PDA

View Full Version : SYNC OUT OF RANGE ?????

istrios
29-08-2004, 21:57
Σε μερικά παιχνίδια (2) παίρνω αυτό το μύνημα. Μπορώ να το λύσω?:102:

Hemispasm
29-08-2004, 22:00
Ισως αλλαζει η αναλυση της οθονης σου σε μη υποστηριζομενες ρυθμισεις - το ειχα συναντησει να γινετε χωρις λογο σε καποιες παλιες 15' Philips οθονες.

Απλα μην βαζεις αναλυση στο παιχνιδι μεγαλυτερη απο οτι μπορει να υποστηριξει η οθονη σου.

[edit]

Τωρα παρατηρησα οτι εχεις 22' οθονη - oh well

alexandrosss
29-08-2004, 22:17
η μπορεί να είναι και απο τον ρυθμο ανανέωσης (refresh rate, η προσαρμογέας), αλλα και πάλη μια 22αρα να έχει μικρούς ρυθμούς ανανέωσης είναι περίεργο, παρεπιπτόντος πια είναι η μεγαλύτερη ανάλυση που πάει η οθόνη σου και πόσο ο ρυθμός ανανέωσης

istrios
29-08-2004, 22:24
η μπορεί να είναι και απο τον ρυθμο ανανέωσης (refresh rate, η προσαρμογέας), αλλα και πάλη μια 22αρα να έχει μικρούς ρυθμούς ανανέωσης είναι περίεργο, παρεπιπτόντος πια είναι η μεγαλύτερη ανάλυση που πάει η οθόνη σου και πόσο ο ρυθμός ανανέωσηςMax 1920x1440 μέχρι τα 85 hz. Tην δουλέυω πάντα σε 1280χ1024 32 bit 100 hertz. Το παρουσίαζει πάντως μόνο σε κανά 2 παιχνίδια από τα πολλά που έχω εγκαταστήσει μέχρι τώρα.

alexandrosss
29-08-2004, 22:35
μμ περίεργο για μια τόσο μεγάλη οθόνη, απο ότι θυμάμαι αυτο το κάνε στα mame σε μένα, και έπρεπε να περάσεις τα mame στο δίσκο και να άλλαξεις καποιες ρυθμήσεις ώστε να μπορέσει να της αποθηκεύσει.
Μήπως συμβαίνει κάτι παρόμοιο και σε σένα?
δηλαδή δοκίμασες να άλλαξεις ανάλυση στο παιχνίδι, ακομή και refresh rate αν το υποστηρίζει το παιχνίδι μια τέτοια αλλαγή βέβαια ?

Hemispasm
29-08-2004, 22:45
Λολ μαλλον δεν ειναι λογω των υψηλων resolution αλλα των χαμηλων - ισως το παιχνιδι ξεκινα με πχ 600/480 και η οθονη δεν μπορει - ποια ειναι η χαμηλοτερη αναλυση που υποστηριζει?

istrios
29-08-2004, 22:45
μμ περίεργο για μια τόσο μεγάλη οθόνη, απο ότι θυμάμαι αυτο το κάνε στα mame σε μένα, και έπρεπε να περάσεις τα mame στο δίσκο και να άλλαξεις καποιες ρυθμήσεις ώστε να μπορέσει να της αποθηκεύσει.
Μήπως συμβαίνει κάτι παρόμοιο και σε σένα?
δηλαδή δοκίμασες να άλλαξεις ανάλυση στο παιχνίδι, ακομή και refresh rate αν το υποστηρίζει το παιχνίδι μια τέτοια αλλαγή βέβαια ?Δυστυχώς δεν μου δίνει την επιλογή για αλλάγή ρυθμίσεων πριν μπώ στο παιχνίδι (Hot Rod Garage to Glory). Με το που πατάω το εικονίδιο για να το τρέξω μου βγάζει αυτό το μύνημα. Κρίμα το downloading.................

alexandrosss
29-08-2004, 22:48
μονο σε αυτο σου βγάζει αυτο το πρόβλημα η και σε άλλα, τώρα το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν το ξέρω για να σε βοηθήσω, αλλα αν το κάνει και σε άλλα που ίσως τα ξέρω να μπορώ να βοηθήσω

istrios
29-08-2004, 22:57
Λολ μαλλον δεν ειναι λογω των υψηλων resolution αλλα των χαμηλων - ισως το παιχνιδι ξεκινα με πχ 600/480 και η οθονη δεν μπορει - ποια ειναι η χαμηλοτερη αναλυση που υποστηριζει?Η χαμηλότερη είναι 800χ600 κατι που δοκίμασα. Μπορεί να έχεις δίκιο και να παίζει σε χανηλή ανάλυση (640χ480) αλλά και πάλι σε αυτή την εποχή βγάζουν σε τόσο χαμηλή ανάλυση?

istrios
29-08-2004, 23:02
μονο σε αυτο σου βγάζει αυτο το πρόβλημα η και σε άλλα, τώρα το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν το ξέρω για να σε βοηθήσω, αλλα αν το κάνει και σε άλλα που ίσως τα ξέρω να μπορώ να βοηθήσωΣε αυτό και παλιότερα σε άλλο ένα που δεν θυμάμαι. Σε άλλους τίτλους δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα που το πρόσεξα το μύνημα είναι ακριβώς έτσι......
SYNG OUT OF RANGE
165.7 KHZ 239 HZ NN

outlaw
29-08-2004, 23:13
Εάν είναι dx τα παιχνίδια τρέξε το dxdiag και στο force refresh rate δώσε 85Hz. Εάν έχεις πάλι Nvidia στου μενού του driver θα βρείς όλες τις επιλογές για refresh rates σε όλες τις αναλύσεις.