβα οτι θελεις να παρεις αρχεια WMA απο το PC.
Spirit_IN_Black
29-08-2004, 14:40
Hgetis μηπως μπορεις να μου πεις που μπορω να τον βρω σε full εκδοση να του ριξω μια ματια???ευχαριστω.¨)
Spirit_IN_Black
29-08-2004, 14:57
xrist22 μιας κ ανεφερες το nero κ για να μην ανοιξω αλλο thread.εχω ενα φορητο mp3 player.πολλα τραγουδια που εχω στο pc ειναι wma.επειδη ο μονος λογος που τα θελω ολα mp3 ειναι για να τα παιζει το φορητο κ επειδη δεν εχω καμια ορεξη να τα κανω με κανα μετατροπεα ολα mp3 γτ ειναι χρονοβορα διαδικασια κ στην ουσια μου ειναι αχρειαστη,μιας κ τα wma καταλαμβανουν λιγοτερο χωρο απ'τα mp3.θελω αν εχει καποιος να μου στειλει καποιο plug-in για το nero ωστε οταν θελω να φτιαξω ενα mp3 cd να πεταω ενα wma μεσα κ να το μετατρεπει σε mp3 κατευθειαν.ευχαριστω!!:D
Δυστυχως πρεπει πρωτα να μετρατρεψεις τα WMA σε mp3 και μετα να κανεις cd mp3.Aυτο με το nero δεν γινεται.
Η μετατροπη απο cd σε mp3 γινεται στο Nero με το κιτρινο εργαλειο και η δημιουργια cd mp3 με το κοκκινο.
Hgetis μηπως μπορεις να μου πεις που μπορω να τον βρω σε full εκδοση να του ριξω μια ματια???ευχαριστω.¨)\
Καταρχην αυτο που λες για το NERO μαλλον δεν γινεται οποτε θα χρησιμοποιήσεις κάποιον audio converter. Για το τελευταίο δες και το post #11 αυτού του thread: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=725
Τώρα για το musicmatch jukebox δεν εχω υποψιν μου που θα βρεις την full version γιατι ειναι shareware! Μπορεις ομως να κατεβασεις την απλή εκδοση και με τον γνωστο τροπο να εχεις την full! Αν δεν καταλαβες στειλε PM.
Το URL που θα βρεις το musicmatch jukebox ειναι:
http://www.musicmatch.com/download/free/?OS=pc&MODE=input&DID=&OEM=MMD
Spirit_IN_Black
30-08-2004, 18:41
Hgetis καταλαβα πολυ καλα!ευχαριστω για τα links.θα το κανω ετσι.¨)
Πάντως να ξερεις οτι το Musicmatch Jukebox για να σου δινει διαθεσιμες ολες αυτες τις επιλογες που σου ειπα πρεπει να ειναι σε full version! Όταν πλεον εχεις την full τοτε ψαξτο λιγο για να καταλαβεις τι παιζει με το προγραμμα και να μπορεις να το χρησιμοποιησεις αποδοτικα! Αν πάλι εχεις προβληματα για την full εδω ειμαι οποτε PM me! ;)
Spirit_IN_Black
31-08-2004, 03:10
χεχε!!μην ανησυχεις θα σε pm αμα χρειαστω τιποτα!ευχαριστω παντως!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.