pctechnology - overclockers

Go Back   pctechnology - overclockers > SOFTWARE > MICROSOFT OPERATING SYSTEMS

MICROSOFT OPERATING SYSTEMS Οτιδήποτε έχει σχέση με τα γνωστά σε ολους μας Windows.

Reply
 
Thread Tools
Old 16-05-2006, 01:33   #1
Damien
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Age: 30
Posts: 11
Δεν συνδεεται στο internet ο internet explorer!

Το προβλημα μου ειναι το εξης απλο: μετα απο ενα προσφατο φορματ στο pc μου και την επανεγκατασταση ολων των προγραμματων συν των SP1+SP2, παρατηρησα οτι ο internet explorer (v.6 SP1) δεν μπορει να μπει σε καμια σελιδα (ουτε καν στου router, μιας και εχω ADSL). Απο το "internet options" και μετα στο "LAN settings" επελεξα το "automatically detect settings", αλλα παλι τιποτα. Σημειωτεον, οτι ολα τα αλλα προγραμματα (firefox, media player, antivirus κλπ) συνδεονται κανονικα στο ιντερνετ! Ανοιγει και χτυπαω καποια σελιδα, απλα δεν κανει τιποτα, χωρις ομως να κολλαει. Μενει μια λευκη σελιδα και το σηματακι των windows κουνιεται, δειχνοντας οτι φορτωνει αλλα τιποτα! Εχω το avast antivirus και το zone alarm firewall, τα οποια παρολο που τα απεγκατεστησα ή τα απενεργοποιησα, δεν εγινε τιποτα! Εκανα σκαν για ιους, spyware, αλλα παλι τιποτα!
Καμια αλλη προταση? Να κανω παλι φορματ?
Ο χρήστης Damien δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 16-05-2006, 02:27   #2
manolis
Συντονιστική Ομάδα
 
manolis's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Οn the GS
Age: 28
Posts: 5,462
Ξεκλίκαρέ τα όλα στο internet options στην καρτέλα connections εμένα έτσι παίζει κανονικά επίσης άμα έχει καμία σύνδεση pstn σβήστη ή κοίταξε μην είναι default.Τέλος δές αν έχεις βάλει κανένα firewall μπάς και δεν τον αφήνει.Αυτά μπορούσα να σκεφτώ προς το παρόν......
__________________
Corsair Obsidian 800D -Gigabyte Z68X-UD4-B3- Intel i7 2600K - Corsair XMS3 8GB 2GHz - Evga GTX 550 2GB -OCZ Agility 3 Series 60GB SSD Seasonic 900W - WD AKKS 500GB & WD 1001 FALS 1 TB- EIZO FlexScan S1931- Logitech Ζ-5500

Ο χρήστης manolis δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 16-05-2006, 07:05   #3
maddoctor
Συντονιστική Ομάδα
 
maddoctor's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Αθήνα
Age: 43
Posts: 7,126
Μήπως είναι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Connect offline?
Ο χρήστης maddoctor δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 16-05-2006, 22:48   #4
Damien
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Age: 30
Posts: 11
Μπα... τιποτα απο αυτα δε δουλεψε. Ουτε Connect offline ηταν επιλεγμενο, ουτε καμια PSTN εχω. Παω για 2ο φορματ!
Ο χρήστης Damien δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 16-05-2006, 23:33   #5
NGF
PCT Addicted
 
NGF's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: 1d3nt1fy1ng L0cat10n...
Posts: 2,871
...η πας να ξαναπερασεις τον internet explorer. Κατεβασε τον απο microsoft και κανε install. Εαν δεν πετυχει τοτε μπορεις να κανεις reinstall τα windows απο πανω χωρις να χασεις αρχεια/ρυθμισεις. Μην πας κατευθειαν σε format. Ξερεις ποσες φορες εχω γλυτωσει format εξαιτιας οποιασδηποτε βλαβης με το reinstall αλλα πρωτα κατεβασε ie και ξαναπερνα τον
__________________




Ο χρήστης NGF δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 16-05-2006, 23:36   #6
maddoctor
Συντονιστική Ομάδα
 
maddoctor's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Αθήνα
Age: 43
Posts: 7,126
Quote:
Επιδιόρθωση του Internet Explorer και του Outlook Express

Αν συναντήσατε προβλήματα με τον Internet Explorer με μοναδική πιθανή λύση την επανεγκατάσταση του, υπάρχει η δυνατότητα Repair. Πηγαίνετε στο Έναρξη (Start)>Eκτέλεση (Run) και γράψτε την εντολή rundll32.exe setupapiInstallHinfSection Defaultlnstall 132 %windir%\lnf\ie.inf. To μόνο που χρειάζεστε εφεξής είναι το CD των Windows XP. Επίσης, η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει και μέσω της Registry. Πηγαίνετε στο Start>Run και γράψτε την εντολή Regedit. Εντοπίστε το κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4383}. Στη συνέχεια επιλέξτε την καταχώρηση Islnstalled και από το μενού επιλέξτε Αλλαγή (Modify). Αλλάξτε την τιμή του πεδίου από 1 σε 0 και κάντε επανεκκίνηση στο σύστημα σας. Επίσης, η ίδια διαδικασία ισχύει και για το Outlook Express, αλλάζοντας το 1 σε 0 στο κλειδί Islnstalled που βρίσκεται κάτω από το HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{44BBA840-CC51-11CF-AAFA-00AA00B6015C}.
Πηγή: Maddoctor's Lair
Ο χρήστης maddoctor δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 16-05-2006, 23:40   #7
dellman
Συντονιστική Ομάδα
 
dellman's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: SteP IN mY WOrlD
Age: 33
Posts: 7,085
Tην άδεια του δημιουργού την πήρες?
__________________
Αβασάνιστα Αβάδιστα Αβίαστα Σας χτυπήσει η οικονομική κρίση την πόρτα?Θέλετε τη νέα κάρτα της lolcat graphics αλλά η τσέπη έχει μια τρύπα σαν τηςΤζούλιας? Aν ναι υπάρχει λύση και για σας...Νοικιάζεται hardware για RMA, Εγγυημένα πιστωτικά στην ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ...ΛΥΣΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΑΣ Φωνάξτε δυνατά 3 φορές ΤΣΙΠΗΣ ΤΣΙΠΗΣ Τ Σ Ι Π Η Σ KAI O ενοικιαστής στο pc ΣΑΣ
Ο χρήστης dellman δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 17-05-2006, 00:08   #8
NGF
PCT Addicted
 
NGF's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: 1d3nt1fy1ng L0cat10n...
Posts: 2,871
Σωστος ο doctor! Τι λεω και εγω να τον κατεβασεις

Ασχετο αλλα δεν πιστευω να χρησιμοποιησεις ie. firefox for ever!
__________________




Ο χρήστης NGF δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 17-05-2006, 01:23   #9
OnFire
Senior Member
 
OnFire's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Age: 34
Posts: 108
Χρησιμοποίησε την φωτοαλεπού... FireFox 4ever!!!
__________________
INTEL CONROE E6600 @3,00 GHz
GIGABYTE DS4
2x1GB BUFFALO DDRII PS2-5300
8600GT MSI 512MB
AUDIGY XFi Xtreme Audio
3Χ250 WESTERN DIGITAL 16MB CACHE
HIPER 580W BLUE R-TYPE
DVD-RW NEC 3540A
VIEWSONIC LCD VP171S 17''
Ο χρήστης OnFire δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 18-05-2006, 17:08   #10
Damien
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Age: 30
Posts: 11
Σωστα, firefox 4 ever, συμφωνω και επαυξανω! Αλλα ελα που ο πατερας μου θελει να παιζει ταβλι στο msn και δεν τρεχει σε αλλο browser περα απο ie!! Τελικα εκανα παλι φορματ, αφου ουτως ή αλλως ειχα βαλει ελαχιστα προγραμματια μιας και το προηγουμενο φορματ ειχε γινει λιγες μερες πριν. Αυτο που ειπατε το να κανω reinstall τον ie, το δοκιμασα. Τον κατεβασα απο τη microsoft, αλλα κατα την εκτελεση μου εβγαζε οτι εχω την ιδια ή νεοτερη εκδοση. Τεσπα, ευχαριστω για τη βοηθεια, τωρα δουλευει ρολοι!
Αληθεια, πως γινεται το reinstall στα windows? Επιλεγοντας κατα την εγκατασταση να αφησεις το δισκο ως εχει? Οι εφαρμογες μετα λογικα δε θα δουλευουν που ειναι εγκατεστημενες, ετσι?
Ο χρήστης Damien δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 18-05-2006, 19:20   #11
maddoctor
Συντονιστική Ομάδα
 
maddoctor's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Αθήνα
Age: 43
Posts: 7,126
Ξεκινάς την εγκατάσταση κανονικά, του λες να πάει να την κάνει εκεί που έχεις ήδη τα Windows και απλώς σου διορθώνει ότι προβληματικό αρχείο έχεις.
Ο χρήστης maddoctor δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 18-05-2006, 23:23   #12
NGF
PCT Addicted
 
NGF's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: 1d3nt1fy1ng L0cat10n...
Posts: 2,871
Οτι σου ειπε o doctor! 0% data loss
σου κανει τα windows καινουργια και οταν ξαναγυρισεις τα παντα ειναι οπως πριν αλλα χωρις τυχον βλαβες. Ψαξε το λιγο και αν δεν βρεις ακρη τοτε πες μας για πιο αναλυτικες οδηγιες!
__________________




Ο χρήστης NGF δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 11:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
pctechnology - overclockers