View Full Version : Guild Wars
LoOk at This ---->http://www.guildwars.com/ :118:
Necro{Demon}
11-05-2005, 08:29
ναι ναι καλώς/κακώς προτίμησα το act of war για δώρο:D!
τι WoW και L2 εδω ειμαστε :107:
Τι βλεπω Γιωργο? :119: :eek:
Επιτελους ξεκολλησαμε και μαλιστα βρηκαμε και νεα απασχοληση??? :051:
Για δωσε μας λιγα παραπανω details για το καινουριο παιχνιδακι να παρουμε μια γευση κι εμεις!!! :023:
Flamenerve
12-05-2005, 14:01
MMORPG είναι, δηλαδή RPG που παίζεται μόνο μέσω internet. Έχει καλύτερα γραφικά από το World of Warcraft και φοβερό soundtrack. Στο gameplay διαφέρει από τα κλασικά MMORPG, καθώς επικεντρώνεται στις μάχες PvP. Δηλαδή θυμίζει περισσότερο Diablo 2 παρά Lineage 2. Και τέλος είναι δωρεάν! Δηλαδή χωρίς συνδρομή. Ελλάδα το είχε φέρει μόνο ο Παπασωτηρίου, από το play.com μπορείτε να το παραγγείλετε με 29 ευρώ μόλις και μετά από κάποιες μέρες θα είναι στην πόρτα σας.
apostolt
12-05-2005, 14:50
Μπα ειδα κατι screenshots και τα γραφικα ειναι ψιλοπαρομοια με το WoW.Θα παθεις καμια επιληψια με τοσα χρωματα και δεν μου αρεσε καθολου.
Κατα την γνωμη μου το Lineage παραμενει το πιο ανθρωπινο/ρεαλιστικο απο την αποψη των γραφικων.
Μπα ειδα κατι screenshots και τα γραφικα ειναι ψιλοπαρομοια με το WoW.Θα παθεις καμια επιληψια με τοσα χρωματα και δεν μου αρεσε καθολου.
Κατα την γνωμη μου το Lineage παραμενει το πιο ανθρωπινο/ρεαλιστικο απο την αποψη των γραφικων.
μπα το GW ειναι της NCSFOT οποτε ειναι το next L2 :047:
Τι βλεπω Γιωργο? :119: :eek:
Επιτελους ξεκολλησαμε και μαλιστα βρηκαμε και νεα απασχοληση??? :051:
Για δωσε μας λιγα παραπανω details για το καινουριο παιχνιδακι να παρουμε μια γευση κι εμεις!!! :023:
Tα Σκας μια φορα μονο και δεν έχει συνδρομή σαν το wow η το Lineage2 και παίζεις σε official server χωρίς lag και dc.
Το Guild Wars δεν είναι όλο exp και λιώσιμο και 500 ώρες πάνω στο pc είναι quest που είναι πολύ ενδιαφέρον όπως και δεν έχει non grade πχ itmes όλοι μπορούνε να φορέσουν ότι θέλουν,έχει πολλά drops κτλ.Το game μου αρέσει παρα πολύ προσωπικά είναι να παίζεις μια δυο ώρες την μέρα και είσαι ok. πιστεύω να σε κατατόπισα Τάκη ;)
και μια "δυσκολη" ερωτηση..
εχω γραμμη απο το upatras και τα port ειναι κλειστα, με αποτελεσμα games οπως UT(<04) και LINEAGE να μην μπορουμε να παιξουμε..lineage παιζουμε μονο στο deviant server,που χρησιμοποιει αλλο port..
με το Guild Wars και τον official server θα εχω το ιδιο προβλημα..?
Ουτε το Guild Wars ειναι τελείως free.Αλλα εκει εχουν κανει κατι αλλο.Μπαινεις στον server
free αλλα δεν μπορεις να πας σε ολα τα σημεια του map.Για να ξεκλεισωσουν ολες οι
περιοχες πρεπει να αγορασεις expansion packs.Το ιδιο ισχυει και για οπλα armor κτλ...
Οποτε διαλεγεις και παιρνεις.
Ουτε το Guild Wars ειναι τελείως free.Αλλα εκει εχουν κανει κατι αλλο.Μπαινεις στον server
free αλλα δεν μπορεις να πας σε ολα τα σημεια του map.Για να ξεκλεισωσουν ολες οι
περιοχες πρεπει να αγορασεις expansion packs.Το ιδιο ισχυει και για οπλα armor κτλ...
Οποτε διαλεγεις και παιρνεις.
nop την πάτησες το update το κάνει την ώρα που λιώνεις είναι εντελώς free το game το κουτί πάνω λέει και online gaming with no fees :098:
Tα Σκας μια φορα μονο και δεν έχει συνδρομή σαν το wow η το Lineage2 και παίζεις σε official server χωρίς lag και dc.
Το Guild Wars δεν είναι όλο exp και λιώσιμο και 500 ώρες πάνω στο pc είναι quest που είναι πολύ ενδιαφέρον όπως και δεν έχει non grade πχ itmes όλοι μπορούνε να φορέσουν ότι θέλουν,έχει πολλά drops κτλ.Το game μου αρέσει παρα πολύ προσωπικά είναι να παίζεις μια δυο ώρες την μέρα και είσαι ok. πιστεύω να σε κατατόπισα Τάκη ;)
:023:
Βλεπω ομως οτι υπαρχει διαφωνια για το τι συμβαινει τελικα.
Τελικα τι ισχυει???
Φανταζομαι οτι ενδιαφερει πολυ κοσμο!!!
:023:
Βλεπω ομως οτι υπαρχει διαφωνια για το τι συμβαινει τελικα.
Τελικα τι ισχυει???
Φανταζομαι οτι ενδιαφερει πολυ κοσμο!!!
απλά όταν έχεις κάτσει 1561486468834 ώρες στο l2 δεν το παρατάς έτσι...
εγώ πρωτοτύπησα όμως :044:
Εισαι ωραιιιιιιος!!!:p
etC etC :110:
Εχει δικιο ο Tigas. Το παιχνιδι εχει καποιες διαφορες με τα κλασικα MMORPG που ξερουμε. Και οντως ειναι οτι πρεπει για ατομα που θελουν να παιζουν λιγες ωρες τη μερα, κι αν μια μερα δε παιξουν δε χαθηκε και τιποτα.
Οσο για τα expansions, απο αυτα που διαβασα σε official site, θα προσφερουν κυριως νεα skills,features,professions etc αλλα οι παικτες που δεν θα το εχουν παλι θα μπορουν να αλληλεπιδρουν με αυτους που το εχουν. Δε θυμαμαι αν προσφερει νεους χαρτες, παντως δε θα "χανονται" απο τον (ενα) σερβερ.
Σε support δεν υστερει σε σχεση με τα συνδρομητικα. Ε γενικα ειναι πιο ελκυστικο :) :) :)
Ειναι γουστα αυτα βεβαια αλλα εγω προτιμω το gw απο το l2 οχι για τα γραφικα βεβαια αλλα για τον τροπο που παιζεται το παιχνιδι...Δεν ευνοει τους λιωμενους μονο...Το παιζω απο το μεγαλο σαββατο και πιστευω οτι εχω μια καλη εικονα του παιχνιδιου μεχρι τωρα...
Μία καλή ερώτηση...
Είναι από την ίδια εταιρία όπως τo L2. Αν σκεφτούμαι οτι παίζουμε σε χ5 server και πάλι μας βγαίνει η ψυχή ορισμένες φορές, αν είναι παρόμοιος ο τρόπος του guildwars στο xparisma τότε .. την κάτσαμε...
Η' αν είναι η ίδια λογική... πχ έχει recall? (να βαζεις ενα σημειο στον χάρτη που ήσουν και να μπορεις να πας πίσω χωρις να περπατάς 4 ώρες)
Εγώ βασικά το ψιλοσκέφτομαι να το δοκιμάσω αλλά αν τελικά κολλήσω τί γίνετε?
Σίγουρα θα με σκίσουν ο Apostolt και ο Tsopanos :P
ΥΓ: soler, john: πάλι το έγραψα σε greenklish αλλα το εφτιαξα τελευταία στιγμή... η δύναμη της συνήθειας
απλά όταν έχεις κάτσει 1561486468834 ώρες στο l2 δεν το παρατάς έτσι...
εγώ πρωτοτύπησα όμως :044:
Δηλαδή θα μου δώσεις την γυναίκα μου? :104: :118: :118: :118: :118: :104:
με 100ευρα εχεις την γυναικα μου και ειναι και φουλ εξτρα
JAPAN_TUNING
15-05-2005, 00:00
Εγώ το έχω παραγγείλει από Παπασωτηρίου με αντικαταβολή.:077:
Λογικα αυριο θα μου ερθει το παιχνιδι (απο play.com)
Ειναι κανεις αλλος που παιζει? Ετσι να μας μυησει στον κοσμο και τι γινεται με τα Guilds????
Εχω διαβασει πολλα αρθρα, εχω παρει μια ιδεα, αυτο που καταλαβα ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα ειναι αναγκαιο να βρεις παρεα!
smurf1gr
22-05-2005, 23:24
Το παρήγγειλα κι εγώ από Play, αλλά φοβάμαι μην με ξεκολλήσει από το City Of Heroes... :)
JAPAN_TUNING
22-05-2005, 23:42
Εγώ παίζω. Το παιχνίδι είναι φοβερό με πολύ όμορφα γραφικά. :029:
tsompanos
25-05-2005, 09:21
Σωστο post σε λαθος thread
Σε ποιο district μαζευεστε συνηθως ρε παιδια????? Ελαχιστους απο Ελλαδα εχω βρει. Υπαρχει κανενα ελληνικο Guild ?
αν έχει ελληνικό guild ψήνομαι και γω να χωθώ
JAPAN_TUNING
28-05-2005, 20:30
Εγώ βασικά παίζω σε αμερικάνικο server. Δεν νομίζω να χρειάζεται να πω περισσότερα γιατί όσοι το έχουν παίξει θα με καταλαβαίνουν, για όσους δεν το έχουν παίξει ο λόγος είναι ότι στον ευρωπαϊκό server σχεδόν κανένας δεν μιλάει αγγλικά για να συνεννοηθείς. Οι περισσότεροι που είναι στον ευρωπαϊκό server είναι γερμανοί και ιταλοί (αν δεν κάνω λάθος) και έτσι δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τίποτα, σε αντίθεση με τον αμερικάνικο που όλοι μιλάνε αγγλικά! Όσο για guild δεν ξέρω αν υπάρχει ελληνικό (λίγο δύσκολο) εγώ πάντως που βρίσκομε σε αμερικάνικο βρήκα την υγειά μου!!! :112:
Υ.Γ.
Θα με βρείτε μεσα ος “Japan Tuning”
SoulKiller
23-06-2005, 12:36
στο oficial site(www.guildwars.com) στα faqs αναφερουν οτι το GW παιζει και σε dial-up συνδεση. ομως τι dial-up εννουουν? ISDN? PSTN? και στα ποσα k?
γιατι αμα δεν παιζει στην 56αρα(πραγμα πολυ πιθανο) γιατι να το παρω? για να το κοιταω?
εχει κανεις την collectors edition? αξιζει ή δεν λεει τπτ?
σας παρακαλω καποιος να με βοηθησει
το παιχνιδι κανει 41ευρω οχι 17 κανει 17 pounds ομως... :111:
Το παιχνιδι αν το παρεις απο play.com θα σου κοστισει περιπου €26. Η πιο χαμηλη τιμη που θα βρεις.
Κι εγω εχω ακουσει απο πολλους οτι σε 56αρα παιζει μια χαρα, και νομιζω οτι εχουν δικιο (DSL εχω) γιατι οποτε κοιταω τα διαγραμματα για το χρονο που επαιζα το παιχνιδι μου δειχνει 1-2Κ/σεψ, Ποτε δεν το εχει υπερβει οταν επαιζα. Αρα ναι πιστευω σε 56αρα θα παιζει ανετα.
Η collector's edition κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει, δεν προσφερει χρησιμα πραγματα, παρα μονο σου δινει ενα διαφορετικο aura μεσα στο παιχνιδι. Κατα τη γνωμη μου, πεταμενα λεφτα.
Όντως το πολύ 4 kb/s να δουλέψει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Το μόνο κακό είναι πως όταν φορτώνεις τους χάρτες (μπαίνεις/βγαίνεις πόλεις κλπ) εκεί καμιά φορά κατεβάζει αρχειάκια 100-400kb(ανάλογα) οπότε θα έχεις μια μικρή καθυστερηση.
SoulKiller
24-06-2005, 11:17
σας ευχαριστω πολυ μαγκες :) με βοηθησατε να παρω την αποφαση μου... θα το αγορασω!!! απο τι καταλαβα ειναι φοβερο. οσο για την τιμη ο παπασωτηριου το εχει στα 41Ε το πλαισιο στα 37Ε και απο τι λετε το play.com στα 27Ε αλλα ειναι και τα μεταφορικα... και βαριεμε να περιμενω οποτε θα το παρω απο το πλαισιο!!!
To play.com δεν έχει μεταφορικά!
SoulKiller
24-06-2005, 11:46
σοβαρα?
και ποσο καιρο κανει για να ερθει?
SoulKiller
24-06-2005, 11:53
δεν μπορω να περιμενω τοσο!!! θα το παρω σημερα:) εκσαλου δεν πληρωνω εγω:)
SoulKiller
25-06-2005, 20:42
χεχε το πηρα!!! πηρα την collectors και τον official prima guide. δεν αντεχα να μην τα παρω μου χαμογελουσαν τοσο γλυκα...
το collectors ειχε artworks και ακουστικα με μικ. και τρεις μηνες δωρεαν σε μια τηλεφωνικη εταιρια δεν ξερω τι ακριβως ειναι...
που τα βρίσκετε τόσα φράγκα εσείς οι πιτσιρικάδες δεν μπορώ να καταλάβω!!! άντε, καλό κάψιμο τώρα...
SoulKiller
26-06-2005, 15:56
η μαμα εχει το φραγκο φιλε!!! χθες αρχισα και τωρα ειμαι lvl6 το μεγαλυτερο ειναι 20...
ειναι αρκετα καλο τελικα. και τα γραφικα σχιζουν. επισης αυτο που μαρεσει ειναι οτι μπορεις να κανει διαφορα combo συνδυαζοντας τα skills σου. και το αλλο ειναι οτι πρεπει να προετοιμαζεσαι για καθε μαχη.
IronRaven
12-02-2006, 20:48
ασχολείται κανεις ακόμα με αυτό το παιχνιδάκι η όχι? :)
smurf1gr
12-02-2006, 22:45
Προσωπικά ασχολούμαι πλέον με το City of Villains, το οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα.
IronRaven
13-02-2006, 02:43
έχω ακόμα το αρχικό μου guild από τον ιούνιο και που και που βρισκόμαστε , το city of villains αξίζει? Εδώ βρίσκω moto το collectors edition :(
smurf1gr
13-02-2006, 07:40
http://www.play.com/play247.asp?pa=srmr&page=title&r=PC&title=586721
IronRaven
13-02-2006, 14:51
σωστός ! το είχα ξεχάσει τελείως αυτό το site , ευχαριστώ
smurf1gr
13-02-2006, 21:17
Άντε, όταν μπεις πες μου να σε βάλω και στο supergroup (server : union)
Εγώ που δεν έχω παίξει κανένα GW, ποιο αξίζει να πάρω;
Chris Kaf
03-11-2006, 10:40
Εγώ το πολύ δευτέρα θα έχω το Nightfall. Οσοι προλαβαίνετε ακόμα πάρτε το pcmaster δινει 10 ώρες trial (η 14 μερες αν δεν παιζεις πολυ αλλα δεν το συζηταμε :Ρ) Με τα expansion packs το θέμα είναι απλό, αγοράζοντας expansion pack έχεις πρόσβαση σε ενα χάρτη ακόμα (τον default tou expansion pack), skills, items κλπ του συγκεκριμένου pack. Αλλά και το κάθε "expansion pack" παίζει κ χωρίς να έχεις τα προηγούμενα. Αν ψηθείτε να αρχίσετε το greekbooks.gr έχει προσφορά το GW το απλό με 20κάτι (<25) ευρω
πολύ καλό άν έχεις παρέα που νιώθει , αν και με χαλάει πολύ η κίνηση & pathing
Παιδιά όσοι πάρετε το κανονικό και δεν έχετε dsl ή εξωτερικό σκληρό να έχετε πολύ υπομονή γιατί από τα Data των Cd έγιναν προσθήκες 3+GB στο παιχνίδι...
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.