pctechnology - overclockers

Go Back   pctechnology - overclockers > NETWORKING & INTERNET > ΔΙΚΤΥΑ

ΔΙΚΤΥΑ Ενσύρματα ή ασύρματα,τοπικά ή εταιρικά, εδώ θα βρείτε τις απαντήσεις που θέλετε.

Reply
 
Thread Tools
Old 18-03-2008, 04:10   #1
kar4fl3x
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 31
Πως να κλειδωσω το ασυρματο μου ιντερνετ - Belkin

Γεια σας..Μια μικρη βοηθεια αν μπορουσατε..
Αγορασα ενα Belkin wireless router F5D7633-4 και δεν μπορω να κλειδωσω το ασυρματο μου ιντερνετ με αποτελεσμα η γειτονια μου να κλεβει απο μενα..στο manual διαβασα οτι πρεπει να μπω στο 192.168.2.1 και εκει θα μπορεσω να βαλω κωδικο..σε αυτη τη διευθυνση δυστιχως 3-4 φορες καταφερα να μπω αλλα μεχρι εκει στο επομενο βημα οταν πατησω security μου κανει error "HTTP 404 not found" και τις αλλες φορες που δοκιμασα να μπω δεν με βαζει καν και μου βγαζει το ιδιο msg..μηπως ξερει κανεις γιατι?

Ευχαριστω...
Ο χρήστης kar4fl3x δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 18-03-2008, 04:32   #2
manolis
Συντονιστική Ομάδα
 
manolis's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Οn the GS
Age: 28
Posts: 5,462
Μήπως να έκανες κάποιο firmware update? Επισης ο καλυτερος δυνατος τρόπος για να κλειδώσεις το δίκτυο σου αφου βεβαια μπεις στο router ειναι να βάλεις mac address
__________________
Corsair Obsidian 800D -Gigabyte Z68X-UD4-B3- Intel i7 2600K - Corsair XMS3 8GB 2GHz - Evga GTX 550 2GB -OCZ Agility 3 Series 60GB SSD Seasonic 900W - WD AKKS 500GB & WD 1001 FALS 1 TB- EIZO FlexScan S1931- Logitech Ζ-5500

Ο χρήστης manolis δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 18-03-2008, 13:09   #3
maddoctor
Συντονιστική Ομάδα
 
maddoctor's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Αθήνα
Age: 42
Posts: 7,119
Με τον οδηγό εδώ δοκίμασες μήπως τα καταφέρεις!?
http://setup.belkin.com/guide.html
Ο χρήστης maddoctor δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 18-03-2008, 14:00   #4
s.ghost
Eminent Member
 
s.ghost's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Age: 31
Posts: 1,085
Αρα για να σου βγαζει το error αυτο σημαινει οτι δεν χτυπησες το σωστο ip!Γι'αυτες τις περιπτωσεις υπαρχουν τα manual που βοηθανε πολυ!!
Δοκιμασε 192.168.1.1 συνηθως ειναι μια επιλογη των κατασκευαστων!!
Αλλα υπαρχει και αλλο πιο καλο κολπο!!Αν το υποστηριζει το ρουτερ. Ακομα και ασφαλεια να βαλεις υπαρχουν καποια καλα παιδια που ξερουν να τα σπανε τα 128 bitα pswd.Και τι κανεις? Πολυ απλα του λες του ρουτερ θα δινεις μονο δυο ip ενα πχ στο desktop και ενα στο laptop! Αυτο συνηθως γινεται ευκολα δεν ειναι πολυ δυσκολο!Αν υποστηριζεται και απο το ρουτερ. Ετσι 2 ip's και μια προστασια με pswd εισαι οκ!Ακομα και να σου σπασουν το passwd θα τους σπασεις εσυ τα νευρα!! Ισως βεβαια παλι καποιος να μπορει να το σπασει,αλλα δεν θα τα καταφερει τοσο καλα.Αλλα ειναι hard rock Hallilouiah!!Αυτα και manual!!
__________________
AMD Missile Wide Range Weapon..
can y see imc coming?

Intel torpidoed...
Austin Powers rulez

Last edited by s.ghost; 18-03-2008 at 14:03.
Ο χρήστης s.ghost δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 18-03-2008, 15:03   #5
kar4fl3x
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 31
Μηπως κατι δεν παει καλα με τα drivers η καμια σχεσει? Να δοκιμασω αυτα που λετε και να σας ενημερωσω..
Ο χρήστης kar4fl3x δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 18-03-2008, 21:06   #6
kar4fl3x
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 31
τπτ ρε πεδια..καμια αλλη λυση υπαρχει?

ευχαριστω
Ο χρήστης kar4fl3x δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 18-03-2008, 21:15   #7
tacticalcube138
PCT Addicted
 
tacticalcube138's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Unimatrix 1
Posts: 3,424
Πα στο configuration του interface της συσκευής, ενεργοποιείς το WEP encryption, επιλέγεις WEP Key Length και πληκτρολογείς ένα WEP Encryption Key.
__________________

Enjoy!
Τη γη δεν την κληρονομήσαμε από τους γονείς μας. Τη δανειστήκαμε από τα παιδιά μας.
Ο χρήστης tacticalcube138 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 18-03-2008, 21:28   #8
kar4fl3x
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 31
Quote:
Originally Posted by tacticalcube138 View Post
Πα στο configuration του interface της συσκευής, ενεργοποιείς το WEP encryption, επιλέγεις WEP Key Length και πληκτρολογείς ένα WEP Encryption Key.
To configuration του interface της συσκευής που θα το βρω? αυτο ειναι το προβλημα
Ο χρήστης kar4fl3x δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 18-03-2008, 21:38   #9
tacticalcube138
PCT Addicted
 
tacticalcube138's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Unimatrix 1
Posts: 3,424
Kάνε reset στο router ή καλύτερα αποσύνδεσέ το για μερικά λεπτά από το ρεύμα. Μετά ξαναδοκοίμασε στο 192.168.2.1 ή 192.168.1.1 ή 192.168.1.254 ή 192.168.2.254. Αν και η πρώτη είναι η σωστή αφού το λέει το manual.
Μάλλον έχει ψιλοκολλήσει.
__________________

Enjoy!
Τη γη δεν την κληρονομήσαμε από τους γονείς μας. Τη δανειστήκαμε από τα παιδιά μας.
Ο χρήστης tacticalcube138 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 18-03-2008, 21:45   #10
kar4fl3x
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 31
Να το δοκιμασω και αυτο..Btw ρε πεδια να διευκρυνησω κατι..το router μου ειναι ενωμενο με το adsl μου, δηλαδη περνει σημα απο εκει οχι απευθειας, λεει κατι αυτο?
Ο χρήστης kar4fl3x δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 19-03-2008, 01:21   #11
s.ghost
Eminent Member
 
s.ghost's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Age: 31
Posts: 1,085
ε,τι λες εδω???Το ρουτερ πρεπει να συνδεετε με το αdsl (την πριζα του οτε δηλ)και αυτο ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα δινει ιντερνετ
__________________
AMD Missile Wide Range Weapon..
can y see imc coming?

Intel torpidoed...
Austin Powers rulez
Ο χρήστης s.ghost δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 21-03-2008, 15:55   #12
kar4fl3x
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 31
Αρα τπτ δεν γινεται..να 'στε καλα πεδια..

ευχαριστω
Ο χρήστης kar4fl3x δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 01-04-2008, 01:09   #13
Shynee
Junior Member
 
Shynee's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 27
Μια τέτοια περίπτωση είχα και εγώ με ένα Us Robotics Accece point και το Siemens (αυτό που δίνη η Forthnet) Έμπαινα στο ip του modem αλλα δεν μπορούσα να ανοίξω το Accece Point για να κλειδώσω το Ip. Έβαλα όλα τα πιθανά Ip μέχρι και ip finder κατέβασα, μπας και δει κάποια κενή. Κατά τύχη πήγα στο άλλο το pc και με την πρώτη Ip μπήκε μέσα (μάλλον από τύχη) και ισα ισα που πρόλαβα να βάλω Wep Tpk, διότι το σήμα ήταν ασθενές. Πάλι καλά κάτι έγινε αλλα το θέμα είναι ότι θέλω να κάνω update το Firmware αλλα τώρα δεν μπορώ να μπω σε κανένα από τα 2 Pc. Μήπως μπορεί κάποιος να δόση τα φώτα του?

Thanx
__________________
If It Work's, Don't Fix It
Ο χρήστης Shynee δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 13:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
pctechnology - overclockers