pctechnology - overclockers

Go Back   pctechnology - overclockers > NETWORKING & INTERNET > ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΙΝΤΕΡΝΕΤ Το Ίντερνετ είναι πλέον συνυφασμένο με τα PC μας.Θέματα ασφάλειας μας απασχολούν όλους!

Reply
 
Thread Tools
Old 07-03-2008, 19:25   #1
lykos13
Junior Member
 
lykos13's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 20
Δεν ανοίγουν οι σελιδες ενώ συνδέομαι κανονικά

Καλησπερα.

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.
στο desktop, ενω συνδεομαι κανονικα στο internet και μπαινω κανονικα στο msn και λειτουργει αψογα το μtorrent,
κανενας browser δεν μου ανοιγει σελιδες ετσι ξαφνικα και ενω εκανα εγκατασταση το firefox 2.0.

και στους 2 browser (ΙΕ και firefox) εχω ενεργοποιημένο το Auto-detect proxy server.
το firewall εντελως απενεργοποιημενο.

Το παράξενο είναι οτι με το ιδιο καλώδιο συνδέοντας το στο laptop μπαίνει μια χαρα στις σελίδες.

Το μυαλο μου πηγε σε ιο ή trojan αλλα με kaspefsky kai spyware doctor δε βρηκε τιποτα.


Βοηθεια παιδια.....
Ο χρήστης lykos13 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 19:54   #2
Greek
Επιτηρητές
 
Greek's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Χαλανδρι
Age: 39
Posts: 6,138
Δοκίμασε να βάλεις sto gateway την ΙΡ του ρουτερ σου. Επίσης , από DOS παράθυρο δώσε εντολή ipconfig /all και δες αν συμφωνουν όλα τα στοιχεία ( Gateway ,dns ) με του laptop....
__________________
I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.

www.pchelp.gr
Ο χρήστης Greek δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 20:24   #3
tristeno
PCT Addicted
 
Join Date: Jun 2004
Location: UK, Bristol
Posts: 3,756
Έχεις τους browser σε Offline mode.
__________________
Ο χρήστης tristeno δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 23:12   #4
alxandros
Senior Member
 
Join Date: Jul 2004
Age: 11
Posts: 252
Και αν δεν δουλέψουν τα προηγούμενα βάλε οτι δεν υπάρχει καθόλου proxy
Ο χρήστης alxandros δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 12:24   #5
lykos13
Junior Member
 
lykos13's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 20
στο DNS εχω βαλει κανονικα την IP του router.
και με proxy οτι δεν υπαρχει τα ιδια


Φιλε Tristeno, τι εννοεις οταν μιλάς για offline browsers?
Ο χρήστης lykos13 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 13:03   #6
tristeno
PCT Addicted
 
Join Date: Jun 2004
Location: UK, Bristol
Posts: 3,756
Menu File --> Work Offline

Δεν πρέπει να είναι επιλεγμένο
__________________
Ο χρήστης tristeno δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 15:03   #7
Greek
Επιτηρητές
 
Greek's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Χαλανδρι
Age: 39
Posts: 6,138
DNS αν μπορείς δώσε από τον πάροχο σου ή κάποιον άλλο όπως οτενετ ή φορθνετ...
__________________
I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.

www.pchelp.gr
Ο χρήστης Greek δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 17:56   #8
lykos13
Junior Member
 
lykos13's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 20
πριν απο λιγες μερες ειχα απενεργοποιησει το firewall του kaspefksy για να λειτουργει πιο ομαλα το τοπικο δικτυο (ετσι νομιζα τουλαχιστον εγω).

Το ξαναενεργοποιησα και μπηκα κανονικα σε σελιδες.

πως μπορει να επηρεασε το firewall εφ'οσον ηταν ανενεργο?

Last edited by lykos13; 08-03-2008 at 17:57.
Ο χρήστης lykos13 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 19:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
pctechnology - overclockers