PDA

View Full Version : Κωδικός σε WIN 98

daskalos
08-05-2005, 12:51
Γεια σας και Χρόνια Πολλά σε όλους

Πάλι εδώ στην Αττική και μετά τον οβελία πάλι τα ίδια...
Ξεκινάμε λοιπόν

1. Πως μπορώ να βάλω κωδικό κλειδώματος σε WIN 98 SE εφόσον δεν έχω βάλει κατά την εγκατάσταση?
Δοκίμασα με λογαριασμούς χρήστη, αλλά δεν κλειδώνει όλο το σύστημα
Εγώ θέλω ανοίγοντας να ζητά κωδικό για την είσοδο

2. Σε WIN 98SE υπήρχε το NER0 5.5 το έβγαλα και προσπάθησα να περάσω άλλη έκδοση και βγάζει το μήνυμα ότι υπάρχει μια εγκαταστημένη και δεν προχωρά η εγκατάσταση
Έχω κάνει απεγκατάσταση από προσθαφαίρεση από PROGRAM FILES αλλά δεν γίνεται τίποτα

Αυτά προς το παρόν.Εύχομαι να μη σας ζάλισα μετά το σουβλιστό αρνί και το κρασάκι

Καλό κουράγιο
Ευχαριστώ

maddoctor
08-05-2005, 13:17
1.Σε παρακαλώ όχι κεφαλαία
2.Εφόσον έχεις στο σύστημά σου 98 και θέλεις να βάλεις κωδικό εισόδου, καλύτερα βάλτον στο bios.Στα 98 με ένα απλό esc μπήκες μέσα.
3.Είτε έχουν μείνει αρχεία μέσα στον σκληρό ή έχει μείνει υπόλοιπο στην registry που εμποδίζει να μπει η νέα έκδοση.Πήγαινε στο c:\Program Files\Ahead και σβύστα όλα τα σχετικά με το Nero (υπόψιν εκεί είναι και τα αρχεία εγκατάστασης και άλλων προγραμμάτων της ahead).Εάν είναι το μόνο, σβύνεις και από c:\Program Files\Common FIles
Μετά πας στην registry (regedit.exe) και σβύνεις τα πάντα σχετικά με ahead και nero.

sa1901
08-05-2005, 16:09
2. Όπως είπε και ο maddoctor, ο κωδικός στο BIOS είναι αυτό που χρειάζεσαι. ;)

healer
08-05-2005, 16:55
Σχετικα με το Nero ειχα παρομοιο προβλημα προχθες, και το ξεπερασα κανοντας install ενω βρισκομουν σε safe mode.

daskalos
09-05-2005, 08:35
Ευχαριστώ για τη συνεργασία καλή συνέχεια :038:

maddoctor
09-05-2005, 09:17
Σε παρακαλώ μην κάνεις διπλά post.Για να συμπληρώσεις ή διορθώσεις κάτι που θέλεις στο post που έχεις κάνει, υπάρχει το κουμπί επεξεργασία (edit).

y3k
10-05-2005, 02:48
Πρόσεχε όμως το BIOS password βγένει εύκολα αφερόντας την μπαταρία της μητρικής, οπότε εκτώς απο BIOS password θές και κουτί που να κλειδώνει στα πλαϊνά για προστασία του h/w :005: :005: :116:

Hemispasm
10-05-2005, 03:01
2. Σε WIN 98SE υπήρχε το NER0 5.5 το έβγαλα και προσπάθησα να περάσω άλλη έκδοση και βγάζει το μήνυμα ότι υπάρχει μια εγκαταστημένη και δεν προχωρά η εγκατάσταση
Έχω κάνει απεγκατάσταση από προσθαφαίρεση από PROGRAM FILES αλλά δεν γίνεται τίποταΜπορεις να δοκιμασεις τη λυση που προτεινει η ιδια η Ahead :)

http://www.nero.com/en/Clean_Tools.html