pctechnology - overclockers

Go Back   pctechnology - overclockers > NETWORKING & INTERNET > ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΙΝΤΕΡΝΕΤ Το Ίντερνετ είναι πλέον συνυφασμένο με τα PC μας.Θέματα ασφάλειας μας απασχολούν όλους!

Reply
 
Thread Tools
Old 08-03-2008, 04:05   #1
ksexasiaris
Member
 
ksexasiaris's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Age: 32
Posts: 44
υπαρχει software για αλλαγη IP?

καλησπερα σε ολους

υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει reboot το router η με καποιο αλλο τροπο να αλλαζει την IP?
με τα συχνα reset του router υπαρχει κινδυνος να χαλασει το router?
παντως απο τις web ρυθμισεις το ρουτερ μου δεν εχει επιλογη reboot...
__________________
-Γιατρε μου εχω αμνησια
-Τι έχεις?
-Τι εχω?..
Ο χρήστης ksexasiaris δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 04:22   #2
Εvo8-By-m-diox
PCT Enthusiast
 
Εvo8-By-m-diox's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Thessaloniki
Age: 24
Posts: 1,972
Ορίστε...
http://www.softpedia.com/get/Network...-Changer.shtml
Όχι από τα reboot δεν κινδυνεύει να χαλάσει και reboot το κανεις από κουμπί μέσα από settings από όσο ξέρω δεν γίνετε...
__________________
Snowboarding is life attitude!
Ο χρήστης Εvo8-By-m-diox δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 05:33   #3
ksexasiaris
Member
 
ksexasiaris's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Age: 32
Posts: 44
ευχαριστω πολυ
ναι και γω απο το κουμπι εκανα reset αλλα εχω ακουσει οτι μπορει να καει το router...

anyway το προγραμματακι αυτο ηταν ακριβως αυτο που ηθελα
και παλι ευχαριστω
__________________
-Γιατρε μου εχω αμνησια
-Τι έχεις?
-Τι εχω?..
Ο χρήστης ksexasiaris δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 05:44   #4
akamarinos
Distinguished Member
 
akamarinos's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Αθήνα
Age: 34
Posts: 345
παντως απο την περιγραφη που εχει απο κατω
μαλλων αλλαζει μονο του pc
Quote:
IP Changer allows you can change the IP Address, SubNet Mask, Gateway, DNS Server and the DHCP Status of your LAN Interface.
αμα δεν εχει επιλογη απο το web interface
δοκιμασε αμα μπορεις να το παρεις με telnet
και ψαξε για την εντολη
πιθανες ειναι :
reboot
reload

πιθανο ειναι με το ? ή help
να σου δωσει καποιες εντολες
__________________
case : Soprano
cpu : AthlonΙΙ Χ4 620
mobo : Asrock M3A770DE
ram : 2*2gb OCZ ddr3
vga : 9800gt
psu : enermax EG-565
Ο χρήστης akamarinos δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 06:17   #5
ksexasiaris
Member
 
ksexasiaris's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Age: 32
Posts: 44
τελικα βιαστηκα να χαρω

προσπαθω να αλλαξω IP απ το προγραμμα αλλα δε βρηκα πως...
επισης το help που εχει το προγραμμα δε βοηθαει αρκετα...
για telnet δε ξερω αν ειδα σωστα αλλα δε βρηκα κατι σχετικο



απ οτι καταλαβα ειναι πολυ περιπλοκο για router και τα περισσοτερα προγραμματα(οπως το reconnect)ειναι για modem...
__________________
-Γιατρε μου εχω αμνησια
-Τι έχεις?
-Τι εχω?..

Last edited by ksexasiaris; 08-03-2008 at 06:21.
Ο χρήστης ksexasiaris δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 06:22   #6
akamarinos
Distinguished Member
 
akamarinos's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Αθήνα
Age: 34
Posts: 345
start -> run -> cmd

telnet 192.168.1.1 ή οποια ειναι η ip του router
__________________
case : Soprano
cpu : AthlonΙΙ Χ4 620
mobo : Asrock M3A770DE
ram : 2*2gb OCZ ddr3
vga : 9800gt
psu : enermax EG-565
Ο χρήστης akamarinos δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 06:28   #7
Εvo8-By-m-diox
PCT Enthusiast
 
Εvo8-By-m-diox's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Thessaloniki
Age: 24
Posts: 1,972
google it..Change ip και θα βρείς όλα..Το google βρίσκει τα πάντα:P
__________________
Snowboarding is life attitude!
Ο χρήστης Εvo8-By-m-diox δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 06:31   #8
ksexasiaris
Member
 
ksexasiaris's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Age: 32
Posts: 44


απο τις web ρυθμισεις του modem εχω απενεργοποιησει το firewall...

192.168.2.2 ειναι η ip συμφωνα με το ipconfig
δοκιμασα και 192.168.2.1 αλλα τπτ

Quote:
google it..Change ip και θα βρείς όλα..Το google βρίσκει τα πάντα:P
αυτα που εχει ομως ειναι για modem...για router μπερδευετε το πραγμα...
__________________
-Γιατρε μου εχω αμνησια
-Τι έχεις?
-Τι εχω?..

Last edited by ksexasiaris; 08-03-2008 at 06:33.
Ο χρήστης ksexasiaris δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 08:52   #9
Tsif
PCT Enthusiast
 
Tsif's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Ηράκλειο - CPUsers.gr
Age: 36
Posts: 2,447
Τι μοντέλο/ μάρκα ρούτερ έχεις ?????
Δεν έχει disconnect-connect ?? εγώ σε 5-6 που έχω δουλέψει όλα είχαν ..
__________________
i920 @4Ghz
Gigabyte ud5
Perfect storm 2Ghz 3X2GB
intel X25
275 GTX


Ο χρήστης Tsif δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 12:16   #10
kallileo
Eminent Member
 
kallileo's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Salonika
Age: 32
Posts: 1,044
Ανοιγεις CMD:

telnet 192.168.1.1
Βαζεις το password
wan adsl reset
__________________
Crocop: "I respect different sexual orientations but I advise him not to touch me."
Ο χρήστης kallileo δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 15:11   #11
KING_OF_O/C
Distinguished Member
 
KING_OF_O/C's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: ATHENS-ilion
Age: 20
Posts: 658
sorry αλλά αυτό δεν είναι παράνομο?
__________________
impossimple is nothing


Overclocking is an art. While everyone can paint a house, only a few can paint like Picasso >HWbot
Ο χρήστης KING_OF_O/C δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 15:22   #12
ksexasiaris
Member
 
ksexasiaris's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Age: 32
Posts: 44
kallileo παλι μου βγαζει οτι δε μπορει να συνδεθει...
Tsif εχω το conn-x το philips εχει κουμπι disconnect και μετα connect(απο web interface) αλλα οταν το κανω αυτο κανει τουλαχιστον 5 λεπτα να βρει IP ενω πολλες φορες πρεπει να πατησω 3-4 φορες connect κσανα...ενω με reset απ το κουμπι του modem το πολυ σε 1 λεπτο εχει παρει παλι IP..απλα μου ειπαν οτι αν κανω reset απο το κουμπι του modem υπαρχει περιπτωση να καει...δε ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια αυτο...η κατα επηρεαζει την αποδοση του modem...
__________________
-Γιατρε μου εχω αμνησια
-Τι έχεις?
-Τι εχω?..

Last edited by ksexasiaris; 08-03-2008 at 15:53.
Ο χρήστης ksexasiaris δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 17:41   #13
Tsif
PCT Enthusiast
 
Tsif's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Ηράκλειο - CPUsers.gr
Age: 36
Posts: 2,447
5 λεπτά ??????
παράξενο μου φαίνεται ???? δοκίμασες κανένα νέο firmware ????
__________________
i920 @4Ghz
Gigabyte ud5
Perfect storm 2Ghz 3X2GB
intel X25
275 GTX


Ο χρήστης Tsif δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 21:12   #14
ksexasiaris
Member
 
ksexasiaris's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Age: 32
Posts: 44
οχι... δε κατεβασα...
θα κοιταξω να βρω αν και ειμαι λιγο ασχετος...μια φορα ειχα κανει frmware update στο dvd rom μου αλλα ειχε ερθει ο ξαδερφος μου να το κανει γιατι μου πε οτι δεν ειναι και το πιο απλο πραγμα...
anyway ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια θα χωσω παλι το ξαδερφακι μου να κανω και το firmware
__________________
-Γιατρε μου εχω αμνησια
-Τι έχεις?
-Τι εχω?..
Ο χρήστης ksexasiaris δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 10:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
pctechnology - overclockers