PDA

View Full Version : Ρ2Ρ . Ερώτηση Νο2...

Greek
30-08-2004, 17:40
Ρε παίδες , λόγω του ότι ένεκα είμαστε στην ΙΣΔΝ ακόμα δεν μας παίρνει να περιμένουμε 20 λέπτο για να ακούσουμε τα τραγούδια που μας δανείζει ο φίλος μας για να ακούσουμε μηπως μας αρέσουν ώστε να πάμε να τα αγοράσουμε, υπάρχει πρόγραμμα ανάλογο του WinMX που κάνει preview το τραγούδι απο τα πρώτα sec ώστε να ξέρουμε τι είναι?

Ερώτηση κρίσεως πάντα...

Πάσα απάντηση δεκτη.

Over & Out. :075:

SLN
30-08-2004, 17:53
Εγω με το shareaza ειμαι ρε Γιωργο και αναλογα με το τραγουδι με αφηνει να κανω preview. Υπαρχουν και φορες που αυτο που κατεβαζω δεν μπορω να το κανω preview βεβαιως-βεβαιως για αγνωστους λογους. Πιτσικαρει τελειως το προγραμμα....και θελει "end task" και αλλες ιστοριες για αγριους.

Linos80
30-08-2004, 18:05
Greek να μου θυμισεις να στα πω απο κοντα...
Κι εγω τα audio cd μου τα εχω φυλαγμενα για να αποφευγω τις γρατσουνιες και εχοντας τα περασμενα στο σκληρο μερικες φορες χρησιμοποιω καποια προγραμματακια για να τα <<τραβαω>> απο το pc οπου κι αν βρισκομαι.
Αν θυμαμαι καλα εχω και δυνατοτητα open χωρις να χρειαζεται ολοκληρωση του αρχειου.

oDC is the answer to your question

Giorgos
30-08-2004, 19:18
, υπάρχει πρόγραμμα ανάλογο του WinMX που κάνει preview το τραγούδι απο τα πρώτα sec ώστε να ξέρουμε τι είναι?

Ερώτηση κρίσεως πάντα...

Πάσα απάντηση δεκτη.

Over & Out. :075:

Δοκιμασε το VideoLAN (http://www.videolan.org/)

To συγκεκριμενο μπορει να χρησιμοποιηθει σαν plun in και για preview σε αρχεια που κατεβαζεις απο το εmule