View Full Version : DIVX 5.2 Pro
παιδια εχετε δοκιμασει compressing με τη νεα εκδοση?
αν ναι εχει καμια διαφορα με το 5.11?
πανω κατω τα ιδια μου φανηκε ειναι και λιγακι πιο γρηγορο
MrSeanKon
28-08-2004, 22:26
Ναι εχει δικιο ο tefra ειναι λιγο γρηγοροτερο αν κατεβασεις τον DrDivX το εχει ενσωματωμενο μεσα και φυσικα επιτρεπει να δινεις μεχρι 8000 σε bitrate! :109:
Yπεστη και καποιες αλλες αλλαγες σε μερικες ρυθμισεις.....
Α δεν ειναι και τσαμπα οπως παλιοτερα αλλα αν ψαξεις θα το !@$#!$! :116: :116:
παντως εγω αρχιζω σιγα σιγα να αποχωρω απο το divx και να πηγαινω προς xvid πλευρα σιγα σιγα λιγακι να οργανωθει καλυτερα το project να βγαινουν σταθερες εκδοσεις και να διορθωθουν κατι μικρο conflict με αλλα προγραμματα και θα το αγαπησω πραγματικα ! το divx & dr.divx πιστευω οτι το εχουν παραξηλωσει απο τα χριστουγγενα που μας περασας μας ελεγαν για το dr.divx 1.05 οτι θα φτιαχνει και τους υποτιτλους και θα ειναι τρομερο γρηγορο επαναστατικο και το αργησαν κατι μηνες και οι διαφορες ειναι μηδαμινες
MrSeanKon
28-08-2004, 22:43
Ομως κι ο XMPEG εχει να ενημερωθει απο περυσι........... :019:
Βεβαια στον Α64 παει καλυτερα ο XMPEG αλλα αν δεν πιασει την ποιοτητα του DrDivX δεν τον ξαναβαζω μονο για να κανει shutdown στα Windows τον εχω....
kallileo
28-08-2004, 22:51
καλα Gknot κανεις δεν χρησιμοποιει?????
μια ψηφος εδω φανατικη στο Gordian Knot (το χρηιμοποιω απο την εκδοση 0.14 ). Εγω ελπιζω πολυ για το dr.divx μαλλον ηλπιζα καθως πιστευα σαν official προγραμμα θα ειναι κορυφαιο ακομα ομως ειναι αρκετα μακρια απο τον γορδιο δεσμο!
kallileo
28-08-2004, 23:11
Τα εχω δοκιμασει ολα και μπορω να πω πως ειναι το κορυφαιο.......
πως θα χρησιμοποιησω το g.k. με το divx 5.2?
η ακομα δε γινεται??
Kαι εγω Gordia Knot και Xvid χρησιμοποιώ και είναι μακράν καλύτερα ...
Η τελευταία έκδοση του g.k δουλεύει με το Divx 5.2
η 0.32? 5.11 χρησιμοποιει...
θα ενκαταστισης πρώτα το Divx και μετά το Gordian Knot rippack 0.28.8 και μετά το Gordian Knot Codec Pack 1.7 και θα ξετσεκαρεις το divx κατά την ενκαταστιση του Gordian Knot Codec Pack 1.7
Δες εδω : http://www.doom9.org/
τελικα μουχε 5.2 που το τσεκαρα πριν λιγο....κ αυτο διοτι λιγο πριν ειχα κανει εγκατασταση το νεο dr.divx 1.05.............θαναι ομως trial το 5.2?
κατέβασε το τελευταίο AutoGK 1.52 beta απο εδω : http://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php?t=2386
Gordian Knot+Χvid=Γρήγορα και τέλεια αποτελέσματα.Εντάξει ισως να μην ειναι τοσο αυτοματοποιημένο οσο άλλα,όμως αν δεν βάλεις και λίγο το χεράκι σου πως θα το γουστάρεις????
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.