View Full Version : Αμαν πια με αυτά τα προγράμματα!!!
AC9800PBA
31-08-2004, 00:48
Πάω να φτιάξω κάτι με το pinnacle studio 9 ενώ έχω λιώσει στην δουλειά βγάζει ένα σφάλμα )(%^#(^*#)(* λέω αλλά το ευτηχώς το είχα κάνει save...Ανοιγώ το save αλλά αντί άλλον τα είχε με δικιά του σειρά...'ντάξει πάω στο Ulead studio 8, μια ώρα να φτιάξεις το βιντεο και τις εικόνες να πέφτουν μαζί με τον ήχο, δύο όρες να παίξει το βίντεο για να κάνεις preview άθλιο πρόγραμμα νομίζω...Βάζω Premier 6.0 ΠΑΝ-ΔΥΣΚΟΛΟ! :092:
Τι να κάνω ρε παιδιά HELP υπάρχει κανα πρόγραμα της προκοπής να κάνω την δουλειά πια? Έστω στην τελική να το αγοράσω κιόλας προκειμένου να δουλέψει όπως πρέπει!
τι ακριβως θες να κανεις? αν καταλαβα καλα το προγραμμα που θες ειναι το dvd workshop
στην περιπτωση που δεν καταλαβα καλα (επεξεργασια βιντεο θες να κανεις????????????????) νομιζο οτι ειναι ενα προγραμμα τις canopus πανευκολο το εχω ψαξει και εγω αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται. Αυτο το μαθαινω αμεσως αν θες, αυτο που δεν ξερω ομως ειναι αν μπορεις να το εγκαταστησεις για να δουλεψει χωρις να εχεις καρτα της canopus μεσα στο πισι. (πρεπει να αγορασεις καρτα δηλαδη)
θα το κοιταξω και θα σου πω.
AC9800PBA
31-08-2004, 08:42
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θέλω να φτιάξω DVD αλλά χρησιμοποιώ αυτά τα προγράμματα και γαι αυτό το λόγο. Αν μπορείς μάθε πώς λέγεται το πρόγραμα που λες να κάνω μια δοκιμή ;).
Χρησιμοποίησε το Sonic MyDVD.
AC9800PBA
31-08-2004, 15:46
Έχεις μήπως κανα λινκ για κατέβαζμα του MyDVD 5.3 Deluxe σε <<demo>>? Αν έχεις και είναι εκτός κανόνων του σιτε στίλε πριβέ :109:
λοιπον φιλε μου. Το προγραμμα λεγεται storm edit της canopus. Εχω την εντυπωση ομως οτι πλεον τα προγραμματα τις η canopus τα λεει edius. Ακριβως δεν μπορω να σου πω μην σου πω και καμια μουφα.
Παντως ειναι πολυ καλο το προγραμμα αυτο, ευκολο και γρηγορο.
AC9800PBA
01-09-2004, 01:39
κ thx i will try ;)
DVD-Lab θα με θυμηθεις!!!!!
anmichalis
08-10-2004, 10:53
το PC σου ειναι σχετικα καλο; Δουλευω και εγω το pinacle studio 9 στην αρχη ειχαπολλα προβληματα όπωσ ξέρεις ειναι πολυ βαρη προγραμμα και θέλει πολλη καλο σχετικα μηχανημα η επεξεργασια βιντεο. εγω το προβλημα το ελυσα βάζοντας αλλη μια 512ΜΒ DDR μνημη (συνολο 1GB). Επισης εχει βγεί και update packate απο την pinacle που λυνει πολλα προβλημα κατεβασετω ειναι πολυ χρησιμο!! θα το βρεις μου φαινεται στο επισημο site της pinacle
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.