View Full Version : Λαθος κατα την εγκατασταση
Hemispasm
28-08-2004, 21:48
Γεια παιδια :)
Εχω καποια ιατρικα προγραμματα τα οποια εχω χρησιμοποιησει σε προηγουμενες εγκαταστασεις ΧΡ και τα οποια αποφασισα να ξαναεγκαταστησω υστερα απο αναγκαστικο φορματ πριν απο λιγο καιρο. Το μονο που εχει αλλαξει ειναι οτι εχει εγκατασταθει πλεον το SP1.
Κατα την εκτελεση του setup σε ολα σχεδον τα προγραμματα μου βγαινει το παρακατω λαθος. Επαναλαμβανω οτι εχουν χρησιμοποιηθει σε ΧΡ και ειναι συμβατα. Προσπαθησα να αλλαξω το compatability σε win98/Me etc αλλα τιποτα. Καμια ιδεα?
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ AUTOEXEC.NT, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ
schumifer
28-08-2004, 22:25
Δοκίμασες τον οδηγό συμβατότητας των Windows?
Hemispasm
28-08-2004, 23:19
Δοκίμασες τον οδηγό συμβατότητας των Windows?
Yep
Προσπαθησα να αλλαξω το compatability σε win98/Me etc αλλα τιποτα.
Υπαρχει περιπτωση να φταιει το οτι ολα τα partition ειναι ntfs?
Yep
Υπαρχει περιπτωση να φταιει το οτι ολα τα partition ειναι ntfs?
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ NTFS
Prokopas
28-08-2004, 23:58
Αν πιστεύεις ότι είναι το ntfs πρόβλημα δημιούργησε ένα partition fat32 και βάλτο εκεί.
Hemispasm
29-08-2004, 00:20
Μεχρι τωρα ως πιθανα αιτια παιζει κυριως το SP1 και ισως το ntfs (μαλλον ευσεβεις ποθοι). Yep θα κανω ενα μικρο τμημα fat32 και θα προσπαθησω. Στο μεταξυ αν υπαρχει καμια αλλη ιδεα.. ;)
Στο μεταξυ αν υπαρχει καμια αλλη ιδεα.. ;)
Bαλε το service pack 2 :D
FIX: 16-bit COM applications stop responding after you apply the MS04-012 security update to a computer that is running Windows XP SP1 (http://support.microsoft.com/?kbid=841559)
Κρινοντας απο την εικονα ,πιθανοτατα να ειναι ο αριθμος 841559
απο τα List of fixes included in Windows XP Service Pack 2 (http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;811113)
Σε τέτοιου είδους προβλήματα η πιο σίγουρη λύση είναι να βάλεις ένα virtual machine να "φορτώσεις" τα 98άρια για τα οποία γράφτικε το software σου και να ησυχάσεις (εκτώς και αν χρησιμοποιείς haspάκι)
Hemispasm
29-08-2004, 07:23
Το θεμα ειναι οτι δεν γραφτηκε για 98 αποκλειστικα, δουλευαν σε ΧΡ επι ενα χρονο.
Bαλε το service pack 2
FIX: 16-bit COM applications stop responding after you apply the MS04-012 security update to a computer that is running Windows XP SP1
Κρινοντας απο την εικονα ,πιθανοτατα να ειναι ο αριθμος 841559
απο τα List of fixes included in Windows XP Service Pack 2Bull's eye George thanx :) :)
Τωρα να δω πως θα βρω μονο το hotfix χωρις να βαλω ολο το SP2 (οποτε και θα χρειαζομαι αλλα 10 Hotfixes :p )
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.