pctechnology - overclockers

Go Back   pctechnology - overclockers > Games > Κονσόλες > PlayStation 3

PlayStation 3 Συζήτηση σχετικά με το PlayStation 3

Reply
 
Thread Tools
Old 09-01-2009, 19:11   #1
anthi28
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 8
Unhappy ps3 προβλημα στην συνδεση με samsung lcd 32

καλη χρονια σε ολλους.το προβλημα μου ειναι οποτε συνδεω το ps3 με την samsung και βαζω να φορτωσει παιχνιδι ή blue ray cd μου βγαινει ενδειξη στην οθονη της τηλεορασης (δεν υποστηριζεται) Το συνδεω παντα με hdmi καλωδιο.Φορτωνει μονο απλα dvd ταινιων.βοηθεια εχω;
Ο χρήστης anthi28 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 13-01-2009, 16:08   #2
ktm640
Eminent Member
 
ktm640's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Age: 39
Posts: 889
Δηλαδη απλα dvd μπορεις να δεις;
__________________
Psn Id. OST9

CSS Level 1-2 Done.
Ο χρήστης ktm640 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 13-01-2009, 16:14   #3
Vadergr
Eminent Member
 
Vadergr's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Age: 35
Posts: 1,473
ορισε στο ps3 στις ρυθμισεις της hdmi μεγιστη αναλυση εξοδου 720p.Προφανως το εχεις στο αυτοματο και προσπαθει να δωσει 1080p που ΔΕΝ υποστηριζεις.
__________________
1)Ε6600@3200Mhz,ABIT AB9,2x1gb TRANCEND,ATI X2900 PRO 512 AVIVO,SAMSUNG 243T 1920X1200,MAXTOR 80GB SATA ,SEAGATE 300GB,WD 320GB SATA,NEC 3500A,LITEON 166S,LG Lightscribe,COUGAR 600WATT.
2)MSI MEGABOOK L710,EXT 250GB
Ο χρήστης Vadergr δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 13-01-2009, 22:10   #4
anthi28
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 8
Μονο στο μενου της τηλεορασης μπορω να μπω δεν ξερω πως να μπω στο μενου το ps3 αφου οποτε το συνδεω ουτε καν εγκατασταση κανει.;;;;;;

anthi28 added 0 Minutes and 51 Seconds later...

Ακριβως μηπως εχεις καμια ιδεα;

Last edited by anthi28; 13-01-2009 at 22:10. Reason: Αυτόματη ένωση διπλού post
Ο χρήστης anthi28 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 14-01-2009, 15:31   #5
ktm640
Eminent Member
 
ktm640's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Age: 39
Posts: 889
Και δεν σου παιζει τα bluray; Μαλλον το ματακι χαλασε φιλε μου. Ειναι σπανιο αλλα συμβαινει. Στην περιπτωση που παιζει τα bluray αλλα κατι παιζει με την αναλυση θα πας στα settings και θα του κλικαρεις μονο το 720p.
__________________
Psn Id. OST9

CSS Level 1-2 Done.
Ο χρήστης ktm640 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 14-01-2009, 18:56   #6
anthi28
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 8
Μα οταν το συνδεω με την sony bravia που ειναι και λιγο πιο παλιο μοντελο μου τα παιζει ολα.
Ο χρήστης anthi28 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 14-01-2009, 19:37   #7
Vadergr
Eminent Member
 
Vadergr's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Age: 35
Posts: 1,473
δες ξανα τι ειδους ρυθμισεις εχεις στο display του ps3.
__________________
1)Ε6600@3200Mhz,ABIT AB9,2x1gb TRANCEND,ATI X2900 PRO 512 AVIVO,SAMSUNG 243T 1920X1200,MAXTOR 80GB SATA ,SEAGATE 300GB,WD 320GB SATA,NEC 3500A,LITEON 166S,LG Lightscribe,COUGAR 600WATT.
2)MSI MEGABOOK L710,EXT 250GB
Ο χρήστης Vadergr δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 14-01-2009, 21:42   #8
anthi28
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by Vadergr View Post
δες ξανα τι ειδους ρυθμισεις εχεις στο display του ps3.
δεν καταλαβαινω σορι αλλα ειμαι ασχετη μπορεισ να το πεισ λιγο πιο απλα;αν δεν σου κανεο κοπο φυσικα.
Ο χρήστης anthi28 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 14-01-2009, 22:11   #9
Vadergr
Eminent Member
 
Vadergr's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Age: 35
Posts: 1,473
Στα settings του ps3 εχει μια κατηγορια που λεγεται display.Απο εκει λογικα εχεις επιλεξει hdmi.Αν προσπαθησεις να το ρυθμισεις σου βγαζει κατι επιλογες για το τι αναλυσεις θες να επιτρεπεις να περνανε απο την hdmi.
επελεξε μονο 576p η 576p και 720p να δεις μηπως παιξει.
Στην χειροτερη δοκιμαζεις με component που νομιζω υποστηριζει και 720p.
__________________
1)Ε6600@3200Mhz,ABIT AB9,2x1gb TRANCEND,ATI X2900 PRO 512 AVIVO,SAMSUNG 243T 1920X1200,MAXTOR 80GB SATA ,SEAGATE 300GB,WD 320GB SATA,NEC 3500A,LITEON 166S,LG Lightscribe,COUGAR 600WATT.
2)MSI MEGABOOK L710,EXT 250GB
Ο χρήστης Vadergr δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 16-01-2009, 13:55   #10
ktm640
Eminent Member
 
ktm640's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Age: 39
Posts: 889
To ελυσες το θεμα; Εβγαλες εικονα;
__________________
Psn Id. OST9

CSS Level 1-2 Done.
Ο χρήστης ktm640 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 16-01-2009, 16:23   #11
anthi28
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 8
οταν αναβω το ps3 με την μια στην οθονη της τηλεορασης μου βγαινει η ενδειξη δεν υποστηριζεται δηλαδη δεν μπορω να μπω καν μεσα στο μενου του ps για να αλλαξω τις ρυθμισεις που μου λετε εγινα σαφης τωρα;για παραδειγμα μου βγαινει το μενου του οταν το συνδεω με την sony στην saamsung βγαινει μονο η ενδειξη δεν υποστυριζεται
Ο χρήστης anthi28 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 16-01-2009, 16:30   #12
apotsi
Συντονιστική Ομάδα
 
apotsi's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Καρέας, Αθήνα
Age: 38
Posts: 6,953
Ποιό μοντέλο Samsung ?
__________________
Ο χρήστης apotsi δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 16-01-2009, 16:35   #13
anthi28
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by apotsi View Post
Ποιό μοντέλο Samsung ?
ειναι περσινο μοντελο 32 ιντσων δεν θυμαμαι ποιο αλλα εχει σιγουρα μεγαλη αναλυση
Ο χρήστης anthi28 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 16-01-2009, 18:45   #14
ktm640
Eminent Member
 
ktm640's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Age: 39
Posts: 889
Λοιπον μηπως ειχες πριν συνδεσει το ps3 με καλωδιο component; Σαν αυτο που ειχε το playstation 2. Αν το ειχες κανει αυτο πρεπει να κανεις το εξης...

Κλεισε το playstation και ανοιξε το παλι αλλα αυτην την φορα μην σηκωσεις το δαχτυλο απο το ΟΝ παρα μονο οταν ακουσεις 3 διαδοχικα ''μπλιπ''.

Θα σε βαλει μεσα στο μενου και θα σου πει οτι βρηκε συνδεση HDMI και θα σε ρωτησει αν θελεις να χρησιμοποιησει αυτη την συνδεση με την τηλεοραση σου. Εσυ θα πεις ναι. Και εισαι οκ.
__________________
Psn Id. OST9

CSS Level 1-2 Done.
Ο χρήστης ktm640 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 16-01-2009, 22:45   #15
anthi28
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by ktm640 View Post
Λοιπον μηπως ειχες πριν συνδεσει το ps3 με καλωδιο component; Σαν αυτο που ειχε το playstation 2. Αν το ειχες κανει αυτο πρεπει να κανεις το εξης...

Κλεισε το playstation και ανοιξε το παλι αλλα αυτην την φορα μην σηκωσεις το δαχτυλο απο το ΟΝ παρα μονο οταν ακουσεις 3 διαδοχικα ''μπλιπ''.

Θα σε βαλει μεσα στο μενου και θα σου πει οτι βρηκε συνδεση HDMI και θα σε ρωτησει αν θελεις να χρησιμοποιησει αυτη την συνδεση με την τηλεοραση σου. Εσυ θα πεις ναι. Και εισαι οκ.
θα το προσπαθησω σε ευχαριστω πολυ
Ο χρήστης anthi28 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 21-01-2009, 20:09   #16
anthi28
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by ktm640 View Post
Λοιπον μηπως ειχες πριν συνδεσει το ps3 με καλωδιο component; Σαν αυτο που ειχε το playstation 2. Αν το ειχες κανει αυτο πρεπει να κανεις το εξης...

Κλεισε το playstation και ανοιξε το παλι αλλα αυτην την φορα μην σηκωσεις το δαχτυλο απο το ΟΝ παρα μονο οταν ακουσεις 3 διαδοχικα ''μπλιπ''.

Θα σε βαλει μεσα στο μενου και θα σου πει οτι βρηκε συνδεση HDMI και θα σε ρωτησει αν θελεις να χρησιμοποιησει αυτη την συνδεση με την τηλεοραση σου. Εσυ θα πεις ναι. Και εισαι οκ.
Μπραβο το βρηκες! τελικα αυτο ηταν σε ευχαριστω παρα πολυ,καλο σου βραδυ
Ο χρήστης anthi28 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Old 22-01-2009, 12:44   #17
ktm640
Eminent Member
 
ktm640's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Age: 39
Posts: 889
Tιποτα. Νασε καλα.

Καλα παιχνιδια...
__________________
Psn Id. OST9

CSS Level 1-2 Done.
Ο χρήστης ktm640 δεν είναι συνδεδεμένος   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 13:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
pctechnology - overclockers